Προς το περιεχόμενο

Τι ειναι αυτα???

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Einai analoga me ta posts pou exeis kanei kai enas "bathmos"

0 stranger

25 newbie

50 journeyman

100 member

200 enthusiast

400 addict

700 old hand

1200 veteran

1600 Pooh-Bah

2500 Carpal Tunnel

kai sta ellinika (epidi xerw tin adinamia sou :) )

0 ξένος

25 newbie

50 τεχνίτης

100 μέλος

200 ενθουσιώδης

400 εξαρτημένος

700 παλαιό χέρι

1200 παλαίμαχος

1600 ποοχ- Bah

2500 καρπική σήραγγα

I metafrash den einai kai oti kaliterh thn ekana me systran giati bariomouna na grafw. :D

To thema exei xana ipothei des http://www.insomnia.gr/ubbthreads/showflat.php?Cat=&Board=UBB13&Number=218425&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=2&vc=1

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote ex_tep:</font><hr> palios oxi apla oti exei postarei pano apo 2500 fores!!! <hr /></blockquote>

eee edo pou ta leme mallon prohtes prepei na ekane register!!!

karpiki siragga? pano apo tis 3000 pos tha ton lene "kolpiki siriga"?? :smirk: :D :D

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω.Πραγματικα , και οποιος θελει , το πιστευει , ποτε δεν ποσταρα για να ποσταρω. Ειναι αληθεια οτι ουτε που το καταλαβα πως σε λιγοτερο απο 1 1/2 χρονο εφτασα τοσα ποστ.Απλα οταν νομιζω οτι εχω να πω κατι το κανω.Οποιος δεν θελει ...δεν το πιστευει!!! :smirk: :smirk:

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Γιάννης_(Platano):</font><hr> Παιδια σας ευχαριστω.Πραγματικα , και οποιος θελει , το πιστευει , ποτε δεν ποσταρα για να ποσταρω. Ειναι αληθεια οτι ουτε που το καταλαβα πως σε λιγοτερο απο 1 1/2 χρονο εφτασα τοσα ποστ.Απλα οταν νομιζω οτι εχω να πω κατι το κανω.Οποιος δεν θελει ...δεν το πιστευει!!! :smirk: :smirk: <hr /></blockquote>

Pali pareksigithika.Den sou eipa oti postares gia na postareis..Giati profanos gia mena pigene to iponooumeno:pIsa isa sxedon pote den pefto se post sou kai gia auto mou prokalei periergia pos exeis 2500 + posts..!!Mallon prepei na postareis sixna sto Akat. :P :p

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote ex_tep:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote Γιάννης_(Platano):</font><hr> Παιδια σας ευχαριστω.Πραγματικα , και οποιος θελει , το πιστευει , ποτε δεν ποσταρα για να ποσταρω. Ειναι αληθεια οτι ουτε που το καταλαβα πως σε λιγοτερο απο 1 1/2 χρονο εφτασα τοσα ποστ.Απλα οταν νομιζω οτι εχω να πω κατι το κανω.Οποιος δεν θελει ...δεν το πιστευει!!! :smirk: :smirk: <hr /></blockquote>

Pali pareksigithika.Den sou eipa oti postares gia na postareis..Giati profanos gia mena pigene to iponooumeno:pIsa isa sxedon pote den pefto se post sou kai gia auto mou prokalei periergia pos exeis 2500 + posts..!!Mallon prepei na postareis sixna sto Akat. :P :p <hr /></blockquote>

Φιλε μου ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν ειχα κανενα υπονοουενο...Συγνωμη αν εδωσα να καταλαβεις κατι τετοιο. Βεβαια κι αυτο που λες σαν αιτια εχει τη βαση του...Αληθεια δεν τοξερα οτι εκει δεν εχει...κοντερ!!! :confused: :confused:

Δημοσ.

Πάντος το έχω ξαναπεί.. Όποιος ρίξει του φίλου μας του Γιάννη σε πόστ θα πάρει και δώρο...

Τώρα τι θα είναι αυτό δεν ξέρω αλλά όλο και κάτι θα γίνει..... :grin:

κοντερ <hr /></blockquote>

Γιάννη μάλλον σου έχει πέσει χαλασμένο κοντέρ. Μετράει μόνο του φαίνεται. :grin: :grin: :grin:

Νά'σαι καλά πάντα να γράφεις Γιάννη.... Και άσε το κοντέρ να γράφει ... :)

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote wert:</font><hr> Γιάννη μάλλον σου έχει πέσει χαλασμένο κοντέρ. Μετράει μόνο του φαίνεται. :grin: :grin: :grin:

Νά'σαι καλά πάντα να γράφεις Γιάννη.... Και άσε το κοντέρ να γράφει ... :) <hr /></blockquote>

Σε χαλασμενο κοντερ του insomnia δεν πειραζει φιλε μου.Σε χαλασμενο μετρητη του ΟΤΕ ,προς τα πανω ,να μην πεσω γιατι εχω οικογενεια να θρεψω...

Δημοσ.

ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ .....ΠΡΟΧΩΡΑ !!!!!!! Email [email protected]

Name Γιάννης (Platano)

Title Carpal Tunnel

Total Posts 2632

Rating

Homepage http://www.platano.mainpage.net

Occupation

Hobbies

Location ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!! Αθήνα -Λυκόβρυση.

Bio Τιμή σε αυτούς που στη ζωή τους όρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες - Καβάφης

Διαφωνώ με ότι λές αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λές - Βολταίρος

Τιμη σε αυτούς που προασπίζουν τη γλώσσα τους

ICQ Number

Registered on 08/18/01 07:00 PM

Rate this user 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars

Send a private message | Add to address book | Show all user's posts | Return to Forum

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...