dimi5 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 γεια σας ... 8α η8ελα μαλον σκεφτομαι να αγορασω ενα home cinema... αλλα εχω βρει ενα φτηνο και νομιζω καλο...αλλα δεν ξερω αν ειναι καλο και 8α η8ελα την βοη8εια σας για να μην πανε τα λεφτα μου αδικα ...δεν με νιαζει πολυ το dvd player αλλα με νιαζουν παραπανω τα ηχεια ...(δλδ ειναι δυνατα ειναι καλος ο ηχος που βγαζουν?? κτλ).. ευχαριστω... http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.702918
dimi5 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 γεια σας ... 8α η8ελα μαλον σκεφτομαι να αγορασω ενα home cinema... αλλα εχω βρει ενα φτηνο και νομιζω καλο...αλλα δεν ξερω αν ειναι καλο και 8α η8ελα την βοη8εια σας για να μην πανε τα λεφτα μου αδικα ...δεν με νιαζει πολυ το dvd player αλλα με νιαζουν παραπανω τα ηχεια ...(δλδ ειναι δυνατα ειναι καλος ο ηχος που βγαζουν?? κτλ).. ευχαριστω... http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.702918 κανενας???
suspiria Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 μεχρι ποσα χρηματα διαθετεις?ολα εκει παιζονται.πανε σε κατι πιο κυριλε.πχ b&w ηχεια με ραδιοενισχυτη ξεχωριστο.γενικα μακρια απο consumeraδικες μαρκες εκτος αν εχουν στη γκαμα τους και πολυ ακριβα προιοντα.πανε σε εταιριες που εξειδικευονται σε ηχεια ή σε ενισχυτες κλπ
dimi5 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 μεχρι ποσα χρηματα διαθετεις?ολα εκει παιζονται.πανε σε κατι πιο κυριλε.πχ b&w ηχεια με ραδιοενισχυτη ξεχωριστο.γενικα μακρια απο consumeraδικες μαρκες εκτος αν εχουν στη γκαμα τους και πολυ ακριβα προιοντα.πανε σε εταιριες που εξειδικευονται σε ηχεια ή σε ενισχυτες κλπ δια8ετω εως και 350 ευρω απλα 8ελω αν καποιος γνωριζει για αυτο το home cinema να μην πανε αδικα τα λεφτα μου.,...
warewolf Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 με την λογικη οτι αγοραζεις ''ολα σε ενα'' αδικα δεν πανε τα χρηματα σου. θα πρεπει να σκεφτεις αν χρειαζεσαι ενισχυτη-ηχεια-player. δεν διαθετεις τιποτε απο τα τρια, ωστε να αγορασεις μονο ηχεια ή ενισχυτη. ? εχω δει παρα πολλες φορες να ανοιγονται θεματα να παρω αυτο ή εκεινο κλπ. η αληθεια ειναι οτι σε αυτη την κατηγορια χρηματων σε συστηματα ολα σε ενα δεν βρισκεις κατι ιδιαιτερα αξιολογο απο πλευρας ποιοτητας ηχου. απλα κανεις την δουλεια σου. μια λυση ειναι να χτιζεις το συστημα σου κομματι κομματι. αν τωρα δεν εχεις προθεση να ξοδεψεις δεκαρα παραπανω, τοτε συμβιβασου με τετοια λυση. αλλα μην πονοκεφαλιαζεις αδικα. αυτου του τυπου τα ηχεια λιγο πολυ, ιδια ειναι σε αυτη την κατηγορια τιμης. οσον αφορα το συστημα που λες στο συνολο του, αν δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις θα σε καλυψει. βεβαια, μην διαβαζεις αυτα που γραφει περι 1000 wat ισχυος. (εδω γελαμε) αν προσεξεις, θα διαβασεις οτι εχει καταναλωση 180 watt. τωρα πως καταφερνει να δωσει στα ηχεια 1000 watt ενας θεος το ξερει. επισης, λογω του ψηφιακου ενισχυτη, D σημαινει οτι θα εχει λιγοτερες απωλειες ο ενισχυτης λογω του οτι δεν θερμαινεται, απο την αλλη ομως αυτου του ειδους οι ενισχυτες (οι φθηνες υλοποιησεις) χρησιμοποιουνται σε subwoofers μιας και δεν ειναι ζεστοι στις χροιες του ηχου. στην τελικη, το συστημα που αναφερεις ειναι λιγο καλυτερο απο κατι συστηματακια των 100-150 ευρω που εχουν κατακλυσει την αγορα. 1) προτεινω να ακουσεις οτιδηποτε πριν το αγορασεις για να εχεις αποψη 2) προτεινω αφου το player δεν σε πολυ ενδιαφερει να στραφεις σε εναν φθηνο AV ενισχυτη και ενα ζευγαρι ηχεια (δαπεδου αναλογα με τα τετραγωνικα σου) και στη συνεχεια στο μελλον να παρεις και μικρα surround ηχεια. ο ηχος σου θα ειναι λιγο καλυτερος σε αυτη την κατηγορια χρηματων. παραδειγμα για να καταλαβεις: ηχεια: http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=19680 ενισχυτης: http://www.pixmania.gr/gr/gr/2790870/art/sony/aieo-oo-o-tuner-a-v-str-d.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyNjQ2ODkzNTc7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZGVQcm9tbz1vdWk= τα παραπανω, χρησιμοποιηθηκαν ΜΟΝΟ ως παραδειγμα.
dimi5 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 με την λογικη οτι αγοραζεις ''ολα σε ενα'' αδικα δεν πανε τα χρηματα σου. θα πρεπει να σκεφτεις αν χρειαζεσαι ενισχυτη-ηχεια-player.δεν διαθετεις τιποτε απο τα τρια, ωστε να αγορασεις μονο ηχεια ή ενισχυτη. ? εχω δει παρα πολλες φορες να ανοιγονται θεματα να παρω αυτο ή εκεινο κλπ. η αληθεια ειναι οτι σε αυτη την κατηγορια χρηματων σε συστηματα ολα σε ενα δεν βρισκεις κατι ιδιαιτερα αξιολογο απο πλευρας ποιοτητας ηχου. απλα κανεις την δουλεια σου. μια λυση ειναι να χτιζεις το συστημα σου κομματι κομματι. αν τωρα δεν εχεις προθεση να ξοδεψεις δεκαρα παραπανω, τοτε συμβιβασου με τετοια λυση. αλλα μην πονοκεφαλιαζεις αδικα. αυτου του τυπου τα ηχεια λιγο πολυ, ιδια ειναι σε αυτη την κατηγορια τιμης. οσον αφορα το συστημα που λες στο συνολο του, αν δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις θα σε καλυψει. βεβαια, μην διαβαζεις αυτα που γραφει περι 1000 wat ισχυος. (εδω γελαμε) αν προσεξεις, θα διαβασεις οτι εχει καταναλωση 180 watt. τωρα πως καταφερνει να δωσει στα ηχεια 1000 watt ενας θεος το ξερει. επισης, λογω του ψηφιακου ενισχυτη, D σημαινει οτι θα εχει λιγοτερες απωλειες ο ενισχυτης λογω του οτι δεν θερμαινεται, απο την αλλη ομως αυτου του ειδους οι ενισχυτες (οι φθηνες υλοποιησεις) χρησιμοποιουνται σε subwoofers μιας και δεν ειναι ζεστοι στις χροιες του ηχου. στην τελικη, το συστημα που αναφερεις ειναι λιγο καλυτερο απο κατι συστηματακια των 100-150 ευρω που εχουν κατακλυσει την αγορα. 1) προτεινω να ακουσεις οτιδηποτε πριν το αγορασεις για να εχεις αποψη 2) προτεινω αφου το player δεν σε πολυ ενδιαφερει να στραφεις σε εναν φθηνο AV ενισχυτη και ενα ζευγαρι ηχεια (δαπεδου αναλογα με τα τετραγωνικα σου) και στη συνεχεια στο μελλον να παρεις και μικρα surround ηχεια. ο ηχος σου θα ειναι λιγο καλυτερος σε αυτη την κατηγορια χρηματων. παραδειγμα για να καταλαβεις: ηχεια: http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=19680 ενισχυτης: http://www.pixmania.gr/gr/gr/2790870/art/sony/aieo-oo-o-tuner-a-v-str-d.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyNjQ2ODkzNTc7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZGVQcm9tbz1vdWk= τα παραπανω, χρησιμοποιηθηκαν ΜΟΝΟ ως παραδειγμα. ευχαριστω ρε φιλε για την συμβουλη σου....αλλα νομιζω 8α το παρω αυτο ...ειναι πιο ευκολο....8α ηθελα αν ξερεις πως πλατος ειχουν αυτα τα 4 επιδαπέδια στηρίγματα..γιατι απο οτι εχω καταλαβει ειναι 26 εκατοστα....δεν ξερω στην φωτογραφία τα βλεπω πολυ λεπτα στο πλατος...και ακομη κατι φιλος κανει σε μικρο δωματιο αυτο το home cinema?
warewolf Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστω ρε φιλε για την συμβουλη σου....αλλα νομιζω 8α το παρω αυτο ...ειναι πιο ευκολο....8α ηθελα αν ξερεις πως πλατος ειχουν αυτα τα 4 επιδαπέδια στηρίγματα..γιατι απο οτι εχω καταλαβει ειναι 26 εκατοστα....δεν ξερω στην φωτογραφία τα βλεπω πολυ λεπτα στο πλατος...και ακομη κατι φιλος κανει σε μικρο δωματιο αυτο το home cinema? να σου πω την αληθεια δεν καταλαβα τι ρωτας για το πλατος. εννοεις την βαση οπου θα στηριζονται τα ηχεια, ή τα ηχεια αυτα καθ'αυτα. ? οσον αφορα το μικρο δωματιο, σαφως και κανει. τετοιου τυπου ηχεια (δορυφοροι) ειναι προτιμοτερο να βρισκονται σε μικρους χωρους και οχι σε μεγαλα δωματια. ---------- Προσθήκη στις 20:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:23 ---------- να σου πω την αληθεια δεν καταλαβα τι ρωτας για το πλατος. εννοεις την βαση οπου θα στηριζονται τα ηχεια, ή τα ηχεια αυτα καθ'αυτα. ? οσον αφορα το μικρο δωματιο, σαφως και κανει. τετοιου τυπου ηχεια (δορυφοροι) ειναι προτιμοτερο να βρισκονται σε μικρους χωρους και οχι σε μεγαλα δωματια. edit: τωρα ξαναειδα την περιγραφη, εννοεις τους δορυφορους ηχεια (τα 2 μπροστα και 2 πισω) ειναι και τα 4 ιδια και εχουν πλατος 26,2 εκατοστα. φυσικα η βαση που θα πατανε στο πατωμα θα ειναι ισως πιο πλατια, για να εχουν και την προσδοκωμενη στηριξη και να μην πεφτουν ευκολα.
dimi5 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 να σου πω την αληθεια δεν καταλαβα τι ρωτας για το πλατος. εννοεις την βαση οπου θα στηριζονται τα ηχεια, ή τα ηχεια αυτα καθ'αυτα. ? οσον αφορα το μικρο δωματιο, σαφως και κανει. τετοιου τυπου ηχεια (δορυφοροι) ειναι προτιμοτερο να βρισκονται σε μικρους χωρους και οχι σε μεγαλα δωματια. ---------- Προσθήκη στις 20:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:23 ---------- edit: τωρα ξαναειδα την περιγραφη, εννοεις τους δορυφορους ηχεια (τα 2 μπροστα και 2 πισω) ειναι και τα 4 ιδια και εχουν πλατος 26,2 εκατοστα. φυσικα η βαση που θα πατανε στο πατωμα θα ειναι ισως πιο πλατια, για να εχουν και την προσδοκωμενη στηριξη και να μην πεφτουν ευκολα. ναι ρε φιλε αλλα δλδ τα ηχεια οχι η βαsη που κα8ονται... http://img519.imageshack.us/img519/6286/per7029181.jpg ειναι πολυ πλατια? ελπιζω να καταλαβες ΥΓ εεε γιατι βλεπω στην φωτογραφια πολυ λεπτα τα ηχεια και απο οτι μου ειπες και εχω διαβασει ειναι 26 εκατοστα...
warewolf Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 κοιταξε, εχω ηχεια δαπεδου και το πλατος τους ειναι 20,5 εκατοστα. οποτε για στηλες δορυφοροι σιγουρα δεν ειναι 26 εκατοστα. οποτε, δυο πραγματα συμβαινουν: α) τυπογραφικο λαθος. β) εχουν μετρησει το πλατος των βασεων των ηχειων. ψαχνοντας και σε ξενα sites και στην philips ειδα οτι τοσο αναφερουν και εκει. απο την αλλη, παρατηρω στην φωτο, οτι εκτος απο την πλαστικη καμπινα, μπροστα εχουν μια μπαφλα (με πανι ??) οπου φαινεται να ειναι πιο πλατια απο την κυριως καμπινα. ισως θα επρεπε να επισκεφθεις ενα καταστημα να τα δεις απο κοντα.
dimi5 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 κοιταξε, εχω ηχεια δαπεδου και το πλατος τους ειναι 20,5 εκατοστα. οποτε για στηλες δορυφοροι σιγουρα δεν ειναι 26 εκατοστα. οποτε, δυο πραγματα συμβαινουν: α) τυπογραφικο λαθος. β) εχουν μετρησει το πλατος των βασεων των ηχειων. ψαχνοντας και σε ξενα sites και στην philips ειδα οτι τοσο αναφερουν και εκει. απο την αλλη, παρατηρω στην φωτο, οτι εκτος απο την πλαστικη καμπινα, μπροστα εχουν μια μπαφλα (με πανι ??) οπου φαινεται να ειναι πιο πλατια απο την κυριως καμπινα. ισως θα επρεπε να επισκεφθεις ενα καταστημα να τα δεις απο κοντα. χμμ ρε φιλε πως να το δω στο μονο τοπο που το εχει στην Κυπρο ειναι στο e-shop... που8ενα αλλου.. ---------- Προσθήκη στις 21:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:02 ---------- χμμ ρε φιλε πως να το δω στο μονο τοπο που το εχει στην Κυπρο ειναι στο e-shop...που8ενα αλλου.. ρε φιλε το βρικα μπας και στιλω στην philips κανενα μηνημα και να μου πει?
warewolf Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 χμμ ρε φιλε πως να το δω στο μονο τοπο που το εχει στην Κυπρο ειναι στο e-shop...που8ενα αλλου.. ---------- Προσθήκη στις 21:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:02 ---------- ρε φιλε το βρικα μπας και στιλω στην philips κανενα μηνημα και να μου πει? ...στειλε.!
GReddyRx7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Φίλε τα έχω και εγώ αυτά. Είναι αρκετά καλά ηχεία! Το μπάσο είναι λίγο ψόφιο αλλά σαν ήχο και ένταση αρκετά καλά.
dimi5 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Φίλε τα έχω και εγώ αυτά. Είναι αρκετά καλά ηχεία! Το μπάσο είναι λίγο ψόφιο αλλά σαν ήχο και ένταση αρκετά καλά. ρε φιλε μια ερωτηση ειναι πολυ πλατια τα 4 ηχεια του?
warewolf Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 φιλε GReddyRx7 οσον αφορα το αδυναμο μπασο, προσπαθησε να αλλαξεις τη θεση του subwoofer ή βαλτο κοντα σε γωνια τοιχου ωστε να αυξηθουν λιγο τα db του. αν θες, παρε ενα μετρο και μετρα το πλατος των ηχειων, γιατι απο τις φωτο, ο dimi5 δεν θα μαθει ποτέ ποσο πλατος εχουν. εχει σκασει ο καημενος. Εσυ, μπορεις να του λυσεις την απορια, αφου τα εχεις και μπορεις να τα μετρησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.