Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Κατω απο τα Nicname μας υπαρχει καποιος χαρακτηρισμος π.χ. Carpal Tunnel ,enthusiast κλπ.Τι σημαινουν αυτα ??? Ευχαριστω.
pios? Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Einai analoga me ta posts pou exeis kanei kai enas "bathmos" 0 stranger 25 newbie 50 journeyman 100 member 200 enthusiast 400 addict 700 old hand 1200 veteran 1600 Pooh-Bah 2500 Carpal Tunnel kai sta ellinika (epidi xerw tin adinamia sou ) 0 ξένος 25 newbie 50 τεχνίτης 100 μέλος 200 ενθουσιώδης 400 εξαρτημένος 700 παλαιό χέρι 1200 παλαίμαχος 1600 ποοχ- Bah 2500 καρπική σήραγγα I metafrash den einai kai oti kaliterh thn ekana me systran giati bariomouna na grafw. To thema exei xana ipothei des http://www.insomnia.gr/ubbthreads/showflat.php?Cat=&Board=UBB13&Number=218425&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=2&vc=1
madsc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Απλά σημαίνει ότι είσαι "παλιός" Γιάννη μου... κοίτα εδώ: http://www.insomnia.gr/ubbthreads/faq_english.php?Cat=#titlestring sc
ex_tep Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 palios oxi apla oti exei postarei pano apo 2500 fores!!!
UserX Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote ex_tep:</font><hr> palios oxi apla oti exei postarei pano apo 2500 fores!!! <hr /></blockquote> eee edo pou ta leme mallon prohtes prepei na ekane register!!! karpiki siragga? pano apo tis 3000 pos tha ton lene "kolpiki siriga"?? :smirk: :D
ex_tep Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Otan leo palios enoo tin imerominia pou ekane register.. To oti exeis 2500 posts den simainei oti eisai palios alla oti postareis poli sixna..para poli tha elega
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Παιδια σας ευχαριστω.Πραγματικα , και οποιος θελει , το πιστευει , ποτε δεν ποσταρα για να ποσταρω. Ειναι αληθεια οτι ουτε που το καταλαβα πως σε λιγοτερο απο 1 1/2 χρονο εφτασα τοσα ποστ.Απλα οταν νομιζω οτι εχω να πω κατι το κανω.Οποιος δεν θελει ...δεν το πιστευει!!! :smirk: :smirk:
ex_tep Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote Γιάννης_(Platano):</font><hr> Παιδια σας ευχαριστω.Πραγματικα , και οποιος θελει , το πιστευει , ποτε δεν ποσταρα για να ποσταρω. Ειναι αληθεια οτι ουτε που το καταλαβα πως σε λιγοτερο απο 1 1/2 χρονο εφτασα τοσα ποστ.Απλα οταν νομιζω οτι εχω να πω κατι το κανω.Οποιος δεν θελει ...δεν το πιστευει!!! :smirk: :smirk: <hr /></blockquote> Pali pareksigithika.Den sou eipa oti postares gia na postareis..Giati profanos gia mena pigene to iponooumeno:pIsa isa sxedon pote den pefto se post sou kai gia auto mou prokalei periergia pos exeis 2500 + posts..!!Mallon prepei na postareis sixna sto Akat. :p
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote ex_tep:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote Γιάννης_(Platano):</font><hr> Παιδια σας ευχαριστω.Πραγματικα , και οποιος θελει , το πιστευει , ποτε δεν ποσταρα για να ποσταρω. Ειναι αληθεια οτι ουτε που το καταλαβα πως σε λιγοτερο απο 1 1/2 χρονο εφτασα τοσα ποστ.Απλα οταν νομιζω οτι εχω να πω κατι το κανω.Οποιος δεν θελει ...δεν το πιστευει!!! :smirk: :smirk: <hr /></blockquote> Pali pareksigithika.Den sou eipa oti postares gia na postareis..Giati profanos gia mena pigene to iponooumeno:pIsa isa sxedon pote den pefto se post sou kai gia auto mou prokalei periergia pos exeis 2500 + posts..!!Mallon prepei na postareis sixna sto Akat. :p <hr /></blockquote> Φιλε μου ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν ειχα κανενα υπονοουενο...Συγνωμη αν εδωσα να καταλαβεις κατι τετοιο. Βεβαια κι αυτο που λες σαν αιτια εχει τη βαση του...Αληθεια δεν τοξερα οτι εκει δεν εχει...κοντερ!!! :confused:
wert Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Πάντος το έχω ξαναπεί.. Όποιος ρίξει του φίλου μας του Γιάννη σε πόστ θα πάρει και δώρο... Τώρα τι θα είναι αυτό δεν ξέρω αλλά όλο και κάτι θα γίνει..... :grin: κοντερ <hr /></blockquote> Γιάννη μάλλον σου έχει πέσει χαλασμένο κοντέρ. Μετράει μόνο του φαίνεται. :grin: :grin: :grin: Νά'σαι καλά πάντα να γράφεις Γιάννη.... Και άσε το κοντέρ να γράφει ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote wert:</font><hr> Γιάννη μάλλον σου έχει πέσει χαλασμένο κοντέρ. Μετράει μόνο του φαίνεται. :grin: :grin: :grin: Νά'σαι καλά πάντα να γράφεις Γιάννη.... Και άσε το κοντέρ να γράφει ... <hr /></blockquote> Σε χαλασμενο κοντερ του insomnia δεν πειραζει φιλε μου.Σε χαλασμενο μετρητη του ΟΤΕ ,προς τα πανω ,να μην πεσω γιατι εχω οικογενεια να θρεψω...
Cristina Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Μιας και περί Ιωάννη λόγος... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
ex_tep Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Sosto ..polixronos Giannh kai xronia kala pan ap ola.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου φιλοι και φιλες μου!!!! :ooo: :ooo: :ooo:
mazda Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ .....ΠΡΟΧΩΡΑ !!!!!!! Email [email protected] Name Γιάννης (Platano) Title Carpal Tunnel Total Posts 2632 Rating Homepage http://www.platano.mainpage.net Occupation Hobbies Location ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!! Αθήνα -Λυκόβρυση. Bio Τιμή σε αυτούς που στη ζωή τους όρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες - Καβάφης Διαφωνώ με ότι λές αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λές - Βολταίρος Τιμη σε αυτούς που προασπίζουν τη γλώσσα τους ICQ Number Registered on 08/18/01 07:00 PM Rate this user 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars Send a private message | Add to address book | Show all user's posts | Return to Forum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.