Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε ένα λάθος δεν μπορώ να κάνω ρε γαμώτο, έχεις δίκιο C1. Mittelstufe απαιτούν.

Η προϋπόθεση δεν ισχύει για τους Erasmus.

Δημοσ.

Υπερμπούρδα, το δοκίμασα με Δανέζικα και δεν έμαθα τίποτα χρήσιμο. Πήγα στο χασάπη και του είπα en flyvemaskine, en hund, kvinde και δεν κατάλαβε.

Δημοσ.
Δοκίμασε το RosettaStone..

Το rosettaStone το έβγαλαν 4ο στο rewiew και έχει και 206$, αν είναι

να δώσω τόσα παίρνω το Tell me more που το έχουν και πρώτο πρώτο...

Μάλλον θα πάρω το δεύτερο απ' το review που είναι και πιο φθηνό αλλά

θα κάνω και τα τεστ που έδωσαν πάνω οι συμφορουμίτες/σες.. ;)

Σκέφτομαι να κάνω και φροντιστήριο αλλά επειδή έχω 8 μήνες ακόμα για να πάω υπάρχει χρόνος.

Πέρα απ τα τεστ και τον οδηγό εκμάθησης που σκέφτομαι να αγοράσω τι άλλο πιστεύετε θα μ χρειαστεί?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω το θέμα που άνοιξα γιατί ψάχνω βιβλίο γερμανικών. Έχω βρει αυτό, περιέχει όλη την γραμματική και θεωρείτε βάση των προηγούμενων εκδόσεων ότι καλύτερο υπάρχει. Θα κυκλοφορήσει σε 35 μερούλες και είναι σχετικά φθηνό. Αξίζει?

Δημοσ.

Παρόλα αυτά εγώ ψάχνω βιβλίο με όσο το δυνατόν περισσότερα περί γερμανικών. Δεν ψάχνω βιβλία για B1/2 και C1/2 ξεχωριστά.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Νομίζω πως ολα αυτα ειναι καλα αλλα σαν συμπληρώματα!

Εγω ας πουμε κανω μαθήματα σε φροντηστήριο και παράλληλα κάνω ασκήσεις που βρίσκω στο ιντερνετ για περισσοτερη εξασκιση :)

Μια πολυ καλη σελίδα ειναι αυτη και ειναι εντελώς δωρεαν. Πιστευω θα βοηθήσει και αλλους που ενδιαφερονται ;)

http://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/griechisch/

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λίγο αργή απάντηση στο θέμα, αλλά πάντα χρήσιμη πιστεύω, όπως έψαχνα στο google έπεσα πάνω σε αυτό:
http://www.duolingo.com/

Φαίνεται να έχει πολύ κόσμο, κυκλοφόρησε και εφαρμογή για iOS και Android, εντελώς δωρεάν χωρίς περιορισμούς, απλά είναι online, δηλαδή χρειάζεται να έχεις μόνιμα σύνδεση στο ιντερνετ όσο εξασκείσαι.

Δεν γνωρίζω βέβαια αν είναι αρκετά καλό ώστε να σε προετοιμάσει για κάποια πιστοποίηση (πιθανολογώ πως όχι, κάποιος που το έχει χρησιμοποιήσει αρκετά ίσως ξέρει), εγώ έκανα απλά το 1ο μάθημα από ισπανικά και γαλλικά προσπαθώντας να διαλέξω ένα από τα δυο (τα ισπανικά μου αρέσουν πολύ περισσότερο, τα γαλλικά διαβάζω παντού πως είναι πιο χρήσιμα στην ευρώπη από τα ισπανικά) και μου φαίνεται απλό και εύκολο (για εμένα που είμαι και λίγο τεμπέλης σε αυτά).

• Like 1
Δημοσ.

και εγω τις τελευταιες μερες παιζω με το duolingo.αν καποιος εχει μια γενικη ιδεα για μια γλωσσα βοηθαει αρκετα.ιταλικα κανω τωρα και εχω κολλησει.ειναι και νομιμα τσαμπα.εχει μερικα συντακτικα λαθη αλλα φαινεται καλο για να παρει καποιος τα βασικα για μια γλωσσα.μετα απο καποια μαθηματα εχω ηδη ξεκινησει να κανω προτασεις.λενε οτι σε λιγο καιρο θα βαλουν κινεζικα χαχαχα εκει θα πεσει γελιο το περιμενω με ανυπομονησία.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το Rosetta Stone είναι πολύ καλό.

Μπορείς είτε να το αγοράσεις είτε να το κατεβάσεις σπασμένο.

Αν επιλέξεις σπασμενο να το ψάξεις από μονος σου να μην θεωρηθώ συνένοχος στο κακούργημά lol

Αυτό που μπορώ να σου δώσω είναι αυτό να πάρεις μια ιδέα πως δουλεύει -------> Link.png Site: VIDEO

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

dig dig dig και ξεθαβω....

Για τα Tell Me More γνωριζεται κατι? Θυμαμαι πριν χρονια οτι ηταν τα καλυτερα προγραμματα εκαθησης ξενων γλωσσων.σε τιμη καπου στα 60 ευρω.

Βρηκα πακετακι το 1 + 2 Spanish, στα 50. 

TELL-ME-MORE-SPANISH-INTERMEDIATE-V8-TMM

http://www.cdmedia.gr/product/tell-me-more-spanish-intermediate-v8-tmm-prom-spanish-begginer-v8-3358.htm

Καλη φαση μοιυ φαινεται, θα το παρω να το δοκιμασω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...