saolin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Γεια χαρα παιδια! Θελω να αγορασω μια touch screen οθονη γυρω στις 15". Εχει κανενας ακουσει ή δοκιμασει καμια αξιόλογη; θεμα τιμης δεν παιζει αφου την χρειαζομαι για επαγγελματικους σκοπους. ευχαριστω
Nomedor Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Σε γενικές γραμμές από ότι έχω δει, το ιδανικό είναι να την έχεις να συνεργάζεται με win7, το άγγιγμα στην ουσία καθοδηγεί το δείκτη του ποντικιού άρα δεν θα υπάρχουν πολλές ασυμαβατότιτες. Αλλά από εκεί και πέρα καλύτερα να απαντήσει κάποιος με μεγαλύτερη εμπειρία στο θέμα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Εδω και καιρο η μονη που ξερω να πωλειται καινουργια ειναι αυτη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.155608 Ομως επαγγελματικοι σκοποι και "Innovator" δεν συναδουν...
saolin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 οντως... αυτες που υπαρχουν στο e-shop και το πλαισιο δεν πολλυ αξιζουν για τον σκοπο που τις θελω.
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Το "επαγγελματικό" δεν καταλαβαίνω... τον μόνο επαγγελματία που ξέρω να χρειάζεται οθόνη αφής είναι ο αδερφός μου που έχει Σχολή Οδηγών και επειδή στα θεωρητικά δίνουν εξετάσεις σε οθόνες αφής πήρε και εκείνος μία για το ΚΕΘΕΥΟ του...
moldovan20 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Το "επαγγελματικό" δεν καταλαβαίνω... τον μόνο επαγγελματία που ξέρω να χρειάζεται οθόνη αφής είναι ο αδερφός μου που έχει Σχολή Οδηγών και επειδή στα θεωρητικά δίνουν εξετάσεις σε οθόνες αφής πήρε και εκείνος μία για το ΚΕΘΕΥΟ του... Έχουνε και σε πολλές καφετέριες .
michael92 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Αν θες αρχιτεκτονική/γραφιστική/σχεδιασμό κλπ πάρε ένα wacom intuos πάντως ή καλύτερα ένα tablet pc...
saolin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 η οθονη θα χρησιμοποιηθει απο μικρα παιδακια, παιζοντας ενα παιχνιδι που θα τους δωσουμε και θα γινουν καποιες μετρησεις. τελοσπαντων βρηκα λυση στις οθονες Elo εχουν και ελληνικο αντιπροσωπο οποτε βολεψε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.