Προς το περιεχόμενο

HDMI ανταπτορας???

archi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η τηλεοραση μου εχει 2 εισοδους hdmi,θελω να συνδεσω 3 συσκευες πανω της,εχω παρει 1 ανταπτορα οπου μπαινει στην μια εισοδο κ φυσικα καταληγη σε δυο.η απορια μου ειναι αν μπορω να συνδεσω αφοβα 2 συσκευες πανω η αν υπαρχει κινδυνος υπερφορτωσεις της θυρας κ καει..

Δημοσ.

οταν συνδεεις και τα δυο hdmi ετσι κι αλλιως ΔΕΝ δουλευουν μαζι, εχεις εναν διακοπτη και αλλαζεις απο την μια πηγη στην αλλη, οποτε δεν υπαρχει κανενας κινδυνος

+ δεν πειραζει ακομα και αν ειναι συνδεδεμενη συσκευη και στο αλλο hdmi της tv. για αυτο ειναι φτιαγμενη, για να τα σηκωνει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα,

προσπαθω να βρω ακρη σε ενα ζητημα και ακομα ειμαι στο μηδεν.

Εχω ενα προβολεα (benq pb6100) που λεει οτι παιζει 720p - 1080i HD μεσω της vga εισοδο που εχει.

Υποθετω οτι θα του δωσω σημα απο ενα media center απο την εξοδο HDMI που θα εχει.

Το ερωτημα ειναι με τι καλωδιο και αν θα βλεπω 720p ποιοτητα....

Πως μπορω να βρω με σιγουρια τι πρεπει να αγορασω?

(για να μην παρω media center και το συνδεω με RCA)

Δημοσ.
καλησπερα,

Εχω ενα προβολεα (benq pb6100) που λεει οτι παιζει 720p - 1080i HD μεσω της vga εισοδο που εχει.

Υποθετω οτι θα του δωσω σημα απο ενα media center απο την εξοδο HDMI που θα εχει.

Το ερωτημα ειναι με τι καλωδιο και αν θα βλεπω 720p ποιοτητα....

δε γινεται κατι τετοιο με απλο καλωδιο. Πρεπει να παρεμβληθει συσκευη DAC πρωτα. Τι αλλες εξοδους εχει το media center

Δημοσ.

disqualified ευχαριστω για την απαντηση.

Μα εδω ειναι το κουμπι, οτι δισταζω να παρω media center γιατι μπορει να το παρω (να ειναι σουπερ ντουπερ - για παραδειγμα σκεφτομαι το EGREAT R1) και με βαση τα εργαλεια που εχω να βλεπω ιδια ποιοτητα με το DVD PLAYER που εχω, και το μονο κερδος μου να ειναι οτι θα αποσυρω την φετα και θα εχω ενα κουτι....

Ποιοτητα ομως μηδεν.

Ο προτζεκτορας μου δεχεται σημα,

1. VGA (εκει λεει οτι ειναι HDTV και τα 720p)

2. RCA

3. S-VIDEO.

---------- Προσθήκη στις 15:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:02 ----------

το μονο που εχω βρει ειναι αυτο, που ΙΣΩΣ μου κανει,

http://www.ipshop.gr/product-id-33338.html

---------- Προσθήκη στις 15:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:19 ----------

επισης αλλη μια λυση,

http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6929

και τελος μια αλλη λυση ειναι να πουλησω τον προτζεκτορα και να παρω ενα καινουριο που να εχει εισοδο HDMI.

:mad:

Δημοσ.

μου φαίνεται λίγο περίεργο να έχει vga και να είναι 1080 η εστω 720... κατα τ'αλλα ίσως να γινόταν με ενα καλώδιο VGA->DVI και ένα DVI->HDMI ενωμένα με μουφα (?)

Δημοσ.
μου φαίνεται λίγο περίεργο να έχει vga και να είναι 1080 η εστω 720... κατα τ'αλλα ίσως να γινόταν με ενα καλώδιο VGA->DVI και ένα DVI->HDMI ενωμένα με μουφα (?)

δεν υπαρχει προβλημα απ οσο ξερω στην αναλυση μπορει καλλιστα να μεταφερθει η αναλυση αυτη.

Τι ειδους μουφα να τα ενωσει εννοεις; Χρειαζεσαι οπωσδηποτε DAC συσκευη στο ενδιαμεσο

Tornado εχει καποια εξοδο DVI το media center σου ή μονο HDMI;

Δημοσ.

λοιπον για να βαλω αναλυτικα το προβλημα μου.

Ο προτζεκτορας μου (benq pb6100) στο πισω μερος του ειναι ετσι:

benqback800x600100kb.jpg

Εκει που μπαινει το vga καλωδιο γραφει οτι παιζει HDTV και στα χαρακτηριστικα λεει οτι ανεβαζει μεχρι 720p - 1080i αναλυση.

Το media center που θα παρω, ειναι το EGREAT R1, και οπως λεει στα χαρακτηριστικα του,

Έξοδοι Βίντεο: HDMI 1.3, Component (Y/Pb/Pr), Composite.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801721&u=EGREAT-EG-R1-HDMI-1.3-NETWORK-PLAYER

Οποτε το θεμα ειναι το εξης απλο:

Πως θα καταφερω να φτασω ποιοτητα 720 η 1080 αναλυση???

Τι σκατοκαλωδια να παω να παρω για να κανω δουλεια?

Καποιο απο αυτα εδω,

http://electronics.shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=hdmi+to+vga&_sacat=32837&_trksid=p3286.m270.l1311&_dmpt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&_odkw=&_osacat=32837

κανουν δουλεια?

:shock::shock::shock:

---------- Προσθήκη στις 13:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:13 ----------

λοιπον μιλησα με καποιον τεχνικο και μου ειπε τα εξης:

1. Το κυριο προβλημα μου ειναι οτι εχω ψηφιακο σημα και θελω να το περασω σε αναλογικη συνδεση - κατι που δεν γινεται.

2. το καλυτερο που θα μπορουσα να πετυχω ειναι να εβγαζε το media station vga output που φυσικα δεν εχει, και δεν ξερω αν υπαρχει κατι τετοιο.

3, Η καλυτερη λυση και εφικτη ειναι να παρω εικονα απο την Component (Y/Pb/Pr) εξοδο με ενα ανταπτορα (των 10 ευρω) που να βγαζει VGA.

Ετσι ισως πλησιασω τα 720p.

Τελος αναρωτιεμαι αυτοι που λενε οτι τα μηχανηματα τους εχουν προδιαγραφες για 720 - 1080 αναλυση πως το εχουν γραψει ετσι....

Απο που θα επαιρναν το σημα δηλαδη??? απο το θεο?

Δημοσ.

θεωρητικα κατι τετοιο μαλλον κανει,

component_video_cable_AT19072-04.jpg

Αλλα ολα θα φανουν οταν κουμπωσουν ολα πανω,

και βαλω μπροστα,

οτι δειξει η οθονη θα δουμε ποσο μπορει να παει το μηχανημα.

Κατεβαζω και απο τωρα μια ταινια 720p.

Δεν ξερω αλλα δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος, εχω την εντυπωση οτι αν βρω το παραπανω καλωδιο, υπαρχει πθανοτητα να το κανω απλωστρα.....

:eek:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...