Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Bluetooth Handsfree σε Windows 7

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(μονολογούσα: Το laptop κοντεύει να γίνει 2 χρονών (τον Μάιο) και χρειάζεται μία ένεση αναζωογόνησης. Αποφάσισα να του κάνω δώρο ένα SSD και παράλληλα να κάνω clean install τα 7 γνωρίζοντας βέβαια ότι υπάρχει ένα ρίσκο όσον αφορά τους drivers.)

Μπήκαν τα Windows 7 Ultimate N στο Kingston και το σύστημα πετάει κυριολεκτικά. Το restart στις αρχές έπαιρνε 120-130 sec με το bootspeed.vbs όταν ήταν ο Hitachi επάνω, και τώρα με το SSD μιλάμε για 60-65!!

Λοιπόν τα 7 έβαλαν όλους τους drivers από μόνα τους εκτός απ' το bluetooth που παρεμπιπτόντως το χρησιμοποιώ μόνο για να συνδέω το Bluetooth Handsfree, για Skype και VoIP. Δοκιμάζω να βρω τους drivers από τον παλιό δίσκο και τους φακέλους των Vista, τους βρίσκω, μπαίνουν ..αλλά υπάρχει πρόβλημα! Γίνεται κανονικά το pairing με τα handsfree, αλλά δεν εμφανίζεται στις λίστες με τα Audio devices στα προγράμματα για να το επιλέξω!

Έψαξα πολύ, έχω φάει τον κόσμο. Οι περισσότερες συζητήσεις καταλήγουν στην επίσημη σελίδα, όμως το setup σταματάει στη μέση από το πρώτο βήμα στο laptop μου (το συναντάνε κι άλλοι αυτό).

Καμιά ιδέα? Έχει τύχει σε κανέναν?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχεις δίκιο!

Το μοντέλο του laptop φαίνεται στην υπογραφή μου, είναι το HP Pavilion dv9730ev. Το ακουστικό είναι το Plantronics Discovery 650.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γειά σου φίλε,

είμαι στο στάδιο να βάλω τα windows 7 (64bit) στον HP DV9730EV....αλλά περιμένω τον solid 128Gb να μου έρθει. Ήθελα να σε ρωτήσω...τα windows 7 που έβαλες δεν είπες είναι 32 ή 64bit σύστημα...ρωτάω για να δω τι να περιμένω απο driver support και για τη δική μου τη φάση...

Σε ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...