insomniaK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ούτε ένα λάθος δεν μπορώ να κάνω ρε γαμώτο, έχεις δίκιο C1. Mittelstufe απαιτούν. Η προϋπόθεση δεν ισχύει για τους Erasmus.
Lucifer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Υπερμπούρδα, το δοκίμασα με Δανέζικα και δεν έμαθα τίποτα χρήσιμο. Πήγα στο χασάπη και του είπα en flyvemaskine, en hund, kvinde και δεν κατάλαβε.
CtrlFreak Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δοκίμασε το RosettaStone.. Το rosettaStone το έβγαλαν 4ο στο rewiew και έχει και 206$, αν είναι να δώσω τόσα παίρνω το Tell me more που το έχουν και πρώτο πρώτο... Μάλλον θα πάρω το δεύτερο απ' το review που είναι και πιο φθηνό αλλά θα κάνω και τα τεστ που έδωσαν πάνω οι συμφορουμίτες/σες.. Σκέφτομαι να κάνω και φροντιστήριο αλλά επειδή έχω 8 μήνες ακόμα για να πάω υπάρχει χρόνος. Πέρα απ τα τεστ και τον οδηγό εκμάθησης που σκέφτομαι να αγοράσω τι άλλο πιστεύετε θα μ χρειαστεί?
CtrlFreak Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Ξεθάβω το θέμα που άνοιξα γιατί ψάχνω βιβλίο γερμανικών. Έχω βρει αυτό, περιέχει όλη την γραμματική και θεωρείτε βάση των προηγούμενων εκδόσεων ότι καλύτερο υπάρχει. Θα κυκλοφορήσει σε 35 μερούλες και είναι σχετικά φθηνό. Αξίζει?
viper2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 το μονο που αξιζει εινια το tell me more και αυτο απο θειο για πολλους λογους
CtrlFreak Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Παρόλα αυτά εγώ ψάχνω βιβλίο με όσο το δυνατόν περισσότερα περί γερμανικών. Δεν ψάχνω βιβλία για B1/2 και C1/2 ξεχωριστά.
dtsberlin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Νομίζω πως ολα αυτα ειναι καλα αλλα σαν συμπληρώματα! Εγω ας πουμε κανω μαθήματα σε φροντηστήριο και παράλληλα κάνω ασκήσεις που βρίσκω στο ιντερνετ για περισσοτερη εξασκιση Μια πολυ καλη σελίδα ειναι αυτη και ειναι εντελώς δωρεαν. Πιστευω θα βοηθήσει και αλλους που ενδιαφερονται http://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/griechisch/ 1
tolis_01 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Λίγο αργή απάντηση στο θέμα, αλλά πάντα χρήσιμη πιστεύω, όπως έψαχνα στο google έπεσα πάνω σε αυτό:http://www.duolingo.com/ Φαίνεται να έχει πολύ κόσμο, κυκλοφόρησε και εφαρμογή για iOS και Android, εντελώς δωρεάν χωρίς περιορισμούς, απλά είναι online, δηλαδή χρειάζεται να έχεις μόνιμα σύνδεση στο ιντερνετ όσο εξασκείσαι. Δεν γνωρίζω βέβαια αν είναι αρκετά καλό ώστε να σε προετοιμάσει για κάποια πιστοποίηση (πιθανολογώ πως όχι, κάποιος που το έχει χρησιμοποιήσει αρκετά ίσως ξέρει), εγώ έκανα απλά το 1ο μάθημα από ισπανικά και γαλλικά προσπαθώντας να διαλέξω ένα από τα δυο (τα ισπανικά μου αρέσουν πολύ περισσότερο, τα γαλλικά διαβάζω παντού πως είναι πιο χρήσιμα στην ευρώπη από τα ισπανικά) και μου φαίνεται απλό και εύκολο (για εμένα που είμαι και λίγο τεμπέλης σε αυτά). 1
DIMITRISG Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Για το λεξιλόγιο χρησιμοποιώ το «open teacher» http://openteacher.org/
gatokoritso Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 και εγω τις τελευταιες μερες παιζω με το duolingo.αν καποιος εχει μια γενικη ιδεα για μια γλωσσα βοηθαει αρκετα.ιταλικα κανω τωρα και εχω κολλησει.ειναι και νομιμα τσαμπα.εχει μερικα συντακτικα λαθη αλλα φαινεται καλο για να παρει καποιος τα βασικα για μια γλωσσα.μετα απο καποια μαθηματα εχω ηδη ξεκινησει να κανω προτασεις.λενε οτι σε λιγο καιρο θα βαλουν κινεζικα χαχαχα εκει θα πεσει γελιο το περιμενω με ανυπομονησία.
MINDER Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Το Rosetta Stone είναι πολύ καλό. Μπορείς είτε να το αγοράσεις είτε να το κατεβάσεις σπασμένο. Αν επιλέξεις σπασμενο να το ψάξεις από μονος σου να μην θεωρηθώ συνένοχος στο κακούργημά lol Αυτό που μπορώ να σου δώσω είναι αυτό να πάρεις μια ιδέα πως δουλεύει -------> Site: VIDEO
christos_75 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 dig dig dig και ξεθαβω.... Για τα Tell Me More γνωριζεται κατι? Θυμαμαι πριν χρονια οτι ηταν τα καλυτερα προγραμματα εκαθησης ξενων γλωσσων.σε τιμη καπου στα 60 ευρω. Βρηκα πακετακι το 1 + 2 Spanish, στα 50. http://www.cdmedia.gr/product/tell-me-more-spanish-intermediate-v8-tmm-prom-spanish-begginer-v8-3358.htm Καλη φαση μοιυ φαινεται, θα το παρω να το δοκιμασω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα