Προς το περιεχόμενο

Zyxel 661hw-d1

Speed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το παραπάνω modem-router της Zyxel...Η γραμμή μου είναι Vivodi( στην ουσία ΟΝ ) 24 Mbps αλλά το router δεν λέει να κλειδώσει πάνω απά 8 Mbps ... Είναι Normal αυτό ??? Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ειδική ρύθμιση ??? Δεν περιμένω να φτάσω 24 Mbps αλλά ήλπιζα τουλάχιστον 13 -14 να τα πιάσω ...Αν μπορεί να βοηθήσει κανείς θα το εκτιμούσα ....

Δημοσ.

Το SNR που το βλέπω ???

noise margin upstream: 22 db

output power downstream: 19 db

attenuation upstream: 11 db

noise margin downstream: 6 db

output power upstream: 11 db

attenuation downstream: 18 db

Δημοσ.

αν δεν εισαι σε g.dmt τοτε πολυ απλα η γραμμη σου δεν παει παραπανω.ηδη το snr Στο down einai 6.Οταν μπεις στο Status στο δεξι μερος της οθονης λεει με τι κλειδωνει?αν λεει g.dmt τοτε δοκιμασε κανα hard reset αν και δυσκολο να το πειραξε καποιος απο telnet.επισης δες και για firmware update.εκτος αν θελει καρφωτα adsl2+ απο telnet.

Δημοσ.

αν είσαι g.dmt μπες και άλλαξε το με το zyxmon (google it) . ή με την εντολή από telnet:

wan adsl opencmd adsl2+

(βασικά βάλε αρχικά wan adsl opencmd να σου βγαλει ακριβώς πως γράφονται τα διαθέσιμα modes)

πάντως με attenuation downstream: 18 db λογικά δεν θα έπρεπε να πιάνεις παραπάνω;δεν είσαι και τόooσο μακρυά από dslam

Δημοσ.

Ευχαριστώ μόλις γυρίσω σπίτι θα το δοκιμάσω το Zyxmon ... Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ???

Δημοσ.

ok μπες από telnet και δώσε

wan adsl opencmd

θα σου βγάλει τα διαθέσιμα modes

λογικά αυτό που μας ενδιαφέρει θα είναι γραμμένο σαν adsl2+ αν θυμάμαι καλά.

οπότε "δίνεις"

wan adsl opencmd adsl2+. (ή adsl2 αν έχεις προβληματα μετά.)

θα κάνει restart μόνο του , και πηγαινε και τσέκαρε στο status αν εχει μπει adsl2+ πλέον και στα πόσα κλειδώνεις.

Το πως θα συνδεθείς με telnet :

(windows) start - run

γραφεις telnet 192.168.1.1 (ή όποιο είναι τεσπα)

και σου ζητάει και βάζεις το pass σου.

αυτά,αν ξέχασα κάτι ας προσθέσουν τα παιδιά.

απλά δεν ξέρω αν με το τόσο χαμηλο snr,αν κλειδώσεις παραπάνω αν θάχεις προβλημα με disconnects

Δημοσ.

Δεν τοπα ακομη, αλλα......... θα εχει μαλλον προβλημα και επειδη τα zyxel εχουν zero conf. ρυθμιζεται μονο του λογω αποστασης σε g.dmt για να μη πεφτει. το εχω ξαναδει σε zyxel σε τρελλο line να γυριζει μονο του σε g.dmt

Δημοσ.

Με το που βάζω την εντολή για να γυρίσω την γραμμή και κάνει restart δεν μπορει να συγχρονίσει την adsl γραμμή με τίποτα... Καμιά ιδέα ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...