pmarkos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ενδιαφέρομαι να κάνω αναβάθμιση στο παλιό pc που έχω με ένα απο τα έτοιμα πακέτα απο το Πλαίσιο.Το τροφοδοτικό που έχω είναι στα 300w.Θα έχω κανένα πρόβλημα;Κάρτα γραφικών και σκληρό έχω.http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/Upgrade.htm
mihachris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Πες μας και το υπόλοιπό σου σύστημα καθώς και τι μάρκα είναι το τροφοδοτικό γιατί η ονομαστική ισχύς από μόνη της δεν λέει τίποτα.
pmarkos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Το PC είναι της Altec και είναι 8ετίας τουλάχιστον.Η εταιρεία αν θυμάμαι καλά λέγεται Enhanche ή κάπως έτσι.Αν δεν αξίζει σαν τροφοδοτικό αν μπορείτε προτεινεταί μου κάποιο το οποίο να κάνει την δουλειά του.
s0d_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Αστο καλυτερα παρε ενα καινουργιο γυρω στα 500w.. θα σου πρωτεινα ZALMAN
pmarkos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Αυτό είναι το θέμα δεν δουλεύει.Εδώ και δύο μήνες ενώ όλα τα ανεμηστηράκια και τα φωτάκια λειτουργούν δεν κάνει τίποτα η οθόνη και μπαίνει στην αναμονή.Δοκίμασα και με άλλη κάρτα γραφικών και με την on board και δεν λύθηκε το πρόβλημα, έβγαλα τον σκληρό τον έκανα φορμάτ και τίποτα και σκέφτηκα αντί να κάθομαι να παιδεύομαι γιατί δεν το κάνω μια αναβάθμιση να τελειώνει η δουλειά.Σκέφτομαι να πάρω το Upgrade Extra Power ένα τροφοδοτικό της τάξεως των 450w θα κάνει την δουλεια?
pcos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 αυτο που δεν δουλευει τι συστημα ειναι? δηλαδη να μιλαμε για Upgrade ή απλα για νεο συστημα απο την αρχή?
pmarkos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Τα πακέτα αναβάθμισης απο το πλαίσιο είναι ουσιαστικά καινούριο σύστημα.
M@ROUD@S Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μεχρι ποσα διαθετεις;Και γιατι χρηση προοριζεται;
moldovan20 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Αν είναι να πάρεις το πακέτο με τα 180€ δε συμφέρει για κανένα λόγο . Με 200€ παίρνεις αυτά : Τροφοδοτικό Μητρική με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Επεξεργαστής Μνήμη
pmarkos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Κανένα παιχνίδι θέλω να παίζω αλλά περισσότερο τον θέλω για ιντερνετ και Office
pmarkos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δεν τρελαίνομαι κιόλας για τις τρελές αναλύσεις αλλά μην μας βγούνε και τα μάτια.Κάτι σε AMD δεν θα με χάλαγε αν ήταν κάτι το αξιόλογο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.