Προς το περιεχόμενο

Touch screen monitor

saolin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια!

Θελω να αγορασω μια touch screen οθονη γυρω στις 15".

Εχει κανενας ακουσει ή δοκιμασει καμια αξιόλογη; θεμα τιμης δεν παιζει αφου την χρειαζομαι για επαγγελματικους σκοπους.

ευχαριστω

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές από ότι έχω δει, το ιδανικό είναι να την έχεις να συνεργάζεται με win7, το άγγιγμα στην ουσία καθοδηγεί το δείκτη του ποντικιού άρα δεν θα υπάρχουν πολλές ασυμαβατότιτες.

Αλλά από εκεί και πέρα καλύτερα να απαντήσει κάποιος με μεγαλύτερη εμπειρία στο θέμα.

Δημοσ.

Το "επαγγελματικό" δεν καταλαβαίνω... τον μόνο επαγγελματία που ξέρω να χρειάζεται οθόνη αφής είναι ο αδερφός μου που έχει Σχολή Οδηγών και επειδή στα θεωρητικά δίνουν εξετάσεις σε οθόνες αφής πήρε και εκείνος μία για το ΚΕΘΕΥΟ του...

Δημοσ.
Το "επαγγελματικό" δεν καταλαβαίνω... τον μόνο επαγγελματία που ξέρω να χρειάζεται οθόνη αφής είναι ο αδερφός μου που έχει Σχολή Οδηγών και επειδή στα θεωρητικά δίνουν εξετάσεις σε οθόνες αφής πήρε και εκείνος μία για το ΚΕΘΕΥΟ του...

Έχουνε και σε πολλές καφετέριες .

Δημοσ.

η οθονη θα χρησιμοποιηθει απο μικρα παιδακια, παιζοντας ενα παιχνιδι που θα τους δωσουμε και θα γινουν καποιες μετρησεις.

τελοσπαντων βρηκα λυση στις οθονες Elo εχουν και ελληνικο αντιπροσωπο οποτε βολεψε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...