kom Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 για όσους ασχολούνται με γυμναστήρια και όχι μόνο και θέλουν κάτι παραπάνο από διατροφή..... web page προσωπικά έχω πάρει πάρει πάρα πολλά πράγματα τα οποία έχω βρει και εδώ με καλά αποτελέσματα :grin:
pios? Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Egw pali den empistevome tpt apo ayta ektos apo tis prwteines kai pali aftes AN! Sinithws ptotimo na pigeno gimnastirio kai meta na trww aspradi augou para na pernw skones.
icem4n Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 de lew, kali kai aparairtiti i prosegmeni diatrofi, alla dixws 'skones' den ginetai douleia. ektos apo prwteini kai carbs, ta symplirwmata kalyptoun kai ena euri fasma aminoksewn, vitaminwn, metalikwn stoixeiwn, klp. klp. pou 8a itan practika adynaton na par8oun mono apo to fagito
BrwmogazoS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Dunno mages...prosopika 8a emena makria apo afta... O bro mou eixe pa8ei psyxwsh me to gym kai eixe katevasei saki apo tin prwteinh back to greece to kalokairi...etrwge alla oxi karga...oi plates tou phran ogo den lew...alla twra pou stamathsw logo uni exei pesei...lol... Mages GRAMMWSH kai OXI Ogo
Anonymous Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 to swma ftiagmeno apo xhmika den antexei sto xrono.Den einai dynaton kapoios pou exei ftysei aima kai exei xodepsei xronia na ftiaxei ena swma na einai to idio me auton pou to ftiaxnei se 3-4 mhnes pairnontas skones.Makria apo auta blaptoun thn ygeia.
kom Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 εγώ από την άλλη πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθείς ένα πρόγραμμα σωστό δηλ. τον χειμώνα να παίζεις όγκο και το καλοκαίρι γράμμωση δεν λέω καλή και η γράμμωση αλλά ο μυς πρέπει να γυμνάζεται σε όλο το μήκος και πλάτος του για να αναπτυχθεί σωστά,διότι μόνο με γράμμωση περιοριζόμαστε στις ασκήσεις και στα κιλά κανείς δεν ξεκινάει γυμναστήριο με το σκεπτικό ότι θα παίξει μόνο γράμμωση,πρώτα θα πάρει τον κατάλληλο όγκο το τονίζω ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ και μετά με αυτό τον όγκο που έχει θα παίξει γράμμωση για να φύγουν τα λίπη και να έρθει σε ισορροπία η δουλειά που έχει κάνει με την γράμμωση και πάει λέγοντας..... δεν είμαι ούτε και εγώ φανατικός του όγκου αλλά καλό είναι να υπάρχει και αυτός σε λογικά πλαίσια βέβαια
kom Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote SPOOKER:</font><hr> to swma ftiagmeno apo xhmika den antexei sto xrono.Den einai dynaton kapoios pou exei ftysei aima kai exei xodepsei xronia na ftiaxei ena swma na einai to idio me auton pou to ftiaxnei se 3-4 mhnes pairnontas skones.Makria apo auta blaptoun thn ygeia. <hr /></blockquote> SPOOKER δεν θα διαφωνίσω μαζί σου το ξέρω πολύ καλά και εγώ και όλοι εδώ μέσα ότι αυτά βλάπτουν την υγεία αλλά στην συνεχή και μόνιμη χρήση θέλω να πιστεύω ότι μιλάς για αναβολικά γιατί οι πρωτείνες και τα αμινοξέα ( πάντα φυσικά προϊοντα ) δεν βλάπτουν την υγεία - και όταν λέω φυσικά προϊοντα δεν εννοώ φρούτα και υγειϊνη διατροφή αλλά σκευάσματα - πιστεύω να ξέρεις ότι υπάρχουν και φυσικά αν κάποιος ξεκινήσει γυμναστήριο με την βοήθεια των παραπάνω για ένα μπουστάρισμα στην αρχή δεν έγινε και τίποτα,μετά όμως όταν τα σταματήσει πρέπει να φτύσει αίμα για να κρατηθεί στο επιπέδο που έχει φτάσει και να αναπτύξει αυτό.εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα με αναβολικά - πρωτείνες - αμινοξέα πάντα σε λογικά πλαίσια και πίστεψε με ξέρω να βάζω όρους στον εαυτό μου γιατί μερικοί δυστυχός δεν το κάνουν αυτό και μετά γ@μ@τ@ περιμένω και άλλες απόψεις πάνω στο θέμα,πιστεύω ότι είναι ενδιαφέρον......
icem4n Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote SPOOKER:</font><hr> to swma ftiagmeno apo xhmika den antexei sto xrono.Den einai dynaton kapoios pou exei ftysei aima kai exei xodepsei xronia na ftiaxei ena swma na einai to idio me auton pou to ftiaxnei se 3-4 mhnes pairnontas skones.Makria apo auta blaptoun thn ygeia. <hr /></blockquote> re paidia min ta vazete ola sto idio kala8i. allo ximika kai anavolika kai allo diatrofika symplirwmata, ta teleutaia einai syni8ws prwteines i ydatan8rakes, dhladh apo oti apoteleitai to kanoniko fagito, xwris malista na periexoun lipara alla kai me liges 8ermides. Ta anavolika einai sini8ws paragwga testosteronis i allwn ormonwn, enoeitai oti einai poly epikindina kai exoun parenergeies
daimonas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Επετρέψτε μου να εκφέρω και εγώ τη γνώμη μου. Η όλη φιλοσοφία να υπάρχει εξωτερική υποστήριξη με συμπληρώματα είναι ολοκληρωτικά λάθος. Ο λόγος είναι απλός.Όταν το σώμα μπει σε μια διαδικασία εκγύμνασης ο οργανισμός από μόνος του παράγει μεγαλύτερες ποσότητες πρωτεϊνών με την διάσπαση των αμινοξέων που φέρει από τις τροφές.Κάποιες τις παίρνει αυτούσιες.Στην περίπτωση που δεν είναι σε θέση να τα κάνει από μόνος του στα σημεία που θέλουμε και τον "bootaroume" εμείς αναγκάζουμε τον οργανισμό να κάνει λιγότερες διασπάσεις αμινοξέων σε πρωτεϊνες,λιγότερες μετατροπές από υδατάνθρακες σε γλυκόζη από μόνος του και γενικότερα λιγότερες μετατροπές από μια μορφή ύλης σε άλλη αφού τα παίρνει έτοιμα για χρήση από εξωτερικά συμπληρώματα.Αποτέλεσμα της όλης διαδικασίας είναι να αδυνατούν τα ένζυμα του οργανισμού να κάνουν τη δουλειά τους σωστά καθότι βρίσκουν υποστήριξη εξωτερική.Έτσι όταν διακοπεί η εξωτερική υποστήριξη ο οργανισμός βρίσκεται σε ένα νηπιακό στάδιο εκτροφής των μυών καθώς και σε μια πλήρη σύγχυση παραγωγής κατάλληλων ενζύμων που θα μετατρέψουν τις τροφές ή θα επιταχύνουν ως καταλύτες τις χημικές αντιδράσεις στην άμυνα του.Είναι εντελώς μετέωρος στις υπερπαραγωγές ή υποπαραγωγές γλυκόζης και πρωτεϊνης με άμεσο κίνδυνο δημιουργίας καρκινωμάτων στα ζωτικά λειτουργικά όργανα όπως συκώτι,στομάχι και στους γραμμικούς μύες.Πέρα από αυτό γίνεται ευάλωτος στις ιώσεις κάθε είδους καθότι οι πληροφορίες που είναι καταγεγραμμένες στην νουκλεϊκή αλυσίδα για την ποσότητα ενζύμων και το είδος που απαιτείται έχει αλλιωθεί. Έτσι ο μόνος τρόπος υγιούς ανάπτυξης του μυϊκού συστήματος είναι με τα πλαίσια που μπορεί να ανταποκριθεί ο οργανισμός μέσα από την καθημερινή ικανότητα λήψης τροφής από μόνος του χωρίς καμία μα καμία προσθήκη έτοιμων συμπληρωμάτων στο διαιτολόγιο.
PeiramatoZwo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Paideia prin ligo kairo eixa diavasei mia tekmiriomeni apopsi epistimonika oti ta simpliromata diatrofis tetoiou tpt den kanoun sxedon tpt. Ti ennoousan oti polly apla epernes prosorina ta thetika stoixeia tous alla ta apevale o organismos pio grigora apo oti na ta lamvanes me fysiki trofh.
Anonymous Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 pios o logos na pairneis thrptikes ousies se skonh th stigmh pou mporeis na tis pairneis apo freska proionta.MA MHN SYGRINETE TH SKONH ME TO FRESKO den einai to idio.Den xreiazesai skones gia na pareis ogo.Liges kampseis me polla killa baros xreiazetai.O organismos tha dhmiourghsei ton ogo fysika kai den tha ginetai san kati malaka pou kykloforoun sto dromo sa parafouskwmena balonia XWRIS GRAMWSH.Otan tha kaneis gymnastikh tha apokthseis ogo o opoios tha tairiazei me to swma sou.Grhgores lyseis XWRIS SYNEPEIES DEN YPARXOUN.
icem4n Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 katarxas den 8elw na kanw kamia diafhmish sta symplirwmata diatrofwn, alla exei anaptux8ei mia nootropia sto na menoume panta teleutaioi i estw epifylactikoi, sto oti se alles xwres 8ewreitai idiaitera dedomeno. kales oles oi iatrikes analyseis alla den payoun na einai mia iatrikh gnwmh xwris emperistatomenes meletes kai apodeikseis, filika panta file daimona . kyrios logos anaptykshs karkinou einai ta diaforopoiimena ogkogonidia kai orismenes metalagmenes prwteines, den exoun omws sxesh me tis diatrofikes einai sigouro oti kapoios apaititikos a8lhths prepei na xrhsimopoiei kapoia diatrofika boi8hmata gia na dei ikanopoihtika apotelesmata, den einai dynaton na labei ola ta mikro8reptika systatika pou emperiexontai sta symplirwmata kai einai anagaia gia thn diathrhsh ths fysiologikhs leitpurgeias tou organismou, ka8ws kai na valei vaseis gia pereterw anptyksh, me to aplo faghto. mhn ksexnate oti o organismos pou kataponeitai psixika kai fysika sxedon ka8hmerina exei perissoteres anages gia kalh diatrofh alliws 8a katareusei i 8a arwsthsei. to kleidh 8a elega einai to metro kai h asynexeia wste na mhn syni8hzei o organismos na vasizetai se auta
Anonymous Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 ma ti mas les twra afou egw ematha oti exeis gymnasthrio kai pas na mas ta pasareis.
anarmostos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote icem4n:</font><hr> katarxas den 8elw na kanw kamia diafhmish sta symplirwmata diatrofwn, alla exei anaptux8ei mia nootropia sto na menoume panta teleutaioi i estw epifylactikoi, sto oti se alles xwres 8ewreitai idiaitera dedomeno. <hr /></blockquote> Αυτό δεν είναι πάντα ιδιαίτερα κακό. Και στην Αμερική θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό τα ανήλικα να μηνύουν τους γονείς τους επειδή τα χαστούκισαν ή να κάνει ψυχοθεραπεία το τσιουάουα. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αυτό που λέω αλλά είναι για να δώσει την ένταση αυτού που εννοώ. kales oles oi iatrikes analyseis alla den payoun na einai mia iatrikh gnwmh xwris emperistatomenes meletes kai apodeikseis, filika panta file daimona .<hr /></blockquote> Κάτσε τώρα, δηλαδή το ανάποδο είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά; kyrios logos anaptykshs karkinou einai ta diaforopoiimena ogkogonidia kai orismenes metalagmenes prwteines, den exoun omws sxesh me tis diatrofikes <hr /></blockquote> Εγώ από τη σχολή ξέρω ότι υπάρχουν πολλές αιτίες καρκινογένεσης, οι περισσότερες εκ των οποίων άγνωστες. Τα ογκογονίδια είναι απλά μία αιτία. Για μεταλλαγμένες πρωτεϊνες πρώτη φορά ακούω... Το μόνο σοβαρό πρόβλημα δηλαδή είναι ο καρκίνος; Τα έμφρακτα, και οι αιμοποιητικές διαταραχές δε σας αφορούν καθόλου;;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.