Προς το περιεχόμενο

Πως βρισκω keyloggers στον υπολογιστη; και πως το κανω uninstall;

Hellaslover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι καποιος, η μεσο καποιου spyware, εχει βαλει keylogger στον υπολογιστη μου. Εκει που εψαχνα για κατι φωτογραφιες βρηκα screenshots απο καποια σιτε που εχω παει, μετα εκανα search στο C drive μου και βρηκα ενα αρχιεο sessionstore και οταν ανοιγω τον φακελο στον οποιο βρισκεται βρισκω αλλα αρχεια με τις ονομασιες session storer, log ons, downloads κτλ ανοιξα ενα απο αυτα με το word και οντος εχει αποθηκευμενα καποια σιτες πχ. λεει facebook μετα id:εχει εναν αριθμο και password και εχει κατι κωδικους. Με το word δε μπορω να το ανοιϝω καλα για αυτο και δε μπορω να διαβασω και να καταλαβω τι λεει αλλα ειμαι σιγουρος οτι προκειτε για keylogger. Τι μπορω να κανω; :mad::mad:

Δημοσ.

Σε ποιο φάκελο ήταν και ποια είναι η πλήρη ονομασία του αρχείου;

Μήπως sessionstore.js ; (κοίτα τις ιδιότητες)

Ισως και να μην έχεις κολλήσει τίποτα

Δημοσ.

ειναι στο Owner\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\hw1b8rva.default και το αρχειο ειναι jscript script file για αυτο και δε μπορω να το ανοιξω καλα. Αλλα οταν το ανοιγω διαβαζω που λεει πχ facebook.com μετα id code κτλ και εχει και αλλα σιτες που εχω παει. Τωρα που χρησιμοποιω τον υπολογιστη παλι γραφει που πηγαινω, δηλαδη κανει αλλο αρχειο και λεει insomnia.gr και στο google που εκανα search το λεει κτλ αλλα δε μπορω να διαβασω ολο το κειμενο γιατι ειναι javascript. Δεν εχω κολλησει αλλα ειμαι 99% σιγουρος το χει βαλει η κοπελα μου γιατι τη ρωτησα και η απαντηση της δε με επεισε... Επισης αναμεσα στα αρχεια που ειπα στο πρωτο ποστ υπαρχει και ενας φακελος και λεγετε ταβοο, το παταω και το ανοιγω με word και παλι εχει γραμματα και χαρακτηρες που δε καταλαβαινω αλλα λεει για σιτες που εχω παει κτλ. Μηπως το ταβοο ειναι το keylogger;

Δημοσ.
ειναι στο Owner\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\hw1b8rva.default και το αρχειο ειναι jscript script file για αυτο και δε μπορω να το ανοιξω καλα. ... Δεν εχω κολλησει αλλα ειμαι 99% σιγουρος το χει βαλει η κοπελα μου γιατι τη ρωτησα και η απαντηση της δε με επεισε...

Η κοπέλλα δεν έχει κάνει τίποτα. Το αρχείο είναι τμήμα (μέρος) του firefox και δεν έχει καμία σχέση με keylogger. Οπότε αυτό ξέχασε το.

... Επισης αναμεσα στα αρχεια που ειπα στο πρωτο ποστ υπαρχει και ενας φακελος και λεγετε ταβοο, το παταω και το ανοιγω με word και παλι εχει γραμματα και χαρακτηρες που δε καταλαβαινω αλλα λεει για σιτες που εχω παει κτλ. Μηπως το ταβοο ειναι το keylogger;

Προσπάθησε να δίνεις ακριβείς πληροφορίες. Ο φάκελος λέγεται "taboo" ή "ταβοο" και ποια είναι η πλήρη διαδρομή του. Επίσης ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ αρχεία έχει μέσα. Μπορείς να βάλεις ένα screenshot των περιεχομένων ή αν είναι λίγα γράψε τα ονόματα τους. Επίσης ... μήπως στον firefox έχεις εγκατεστημένο κάποιο addon/extension με όνομα taboo; Για κοίταξε το και απάντησε.

Γενικά νομίζω ότι τίποτα δεν έχει γίνει ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...