Προς το περιεχόμενο

AMD Thoroughbred

ksessalonikios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι εγώ είχα ξεκλειδώσει τον ΧΡ1800+ που είχα,για αυτό σταμάτησε να δουλέυει έτσι απλά μετά από 3 μήνες που βαφτίστηκε ΧΡ2000+...

Πιστεύω οτι δεν αξίζει το ρίσκο.Αξίζει περισσότερο να ανεβάσεις FSB.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Gabriel:</font><hr> Kαι εγώ είχα ξεκλειδώσει τον ΧΡ1800+ που είχα,για αυτό σταμάτησε να δουλέυει έτσι απλά μετά από 3 μήνες που βαφτίστηκε ΧΡ2000+...

Πιστεύω οτι δεν αξίζει το ρίσκο.Αξίζει περισσότερο να ανεβάσεις FSB. <hr /></blockquote>

Prwsopika den vlepw kanena risko sto unlocking...ektos kai an den exeis sta8ero xeri kai matia na to kaneis.Pisteyw einai kati apo ta pio efkola pragmata pou an akolou8hseis kata vhma tis "odhgies" 8a exeis epityxia...Allwste den einai tipota to idiaitero...para maskarontas kai vafontas...

O prwtos XP pou phra XP 1500+ mou phre 3 prospa8ries mexri na dw to la8os mou...apo ekei kai pera oloi stin seria me tin prwth itan fully unlocked.Apla 8elei ypomonh kai SWSTO maskarisma :)

Δημοσ.

Δέν νομίζω να μην το είχα πετύχει,έχω πολύ σταθερό χέρι,χρησιμοποιήσα silver lacquer (πανάκριβη) και ο multiplier ήταν ξεκλείδωτος.Μετά από 3μήνες,σταμάτησε να δουλεύει,η θερμοκρασία του ήταν 52 βαθμοί max.Για αυτό κιόλας είπα άντε γειά στην AMD,γρήγορος μεν,ευάλωτος δε.

Αν κάποιος δεν είναι έμπειρος θα συνιστούσα να μην το κάνει και φυσικά ας ξεχάσει και την εγγύηση...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Gabriel:</font><hr> Δέν νομίζω να μην το είχα πετύχει,έχω πολύ σταθερό χέρι,χρησιμοποιήσα silver lacquer (πανάκριβη) και ο multiplier ήταν ξεκλείδωτος.Μετά από 3μήνες,σταμάτησε να δουλεύει,η θερμοκρασία του ήταν 52 βαθμοί max.Για αυτό κιόλας είπα άντε γειά στην AMD,γρήγορος μεν,ευάλωτος δε.

Αν κάποιος δεν είναι έμπειρος θα συνιστούσα να μην το κάνει και φυσικά ας ξεχάσει και την εγγύηση... <hr /></blockquote>

Man den anafer8hka se sena sygekrimena :P...

BTW dokimases na to ka8ariseis kai na ton ksanaksekleidwseis?MEta apo kairo polles fores to unlocking feygei apo vibrations apo fan etc etc etc kai 8elei pali douleia....proswpika evaza kai ena kommati selotape apo panw just to be sure ;)...

Δημοσ.

Κάτα πάσα πιθανότητα μετά από λίγο καιρό βραχυκύκλωνες. Έπρεπε να τον καθάρίσεις και να το ξανακάνεις όπως λέει και ο Βρωμόγκαζος. Αν αντέχει η μνήμη σου (και η μητρική σου) και πας την FSB 200MHz θα δεις μεγάλες διαφορές σε πολλά benchies και προγράμματα.

Δημοσ.

Εκτός από αυτό που λένε τα παιδιά πιο πάνω Gabriel, ένας λόγος που πεθαίνουν είναι το πολύ ψηλό vcore. Εγώ τον έχω από 1700xp ξεκλειδωμένο σε 1800xp (1532) εδώ και 5-6 μήνες, μόνο με πολλαπλασιαστή και vcore 1,85v & δουλεύει σταθερότατα. Ναι το σελοτέιπ είναι must.

sc

Δημοσ.

Thanks gia osa eipate gia to ksekleidoma...Peri overclockin loipon...me palomino eipate mexri 1850 paei o xp2100+,me thoroubred poso ftanei???Pados ligo den einai re paidia???Apo 1730 mono 1850???Upologiza na ftanei 2000mhz.Episis kserei kaneis an i mb mou dexetai thoroubred...dioti opos anefera (asus a7v266) exei mia epilogi me jumperakia gia dio idi purina: palomino i amd/duron.An paro thoroubred tha exo provlima k pou prepei na exo to jumperaki???Episis exei mia epilogi gia:amd/duron cpus i gia reserved types....Auto pali t reserved types cpus ti einai???

Δημοσ.

Selotape εννοείται πως είχα βάλει,απ όσο ξέρω η silver lacquer δεν φεύγει και τόσο εύκολα...

Τέσπα.

Δεν νομίζω να μη δέχεται,εδώ η A7V133 που είχα δέχεται τον 2200+,δεν 8α τον δέχεται ή Α7V266?

Δημοσ.

Η πλειοψηφία των Thoroughbred που κυκλοφορούν, έχουν ενωμένες τις γέφυρες L1, δηλαδή είναι ξεκλείδωτοι από μόνοι τους. ;)

Απλώς, για να είναι διαθέσιμη όλη η γκάμα των πολλαπλασιαστών πρέπει να το επιτρέπει η Motherboard, ή να γίνει επέμβαση και σε κάποια άλλη ή άλλες γέφυρες (που δεν θυμάμαι τώρα).

Δηλαδή, χωρίς επέμβαση ή χωρίς την κατάλληλη motherboard, οι επεξεργαστές μέχρι και τον 2000+ μπορούν να "δουν" πολλαπλασιαστή ΜΕΧΡΙ 12.5, ενώ από τον 2100+ και πάνω "βλέπουν" ΜΟΝΟ από 13 και πάνω...

Όσο για την Asus σου, το jumper λογικά θα πρέπει να το βάλεις στη θέση Palomino και όχι στη θέση Thunderbird.

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Gabriel:</font><hr> Selotape εννοείται πως είχα βάλει,απ όσο ξέρω η silver lacquer δεν φεύγει και τόσο εύκολα...

Τέσπα.

Δεν νομίζω να μη δέχεται,εδώ η A7V133 που είχα δέχεται τον 2200+,δεν 8α τον δέχεται ή Α7V266? <hr /></blockquote>

Kai egw Silver Conductive Paint xrhsimopoiousa se olous tous CPUs mou kai ena pinelaki modellistiko para poly psilo tis Heller.

To idio paint elega na xrhsimopoihsw gia to Vid Pin Mod ston 2.53ghz P4 mou alla to kainourio board pou parrageila exei mexri 1.85V Core adjustments :shocked:...pou einai oxi mono polla...alla tou "8anata" polla kyriolektika ;)if you know what i mean...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote BrwmogazoS:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote Gabriel:</font><hr> Selotape εννοείται πως είχα βάλει,απ όσο ξέρω η silver lacquer δεν φεύγει και τόσο εύκολα...

Τέσπα.

Δεν νομίζω να μη δέχεται,εδώ η A7V133 που είχα δέχεται τον 2200+,δεν 8α τον δέχεται ή Α7V266? <hr /></blockquote>

Kai egw Silver Conductive Paint xrhsimopoiousa se olous tous CPUs mou kai ena pinelaki modellistiko para poly psilo tis Heller.

To idio paint elega na xrhsimopoihsw gia to Vid Pin Mod ston 2.53ghz P4 mou alla to kainourio board pou parrageila exei mexri 1.85V Core adjustments :shocked:...pou einai oxi mono polla...alla tou "8anata" polla kyriolektika ;)if you know what i mean... <hr /></blockquote>

Of course i now,man... B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...