Προς το περιεχόμενο

Νεο pc στα 800 euro

tatos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ;)

θα ηθελα να φτιαξω ενα pc για ενα φιλο οπου το θελει για την 15χρονη κορακλα του.

αυτο οπως μου ειπε θα ειναι για απειρο gaming chat internet και μια χρηση απο 15 χρονων παιδι!

θα το θελει και ο ιδιος ομως καθως θα δουλευει πολυ office backups και ιντερνετ στο pc αυτο !

μου ζητησε το pc να ειναι parts απο το e-shop μονο οποτε αν σας ειναι ευκολο οι προτασεις σας με οτι ειναι διαθεσιμο απο το εν λογω μαγαζι !

το κοστος...μεχρι 800 ευρω !!

σας ευχαριστω για το χρονο σας εκ των προτερων :-)

Δημοσ.

δυστυχως θελει απο ολα....του εξηγησα οτι αυτο κατεβαζει πολυ την ποιοτητα και την αντοχη στο χρονο του συνολου αλλα...δεν εχει και τιποτα...ενα καινουργιο full pc θα αγορασει! δεν ξερω αν θα τον συμφεραν οι ηδη ετοιμες συνθεσεις που εχει το eshop.

Δημοσ.

ΚΟΥΤΙΑ - CASES (PER.650613) THERMALTAKE VG7000BWS SOPRANO RS 101 BLACK WINDOW 52.90 €

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ (PER.700193) CORSAIR HX520W MODULAR POWER SUPPLY 88.99 €

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU (PER.559574) AMD ATHLON II X4 620 2.6GHZ QUAD-CORE BOX 86.89 €

ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (PER.526839) GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H 83.00 €

ΜΝΗΜΗ RAM (PER.555800) OCZ OCZ3P1866LV4GK 4GB (2X2GB) PC3-15000 XTC PLATINUM DUAL CHANNEL KIT 109.00 €

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ (PER.514363) MSI R5770-PMD1G 1GB DDR5 PCI-E RETAIL 159.00 €

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ (PER.303709) WESTERN DIGITAL 640GB WD6400AAKS CAVIAR SE16 SATA 50.40 €

ΟΘΟΝΗ (PER.169562) LG W2243S-PF 22'' TFT PIANO BLACK 127.00 €

Αξία προϊόντων: 757.18 €

αυτα απο μενα χωρις ηχεια κ πληκτρολογιο ποντικι

Δημοσ.

Μια χαρά σύστημα βγαίνει ,γιατί λίγα είναι 800 € ?

Ορίστε και μία σύνθεση από πλαίσιο (καλά θα κάνεις να του αλλάξεις γνώμη περί e-shop ,αλλιώς να κάνει προσευχές να μη του χρειαστεί το service) . Και 80€ για πληκτρολόγιο ,ποντίκι και ηχεία .

800v.jpg

Δημοσ.

Το dvi πιστεύω είναι για πιο "εξειδικευμένο" μάτι ,όχι για τη χρήση που προορίζεται .Όσο για το κουτί για τα λεφτά του είναι τρομερό :-)

Δημοσ.

...να πληρώσεις σήμερα για οθόνη χωρίς ( @ least ) DVI - δεν μου κάθεται καλά... Εκτός από τα προφανή πλεονεκτήματα του DVI - το dsub αργοπεθαίνει, πολλές high end κάρτες δεν δίνουν το κατάλληλο adapter πλέον(!), και αν βάλεις στην εξίσωση ότι την οθόνη δεν την αλλάζεις με την συχνότητα των υπολοίπων parts...

Δημοσ.
...να πληρώσεις σήμερα για οθόνη χωρίς ( @ least ) DVI - δεν μου κάθεται καλά... Εκτός από τα προφανή πλεονεκτήματα του DVI - το dsub αργοπεθαίνει, πολλές high end κάρτες δεν δίνουν το κατάλληλο adapter πλέον(!), και αν βάλεις στην εξίσωση ότι την οθόνη δεν την αλλάζεις με την συχνότητα των υπολοίπων parts...

Αυτό δεν το γνωρίζω . Θα συμφωνήσω απόλυτα

Οπότε μπορεί να πάει εδώ εφόσον το επιτρέπει το budget:-)

Δημοσ.

σας ευχαριστω παρα πολυ για τισ συνθεσεις σας καθως εγω σε αυτα τα λεφτα θα του εκανα πατατα... επισης χαιρομαι που δεν ειναι λυση τα ετοιμα desktops που νομιζα οτι σε αυτα τα λεφτα ειναι μονοδρομος. !! τον φιλο μου εγω θα τον δω κυριακη βραδυ οποτε μεχρι τοτε οτι αλλαγες η αλλεσ συνθεσεις ποσταρετε και παλι σας ευχαριστω !!

ερωτηση : το οτι δεν βλεπω Ιντελ ειναι λογο κοστους ε ?? η οτι σε αυτα τα λεφτα ειναι best value η amd ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...