Προς το περιεχόμενο

TV Tuner με DVB-T αποκωδικοηπιητή mpeg4

pavlos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, όπως γράφει και ο τίτλος θέλω ένα TV Tuner που να έχει ψηφιακό αποκωδικοποιητή mpeg4 , ραδιόφωνο και timeshifting...Ευχαριστώ προκαταβολικά :-D

Δημοσ.

Δηλαδή όποιον και να πάρω θα μπορώ να βλέπω τα μελλοντικά ψηφιακά κανάλια ( ant1 , mega κ.τ.λ)?Επιπλέον, θα κάνουν όλοι αυτοί για Windows 7 x64 Ultimate?

Δημοσ.
Δηλαδή όποιον και να πάρω θα μπορώ να βλέπω τα μελλοντικά ψηφιακά κανάλια ( ant1 , mega κ.τ.λ)?Επιπλέον, θα κάνουν όλοι αυτοί για Windows 7 x64 Ultimate

Ναι. (dvb-t)

Δημοσ.

εχει να προτινει κάποιος, καποιο tuner με καλή ποιοτητα εικόνας... (και μέγιστης ανάλυσης της εικόνας)

γιατι κάποια μπορεί τελικά να είναι μάπα από μόνα τους, ανεξαρτήτως dvb-t σήματος...

καποια προτίμηση αναμεσα σε pci ή usb?

πέρα της φορητοτητας...

Δημοσ.

δηλαδή αμα πάρω μια κάρτα 3ετιας, την asus p7131h και την εγκαταστήσω θα παίζει και mpeg4 ??? χλωμο το βλέπω ρε παιδιά....

μόλις τώρα βρήκα ένα update στις 22.12.09 που λεει improved dvbt reception... ελπίζω να εννοούν το mpeg4....

επίσης η κάρτα είναι αρχαία , εχει bios εκδοσης 2005...

Δημοσ.

Αν μπορείς να αντέξεις το κόστος, θα σου πρότεινα και την hauppauge win tv hvr-3000 η οποία έχει και επιπλέον δέκτη για dvb-s για να μπορείς να βλέπεις όλα τα free to air δορυφορικά. Καινούργια έχει 104

Η και την lifeview trio (analogue,dvb-t,dvb-s) LIFEVIEW LV83ATS NOT ONLY TV PCI TRIO με πολύ μικρότερο κόστος , 69 ευρώ αλλά με το μειονέκτημα οτι δεν δέχεται common interface.

Δημοσ.

Εγω παντως με την Asus u3000 hybrid kai se Win 7 x64 πιανω μια χαρα τα καναλια της Digea(mpeg4). Με το Windows Media Center σαν λογισμικο. Και εχει πολυ καλη εικονα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια απορία για τον Dam4 για να μην ανοίγω νέα συζήτηση:

Με την Asus u3000 hybrid χρειάζεσαι εξωτερική κεραία για να πιάσεις ψηφιακά ή αναλογικά κανάλια?

Περιλαμβάνεται κάποια κεραία στη συσκευασία?

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

γειά σας. θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος στο εξής:

έχω μια καρτα τηλεόρασης την asus p7131. η κάρτα αυτή λειτουργούσε με windows xp. τώρα που εβαλα τα 7 δε λειτουργεί. υπάρχει κάποιος τρόπος να αναβαθμιστεί ή πρέπει να πάρω άλλη κάρτα? επίσης μπορεί αυτή η κάρτα να πιάσει κανάλια της digea?

ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

γειά σας. θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος στο εξής:

έχω μια καρτα τηλεόρασης την asus p7131. η κάρτα αυτή λειτουργούσε με windows xp. τώρα που εβαλα τα 7 δε λειτουργεί. υπάρχει κάποιος τρόπος να αναβαθμιστεί ή πρέπει να πάρω άλλη κάρτα? επίσης μπορεί αυτή η κάρτα να πιάσει κανάλια της digea?

ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Την υβριδική έκδοση έχω κι εγώ, αλλά σε άλλο σύστημα, στο οποίο προς το παρόν δεν έχω πρόσβαση, δυστυχώς.

Δε νομίζω πως αποκωδικοποιεί MPEG4 όμως.

Δημοσ.

Την υβριδική έκδοση έχω κι εγώ, αλλά σε άλλο σύστημα, στο οποίο προς το παρόν δεν έχω πρόσβαση, δυστυχώς.

Δε νομίζω πως αποκωδικοποιεί MPEG4 όμως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...