dennisnv Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά... Θα ήθελα να μου διευκρινίσετε κάτι! Όπως είδατε και στον τίτλο, ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην "House Music", στην "Electro House" και στην "Electro"?? Τι αλλάζει?? Ποιες είναι οι διαφορές τους? κλπ κλπ κλπ Όσοι ξέρετε κάντε ένα ποστ!!! Ευχαριστώωω!
DJ_XLR8 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Προσωπική μου άποψη πάντα είναι ότι ο όρος House music είναι η ευρύτερη έννοια. Η Electro House είναι μουσική που πλησιάζει στον όρο της House ωστόσο έχει περιορισμένα φωνητικά. Εμένα προσωπικά δε μ' αρέσει, προτιμώ το αμερικάνικο house που έχει αρκετά φωνητικά και τον χαρακτηριστικό ρυθμό του είδους. Τώρα η Electro είναι αυτό που λέμε ηλεκτρονική μουσική, για παράδειγμα θα μπορούσα να αναφέρω τους Massive Attack, Portishead.
dennisnv Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Χμ, χμ... Κάτι ψιλό-κατάλαβα! Δεν θα με χάλαγαν και άλλες απόψεις όμως!
LeoleoP Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Για εμενα η house ειναι μια πολυ ευρεια εννοια που περιλαμβανει αρκετες υποκατηγοριες. Οπως Πχ: Tech house: (Αλλιως και minimal) Μια μιξη ελαφριας techno με στοιχεια house. Electro house: Πιο εμπορικος ηχος απο τον παραπανω, περισσοτερα φωνητικα και samples συνηθως. Progressive House: Πιο εμπορικoς (συνυθως πιο "ελαφρυς") ηχος της progressive trance. Deep House: Πιο σκοτεινος ηχος με βαθυ μπασο και αρκετο συναισθημα, Γενικοτερα το πιο χαλαρο στυλ της House Tribal House: Σαν την progressive house με πιο δυνατο beat και περισσοτερα "drums". Κλασσικη House: Κοματια κατα κυριο λογω με beat και φωνητικα, αρεστα στον περισσοτερο κοσμο. (David Guetta, Funkerman, Fedde Le Grand κτλ) Οι περιγραφες μου ειναι πολυ γενικευμενες αλλα ελπιζω να σου εδωσα μια γευση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.