Tigran Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 :shock::shock: wtf!?!?!??! Πάω να μπω στο PS Store και μου εμφανίζει το εν λόγω μήνυμα... Ξέρει κανείς τι παίζει;
ApoelAndreas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 :shock::shock: wtf!?!?!??! Πάω να μπω στο PS Store και μου εμφανίζει το εν λόγω μήνυμα... Ξέρει κανείς τι παίζει; Χωρα που επελεξες?
Tigran Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Βρε, τώρα μου το έβγαλε το μήνυμα. Μέχρι και χθές έμπαινα κανονικά. Και άλλος φίλος έχει το ίδιο πρόβλημα. Χώρα--> Greece
ApoelAndreas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Βρε, τώρα μου το έβγαλε το μήνυμα. Μέχρι και χθές έμπαινα κανονικά. Και άλλος φίλος έχει το ίδιο πρόβλημα. Χώρα--> Greece Τωρα εγινε?? Παραξενο.. Μεχρι πριν μερικες ωρες ημουν μεσα στο PS Store..
timekeeper Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 To playstation.com είναι εκτός λόγω συντήρησης. Μπορεί να παίζει και αυτό...
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Αυτό ήταν. Μου έγινε και μένα και έψαξα το error code. Τώρα είναι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.