angmar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Κατερίνα, σκέψου απλά, έχουν συμφέρον να λένε "όχι νήμα αλλά καθαρισμός;" Αν η απάντηση είναι ναι, κάνεις αυτό ακριβώς που υπάρχει μετά από το "όχι". good point δικό μου παράδειγμα, αδελφικός φίλος οδοντίατρος που δεν δέχεται να μου πάρει λεφτά για τη δουλειά που κάνει στα δόντια μου, μετά από κάθε επίσκεψη στο ιατρείο μου λέει: "Πάρε ρε μλκ ένα νήμα να χρησιμοποιείς, δε θα πάθεις τίποτα!"
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Και μενα μου προτεινε ο οδοντιατρος οδοντικό νημα για απομάκρυνση των τροφών που μένουν ανάμεσα στα δόντια και δεν γίνεται να φύγουν με το απλο πλύσιμο.
kiko73 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 εχει ακουσει κανεις για σφραγισμα και καθαρισμο πλακας με lazer?
kabamaru21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 την παρασκευη εκανα απονευρωση στον γομφιο. Η γατριοmilfαρα μου ειπε οτι αν χρησιμοποιούσα νημα 1 φορα τουλάχιστο την βδομάδα θα το ειχα σώσει. Διοτι η τερηδόνα ξεκίνησε αναμεσα απο τα δυο δοντια, εκει που η οδοντόβουρτσα δεν φτανει, ετσι μενανε τροφες και εκαναν προπύργιο τα μικρόβια.
Blondeamon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Πωπω γουστάρω πολεμοχαρείς εκφράσεις για τα μικρόβια!
Lucifer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Και εγώ αυτό πρόσεξα, φαντάστηκα μικρόβια με σκαλωσιές να σκαλίζουν πολεμίστρες στα δόντια κτλ.
μοσκίτω Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Η γατριοmilfαρα μου ειπε οτι αν χρησιμοποιούσα νημα 1 φορα τουλάχιστο την βδομάδα θα το ειχα σώσει. Το νήμα τα σπάει γενικότερα.Τουλάχιστον Νόμπελ.
katerina_a_86 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Κατερίνα, σκέψου απλά, έχουν συμφέρον να λένε "όχι νήμα αλλά καθαρισμός;" Αν η απάντηση είναι ναι, κάνεις αυτό ακριβώς που υπάρχει μετά από το "όχι". Μα καλά είναι δυνατόν γιατροί άνθρωποι να σου λένε ψέμματα για να σου χαλάσουν τα δόντια και να βγάλουν λεφτά? ακραίο.
Lucifer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δεν είπα πως σου χαλάνε τα δόντια. Αλλά ανάμεσα στο να σου πουν πως μπορείς να φροντίζεις τα δόντια σου μόνη σου και στο να σου πουν "έλα σε μας να στα φροντίσουμε", είναι σαν τον συνεργειά που πας για τακάκια και σου αλλάζει και μπουζί και υγρό φρένων και και και ενώ δεν χρειάζεται.
evabb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Α) Είναι αρκετά σημαντικά, μπορεί να χάσεις και το δοντάκι σου. Β) Δεν γνωρίζω, έχω κάνα 2 πάντως γύρω στα 8 χρόνια. Γ) Δεν γνωρίζω τα υλικά πολύ παλιά πάντως είχαν χρώμα μαύρο, τώρα τελευταία που έκανα ένα ήταν άσπρο, άλλο υλικό σίγουρα και καλύτερο. Δ) Κάποιον που εμπιστεύεσαι ίσως, κάποιον που σου πρότεινε κάποιος γνωστός. E) Ενεσούλα και δεν καταλαβαίνεις τίποτα, εκτός από το τροχό που το νιώθεις σε όλο το κρανίο σου. πριν κανα χρονο που εκανα τα πρωτα μου δυο σφραγισματα μου εβαλε ενα ασπρο υλικο και δεν φαινονται καθολου, ουτε που θυμαμαι σε ποια δοντια ειναι. παντως εμενα δεν μου εκανε ενεση μαλλον γτ ηταν πολυ μικρες οι κουφαλες.... δεν ενιωσα τπτ. τον τροχο βεβαια τον ακουγα....
katerina_a_86 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δεν είπα πως σου χαλάνε τα δόντια. Αλλά ανάμεσα στο να σου πουν πως μπορείς να φροντίζεις τα δόντια σου μόνη σου και στο να σου πουν "έλα σε μας να στα φροντίσουμε", είναι σαν τον συνεργειά που πας για τακάκια και σου αλλάζει και μπουζί και υγρό φρένων και και και ενώ δεν χρειάζεται. Μπορεί να έχεις και δίκιο και άμα έχεις είναι τραγικό γιατί το να καταφεύγεις συχνά σε καθαρισμό δεν είναι ότι καλύτερο για τα δόντια σου, άρα μια μικρή ζημιά στην κάνουν.
evabb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μπορεί να έχεις και δίκιο και άμα έχεις είναι τραγικό γιατί το να καταφεύγεις συχνά σε καθαρισμό δεν είναι ότι καλύτερο για τα δόντια σου, άρα μια μικρή ζημιά στην κάνουν. μια φορα το χρονο καθαρισμο. αμα μαζευτει πολυ πετρα γινονται ευαισθητα τα ουλα και ματωνουν
Garnele Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ναι, εσύ κυρία μου μαζέψου λίγο με τις σοκολάτες, δόντι δε θα σου μείνει.
katerina_a_86 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 μια φορα το χρονο καθαρισμο. αμα μαζευτει πολυ πετρα γινονται ευαισθητα τα ουλα και ματωνουν Ναι οκ αλλά αν χρησιμοποιείς νήμα ελαττώνεις την συχνότητα των απαιτούμενων καθαρισμών που μακροχρόνια έχουν επιβλαβείς επιδράσεις στην αδαμαντίνη απ όσο άκουσα δλδ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.