footballer20 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας...ένας φίλος μου είναι δικαιούχος του προγράμματος destinpsifiaka και του δίνεται η δυνατότητα να αγοράσει laptop με επιδότηση 80% της τιμής του( μέχρι 400 ευρώ). Προτίθεται να αγοράσει laptop κοντά στα 800 ευρώ περίπου. Το θέλει για γενική χρήση(a.k.a αναπαραγωγή ταινιών και μουσικής και δευτερευόντως για gaming). Οι όποιες προτάσεις είναι καλοδεχούμενες. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
vasilisga Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907156&sid=1 στα 729€ Πιστευω παρα πολυ καλο για τα χρηματα του και ολοκληρωμενο η προσφορα ειναι μεχρι την Κυριακη, αμα το προλαβει θα ειναι τυχερος...
balakan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδια αυτο το 4 gb μνημη σε 32 bit λειτουργικο , δεν ειναι λιγο κοροιδια ? Εγω ξερω οτι τα 32 bit θα δουν τα 3,2 gb μνημης . Μας δουλευουν μου φαινεται ? Εκτος και ειναι κατι που δεν ξερω .
vasilisga Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδια αυτο το 4 gb μνημη σε 32 bit λειτουργικο , δεν ειναι λιγο κοροιδια ? Εγω ξερω οτι τα 32 bit θα δουν τα 3,2 gb μνημης . Μας δουλευουν μου φαινεται ? Εκτος και ειναι κατι που δεν ξερω . οπως τα λες ειναι αλλα μπορεις να εγκαταστησεις μονο σου τα 64bit
balakan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ναι πολυ σωστα vasilisga . Αλλα ας βαλουν τα 64αρια απο την αρχη και να αφησουν "... τα 4 gb μνημη και επεκταση εως 8 ..." με λειτουργικο 32 bit . Γελοια διαφημιστικα τρικ . Μην μας παιρνουν και για τελειως αφελεις . Εγω βασικα δεν εχω φορητο και ουτε με ενδιαφερει να αποκτησω ( ακομα ) . Ετυχε το ειδα και μου εκατσε αναποδα .
vasilisga Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ναι πολυ σωστα vasilisga . Αλλα ας βαλουν τα 64αρια απο την αρχη και να αφησουν "... τα 4 gb μνημη και επεκταση εως 8 ..." με λειτουργικο 32 bit . Γελοια διαφημιστικα τρικ . Μην μας παιρνουν και για τελειως αφελεις . Εγω βασικα δεν εχω φορητο και ουτε με ενδιαφερει να αποκτησω ( ακομα ) . Ετυχε το ειδα και μου εκατσε αναποδα . φανταζομαι οτι ειναι οπως τα λες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.