giokspy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον η μητρικη ειναι μια Asus P5Q-E και η VGA Αsus 4850. τελευταια εγκατεστησα μια skystar2 η οποια ηταν πολυ κοντα στη VGA. Παω λοιπον να ανοιξω το pc κανενα σημα. μονο τα θορυβο αλλα δε φορτωνε και τα windows.(το HTPC οταν ανοιγουν τα windows βγαζει κατι πληροφοριες στη μικρη vfd οθονη). βγαζω τη καρτα γραφικων και την ξανατοποθετω.Ανοιγει κανονικα. ξαναβαζω υη skystar 2 και παιδευομαι να τη ρυθμισω. αφου δεν εβρισκα δορυφορο αποσυνδεω τη κεραια. μετα απο λιγες ωρες παω να ανοιξω το pc κανενα σημα σε καμια απο τις 2 οθονες. δοκιμαζω χωριστα τιποτα. βγαζω και ξαναβαζω τη VGA παλι κανενα σημα. και δε φορτωνουν υποθετω και τα windows. Που ειναι λοιπον το προβλημα? στη mobo η στη VGA??. Σημειωτέον οτι απο την αρχη ειχα προβληματα με μπλε οθονες το οποιο προβλημα δε μου το ελυσαν στο eshop που πηρα το pc αλλα τελικα μετα απο πολυ κοπο καταφερα να δουλεψει με overclock. Στο auto η μητρικη πεταει μπλε οθονες
giokspy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 τελικα αυτο ηταν η λυση. εβγαλα τη μπαταρια και μετα ολα οκ. αντε παλι απο την αρχη τα settings τηs BIOS...
giokspy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 επειγοντως αγορα UPS. εδω στη ζακυνθο οι κεραυνοι πανε συννεφο. να παρω line interactive? πχ αυτο θα προστατευει http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Protection/UPS/Turbo-X-650-Sd-Line-Interactive-UPS-650SD.htm ???
phanispal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ένα πολύπριζο ασφαλείας δε σε καλύπτει;
giokspy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 εχω πολυπριζα ασφαλειας σε ολες τις συσκευες. ελεγα μηπως και δεν καλυπτεται το pc απο αυτο
giokspy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 τελικα εχουμε εξελιξεις στο θεμα. μετα απο καποιες ανατοποθετησεις στην skystar παρατηρω πως οταν πιεσω λιγο το καλωδιο στη δυνδεση DVI της καρτας γραφικων πεταει μπλε οθονες. αρα το προβλημα το εχει η καρτα γραφικων?? μεχρι τωρα για 6-7μηνες δεν ειχε παρουσιασει προβλημα. ειχα ξαναπαρατηρησει αλλη μια φορα μπλε οθονες οταν αλλαζα καλωδιο dvi απο καποιο καλωγιο το οποιο ματα απο περιστροφη μαλλον καταστραφηκε. να υπαρχει προβλημα με τις επαφες και τη dvi θυρα της vga? ---------- Προσθήκη στις 15:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:36 ---------- αλλαξα και τη vga σε αλλη pci express, και ανοιγει μια χαρα. κλεινω το pc βιδωνω ολα τα εξαρτηματα παω να το ανοιξω και παλο καθολου σημα. δε δουλευε και καλα το κουμπι reset και επρεπε να το παταω ενα λεπτο για να κανει reset. καθολου σημα παλι. βγαζω τη μπαταρια για cmoss παλι τιποτα.λετε να ηταν ελατωματικη η μητρικη απο την αρχη και τωρα τα παιξε? και σιγα μη μου την αντικαταστησουν απο το eshop. ---------- Προσθήκη στις 16:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:17 ---------- υπαρχει περιπτωση να αδειασε η μπαταρια της μητρικης οταν τη εβγαλα? ---------- Προσθήκη στις 17:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:12 ---------- κανεις καμια ιδεα για να ξανανοιξει το pc ??????
giokspy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Tελικα λυθηκε(προσωρινα??) το θεμα με μετακινηση των μνημων σε αλλο slot.το εστησα, εβαλα και τη skystar και δεν το αγγιζω ξανα. ελπιζω να δουλεψει χωρις προβλημα γιατι δεν εχω καμια ορεξη να ειναι 1,5 μηνα στο service του eshop και μετα να μου το επιστρεψουν ως απροβληματιστο!! αν μπορουσα να απαλαγω απο το καβουρδιστηρι τη 4850 που μου παιρνει τα αυτια με το θορυβο...
caution Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 ...τι υλοποίηση έχεις και τρως τέτοιο "πακέτο" ωρε Nιόνιο;
giokspy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 oxi και Νιονιος!!(για 1 χρονο ηρθα Ζακυνθο..) Λοιπον σε αυτο το case http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650723 εχω ενα seasonic 650w, μια Asus P5Q-E, 2Χ2Gb corsair dominator 1066, intel Q9400 με μια coolermaster Z600 με 2χfan, μερικους wd black και green, τελευταια μια skystar 2 και μια asus 4850(512) η οποια ειναι το πιο φασαριοζικο εξαρτημα στο HTPC. Δεν της αλλαζω τη ψυκτρα για να μη χασω την εγγυηση και σκεφτηκα κατι τετοιο αφου της βγαλω τον ανεμιστηρα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806379 αλλα δε χωραει λογω της skystar(εχει 2pci αλλα στο αλλο ακουμπαει ενας πυκνωτης της skyster στη vga και πιεζεται).απο την αρχη ειχα προβληματα με μπλε οθονες και τελικα μονο με μmanual ρυθμισεις και overclock καταφερε να δουλεψει(αφου ειχε μεινει 1,5 μηνα στο servis του eshop, 3φορες το επεστρεφα, και δε μου αλλαξαν μητρικη γιατι ηταν λεει ok, αν ηταν φυσικα οκ θα επρεπε να μην εχει κανενα προβλημα με ολα στο auto στο BIOS. Aλλαξα και 3 ζευγαρια μνημες μεχρι να πετυχω μη προβληματικες)
caution Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Έβγαζε πολλές η Asus - γι' αυτό σε ρώτησα πω πω εκείνος ο "Μακρύς Γιαλός"... :ο
caution Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μήπως παίζει κανένα spinbug; Όταν είναι σε idle θα πρέπει να είναι σχεδόν αθόρυβη - μήπως να την καθάριζες / λίπαινες / άλλαζες πάστα; Αν τα temps είναι καλά - παίζει και να χαμηλώσεις λίγο τα fan rpm...
giokspy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 την εχω στο auto και οι θερμοκρασιες ειναι γυρω στους 50C (0-10% της λειτουργιας) και το ανεμιστηρακι δουλευει στο 44-50%(στο 100%κανει παρα πολυ θορυβο). αμα βγαλω τη ψυκτρα να ξαναβαλω παστα φοβαμαι πως θα χασω την εγγυηση. εβγαλα το ανεμιστηρακι παντως και καθαρισα τη ψυκτρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.