GReddyRx7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 φιλε GReddyRx7 οσον αφορα το αδυναμο μπασο, προσπαθησε να αλλαξεις τη θεση του subwoofer ή βαλτο κοντα σε γωνια τοιχου ωστε να αυξηθουν λιγο τα db του. αν θες, παρε ενα μετρο και μετρα το πλατος των ηχειων, γιατι απο τις φωτο, ο dimi5 δεν θα μαθει ποτέ ποσο πλατος εχουν. εχει σκασει ο καημενος. Εσυ, μπορεις να του λυσεις την απορια, αφου τα εχεις και μπορεις να τα μετρησεις. Άμα σου πώ δέν έχω μέτρο! Στο πλάτος είναι ακριβώς όσο είναι το Omnia μου. 5-6cm πρέπει να είναι περίπου!
dimi5 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Άμα σου πώ δέν έχω μέτρο! Στο πλάτος είναι ακριβώς όσο είναι το Omnia μου. 5-6cm πρέπει να είναι περίπου! ευχαριστω ρε φιλε να σε καλα για τον κoπο σου ...πες μου δλδ αποκλειτε να ειναι 26 cm ετσι?απο οτι τα βλεπω μια χαρα ειναι ... ---------- Προσθήκη στις 21:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:04 ---------- ευχαριστω και πολυ και τους δυο...μαλλον θα τα αγορασω τι μαλλον σιγουρα..(ειναι και φτηνα ειναι και καλα και ωραια ολα σε ενα..λολ)
GReddyRx7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 ευχαριστω ρε φιλε να σε καλα για τον κoπο σου ...πες μου δλδ αποκλειτε να ειναι 26 cm ετσι?απο οτι τα βλεπω μια χαρα ειναι ... ---------- Προσθήκη στις 21:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:04 ---------- ευχαριστω και πολυ και τους δυο...μαλλον θα τα αγορασω τι μαλλον σιγουρα..(ειναι και φτηνα ειναι και καλα και ωραια ολα σε ενα..λολ) Στο ύψος πρέπει να είναι 26cm. Ναι για τα λευτά τους μια χαρά είναι. Αρκετά καλύτερο από τα υπόλοιπα. Άν και επειδή είχα τα logitech Z5500 μου λείπει το μπάσο τους..
agiannalo Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Φίλε GReddyRx7. Επειδή σκέφτομαι άμεσα να παρω τα Philips HTS3377W που από οσο γνωρίζω η διαφορά τους είναι ότι τα 2 πισω ηχεια ειναι ασύρματα, μπορεισ να με ενημερώσεις αν απο την θύρα USB μπορεί να παίξει ταινείες και αν ναι ποια format εχεις παίξει. Η αναπαραγωγή μπ3 απο το στικακι γίνεται χωρίς προβλήματα και πεσ μου αν είσαι γενικά ικανοποιιμένος από το σύστημα σου. Σε ευχαριστώ προκαταβολικα
agiannalo Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Φίλε GReddyRx7. Επειδή σκέφτομαι άμεσα να παρω τα Philips HTS3377W που από οσο γνωρίζω η διαφορά τους είναι ότι τα 2 πισω ηχεια ειναι ασύρματα, μπορεισ να με ενημερώσεις αν απο την θύρα USB μπορεί να παίξει ταινείες και αν ναι ποια format εχεις παίξει. Η αναπαραγωγή μπ3 απο το στικακι γίνεται χωρίς προβλήματα και πεσ μου αν είσαι γενικά ικανοποιιμένος από το σύστημα σου. Σε ευχαριστώ προκαταβολικα
kage Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 εγω παλι θα ελεγα αν εισαι σε μονοκατοικια ή δεν ενοχλει ο θορυβος να περασεις απο saturn,mediamarkt και να δεις αν εχουν καμμια προσφορα εστω και σε demo προιοντα...
gemis XTX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα παιδια εχει κανενας το Philips HTS3377W ?παιζει κανονικα τις ταινιες απο το usb και διαβαζει ελληνικους υποτιτλους srt?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.