Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Εχω μερικους φακελους και εχουν διαφορα μικρα περιεχομενα μεσα ταξινομημενα κατα ειδος.Πως μπορω να τους συμπιεσω με το winzip ωστε οταν ανοιγει το zip να φαινοντε τα αρχεια στους φακελους τους και οχι "χυμα" στο αρχειο??? Ευχαριστω πολυ. :ooo: :ooo:
LEFteriz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 φίλε Γιάννη οταν θα κανεις Add to Zip θα λεει κάπου Save full path info, τσεκάρεις την επιλογή και είσαι οκ πιστεύω
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Δυστυχως δεν ειμαι...Η επιλογη ειναι κλικαρισμενη αλλα τα zipαρει "χυμα" στο zip που δημιουργειτε... :confused:
accipio Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Νομίζω ότι αυτό δεν γίνεται με το Winzip, αλλά γίνεται σίγουρα με το Winrar, οπότε πρέπει να χρησιμοποιείς αυτό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Με το winrar το ξερω οτι γινεται αλλα θελω να ανεβασω ενα αρχειο στη σελιδα μου και δεχεται αρχεια μορφης .exe , .zip αλλα οχι .rar :confused:
wintersun Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 To Winrar mporei na anoiksei kai arxeia *.zip kai na dimiourgisei opote den 8a exeis provlima. Pantws sto winzip den exw pote na fenontai oi fakeloi mou.
mentor Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Μπορείς απλά να ζιπάρεις ξεχωριστά τους επιμέρους φακέλους και στη συνέχεια όλα τα ζιπάκια να τα βάλεις σε ένα νέο ζιπ φάκελο. Έτσι όταν ανοίγεις το μεγάλο ζιπ αρχείο μέσα δεν θα φαίνονται χύμα τα αρχεία, αλλά τα επιμέρους ζιπάκια (με τους κατάλληλους τίτλους). Αν κάνεις κλικ πάνω στα επιμέρους ζιπ φαίνονται τότε όλα τα αρχεία κάθε φακέλου.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Έχω την εντύπωση ότι το zip, τα ζιπαρει χύμα, αλλά διατηρώντας την δομή σαν info (τσεκάρωντας την επιλογή Save full path info) και μετά ξεζιπάρωντας με την επιλογή Use full path info, τα ξεζιπάρει σωστα By the way, το WinACE είναι μακραν το ανώτερο utility της κατηγορίας, ειδικά στην v2.2. Ψάξτε το και θα με θυμηθείτε...
Petza Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 otan pas na ta sympieseis me deksi klik pata tin epilogi "ad to" tin prwti epilogi tha sou anoiksei to parathiro me tis rythmiseis sto proto tab "general"ekei mporeis na dialekseis an sto sympiesei se rar i se zip morfi sto trito tab dwse tin epilogi na swsei se full patch P.S. XRONIA POLLA FILEEEE !!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.