Προς το περιεχόμενο

LCD TV SAMSUNG ή PHILIPS, 37'' ή 42'', Media Player???

jose

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είμαι σε διαδικασία αγοράς LCD ΤV

ψάχνω κύριος 37'' - 42''

βασικά θα ήθελα να έχω και ambilight αλλα βλέπω κάποιες που έχουν και ενσωματωμένο media player και λένε ότι παίζουν και video με υπότιτλους κτλ

λοιπόν η μια που μου άρεσε είναι : SAMSUNG LE40ΒΔ50 40'' LCD ΤV

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156583

η 2η που έχω δει είναι PHILIPS μιας και που θέλω ambilight

Philips 37PFL8404/Η LCD ΤV FullHD 100Hz Ambilight

http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=1052891&ext=skroutz

υπάρχει κάποιος που έχει μια από τις 2? αυτό με το media player με ενδιαφέρει αρκετά. παίζει καλά? οι ελληνικοί υπότιτλοι παίζουν?

όπως επίσης με το DLNA Wireless τι μπορώ να κάνω?

thanks παιδιά

Δημοσ.

τηλεοραση θες η αμπαζουρ :P

η Samsung LE40B650 ειναι μαλλον οτι καλυτερο μπορεις να αγορασεις στις 40" και γενικως πολυ καλη τιβι

εγω θα σου ελεγα να δεις και την Panasonic p42u10e οχι ομως σε συνθηκες καταστηματος

φοβερη τηλεοραση σε φοβερη τιμη και ανωτερη σε εικονα απο οτιδηποτε σε LCD και απο πολλες super duper led

αν ομως μου πεις μα ειναι Plasma και εχω ακουσει οτι χαλανε κανουν ρανουν,τοτε θα σου ελεγα οκ αγορασε οτι σου πασαρουν για καλο

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=52572

Δημοσ.
εγω παντως παρηγγειλα την philips

και την έχεις ήδη ? αν ναι πως σου φαίνεται?

εγώ τo μονο που με καίει είναι η μεν samsung διαβάζω ότι παίζει ότι video τις βάλεις μέσο ενός δίσκου

αλλα η μεν philips έχει τo ambilight

Δημοσ.

To Ambilight της Philips όσο το έχω δει, προσωπικά δεν με έχει ενθουσιάσει...

Σχετικά με την Samsung, όπως μπορείς να δεις και σε παλίοτερο σχετικό thread την έχω από το καλοκαίρι

και δηλώνω 110% ευχαριστημένος. Παίζει ταινίες από stick, εξωτερικό δίσκο ακόμα και ασύρματο από τα λαπτοπ

αν την έχεις συνδεδεμένη στο router σου (έχει θύρα ethernet καθώς και έξτρα USB με κόστος γύρω στα 70Ε για wireless)

Να πω την αλήθεια τώρα ζαχαρώνω την LED σειρά της Samsung η οποία επίσης είναι καταπληκτική, οπότε αν δεν σε πιέζει πολύ το κόστος αξίζει να ρίξεις μια ματιά

Υπότιτλοι παίζουν κανονικά, το ίδιο και HD αρχεία. Το μόνο θέμα είναι ότι δεν παίζει DTS ήχο οπότε ορισμένα αρχεία θέλουν μετατροπή (υπάρχει σχετικό θέμα: εδώ)

• Super Moderators
Δημοσ.

μήπως να περιμένεις λίγο ακόμα μιας και παρουσιάστηκαν νέα μοντέλα στην CES 2010 από κατασκευαστές τηλεοράσεων?

Δημοσ.

αύριο λογικά θα την πάρω... ακόμα δεν αποφάσισα... αλλα είμαι κοντά στην samsung, αλλα θέλω να δοκιμάσω κάποιου τύπου HD αρχεία αν παίζει και μάλλον θα την επιλέξω... λογικά αν παω εκεί ένα usb stick θα με αφήσουν να δω αν παίζει το αρχείο που θέλω?

Δημοσ.

Ειναι κριμα να δωσεις περισσοτερα χρηματα και να αγορασεις μικροτερη οθονη με αισθητα υποδεεστερη εικονα, οπως αυτες οι lcd που κοιτας..

Αν θελεις κατι οχι φθηνιαρικο, με κορυφαια εικονα, χτυπα την Panasonic p42u10e!

Για να δεις εικονα και χρωματα του επιπεδου της, πρεπει να πας σε lcd των 1500-2000€.

Δημοσ.

έχω φάει τρελό κώλυμα τώρα... ελπίζω να με βοηθήσετε...

έχω βρει την SAMSUNG LE-40Β650 στα 850 euro

η οποια έχει όλα όσα θα ήθελα σε μια Τηλεόραση (lan, ενσωματωμένο media player, να μπορώ να συνδέω τo router και να βλέπω ότι video έχω στο pc μου, HD, SD, divx greek subs κτλ)

αλλα από την άλλην έχω βρει και την SAMSUNG UE-40B6000 LED

στα 1100 η οποια απότι είδα δεν έχει ούτε το lan...

δεν μπορώ να αποφασίσω όμως τι να πάρω!!!

από την μια θέλω να παίζω ότι video έχω στο pc μου εύκολα k γρήγορα και από την άλλη υπάχει η led νέας τεχνολογίας και μάλλον πολύ καλύτερη ποιοτικά..

πείτε μου τι θα κάνατε??

thax

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...