Blondeamon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδια ήρθε η ώρα να πετάξω την χαβούζα που έχω για κινητό και να αγοράσω ενα της προκοπής. Το θετικό είναι οτι είμαι Αγγλία που έχω αρκετές φθηνές επιλογές αν κάνω σύνδεση. Τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι: 1) Να έχει GPS και να μπορώ να βρω τζαμπέ χάρτες. Πχ τωρα εχω το Destinator κατεβασμενο μαζι με χαρτες ολης της ευρωπης και δε θα ηθελα να αρχισω να πληρωνω. 2) Να αντέχει η μπαταρία του ικανοποιητικά, οποιαδήποτε αναφορά σε προβλήματα μπαταρίας αρκούν για να το απορίψω με τη μία. 3) Δεν είναι το κυρίαρχο αλλά δεν θα με χαλούσε να έχει gadgetakia, όπως πχ τα iphone apps κλπ 4) Ίσως θα ηταν καλύτερα να έχω windows mobile για να βρίσκω εφαρμογές σπασμένες ή και στα android/iphone δε θα εχω πρόβλημα? Αυτα που βρήκα εδώ είναι: Blackberry 8520 15 λιρες χ 24 μήνες (300 λεπτά και δωρεάν μυνηματα) ή 30 λίρες χ 18 μήνες (700 λεπτά+δωρεαν μυνήματα+ιντερνετ) Blackberry 8900 25 λιρες χ 24 μήνες (700 λεπτά και δωρεάν μυνηματα) HTC Touch 2 15 λιρες χ 24 μήνες (100 λεπτά + δωρεαν μυνηματα) Νοkia 5800 15 λιρες χ 24 μήνες (100 λεπτά+100 μυνήματα) Χρειάζομαι λιγάκι βοήθεια αφού έχω χάσει την μπάλα με τα νέα μοντέλα, έχω καιρό να ασχοληθώ. Ποιό θα μου προτείνατε??
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Καλημερα! Με τα blackberry δεν εχω ασχοληθει καθολου οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη. Με βαση αυτα που εχουν πεσει ομως κατα καιρους στην αντιληψη μου, εχω καταληξει πως ειναι αριστα κινητα, υπο καποιες προυποθεσεις (τις οποιες δεν εχω καταλαβει ακριβως ποιες ειναι). Το νοκια προσωπικα δεν θα το σκεφτομουν, οχι γιατι δεν ειναι αξιολογη συσκευη, αλλα απο ο,τι καταλαβαινω μπορεις να δωσεις κατι παραπανω, οποτε γιατι να μην παρεις κατι καλυτερο? θα προσανατολιζομουν μαλλον σε HTC, δες και το touch pro2 (αν δεν παινεψεις το σπιτι σου λολ) αν θεωρεις πως το πληκτρολογιο θα σου φανει χρησιμο. Αλλιως και το μηλοφωνο δεν ασχημη επιλογη. Για τις εφαρμογες σε οποιο και να επιλεξεις μην αγχωνεσαι
chrinsomnias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 HTC Touch HD 1) Σε καλυπτει πληρως. Το gps του ειναι απο τα καλυτερα. Ολα τα προγραμματα ειναι διαθεσιμα και of course τα destinator 2) Η μπαταρια του αν δεν το πασπατευεις συνεχεια μπορει να σου κραταει και 5 μερες με αναμενο μερα νυχτα 3) iphone apps δε θα βρεις αλλα ενα σωρο παρομοιες εφαρμογες υπαρχουν 4) windows mobile κινητο ειναι Πολυ καλυτερο απο 5800 και touch 2.
Vasilisxd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 καλά ολόκληρη Αγγλία , iPhone 3Gs δεν βρήκες ??? 4) Ίσως θα ηταν καλύτερα να έχω windows mobile για να βρίσκω εφαρμογές σπασμένες ή και στα android/iphone δε θα εχω πρόβλημα? με το Android δεν ξέρω τι παίζει, άλλα σίγουρα μπορείς να βρεις πιο πολλές σπασμένες εφαρμογές για iPhone παρά για WinMobile. Επειδή όμως θα το πάρεις απο Αγγλία θα σε παιδέψει λίγο για να παίξει με Ελληνική SiM , και ίσως και να μην παίξει και ποτέ !!! (Αν και στάνταρ θα βγει software unlock κάποια στιγμή και για τα νέα 3Gs)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.