Mika Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 το εχεις σε ολες τις τηλεφωνικες συσκευες του σπιτιου;
Ethnikos14 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 το εχω ειδη το φιλτρακι Πόσες τηλεφωνικές συσκευές έχεις? ποια εταιρία έχεις?
plaths Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Πόσες τηλεφωνικές συσκευές έχεις? ποια εταιρία έχεις? connex την καινουργια συνδεση με τα 8 mbps
isay Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 connex την καινουργια συνδεση με τα 8 mbps plath ΔΙΑΒΑΣΕ τι σου γράφουνε και τι σε ρωτάνε. Δυο σελίδες σου εχουνε γράψει, αλλά θαρρώ δεν τις κοίταξες καθόλου. απάντησε στο παρακάτω: -Έχεις βάλει αυτό το φιλτράκι, πριν από κάθε τηλεφωνική συσκευή που έχεις σπίτι σου; Ναι ή Οχι; -Αν έχεις μια συσκευή, έχεις βάλει αυτό το φιλτράκι, ναι ή όχι;
plaths Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 plath ΔΙΑΒΑΣΕ τι σου γράφουνε και τι σε ρωτάνε. Δυο σελίδες σου εχουνε γράψει, αλλά θαρρώ δεν τις κοίταξες καθόλου. απάντησε στο παρακάτω: -Έχεις βάλει αυτό το φιλτράκι, πριν από κάθε τηλεφωνική συσκευή που έχεις σπίτι σου; Ναι ή Οχι; -Αν έχεις μια συσκευή, έχεις βάλει αυτό το φιλτράκι, ναι ή όχι; δηλ αμα εχω δυο σταθερα στο σπιτι πρεπει να βαλω 2 φιλτρακια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ναι πρέπει σε έχεις από ένα σε όλες τις συσκευές που συνδέονται στην τηλεφωνική γραμμή εκτός από το router woot rocket science!
isay Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 δηλ αμα εχω δυο σταθερα στο σπιτι πρεπει να βαλω 2 φιλτρακια? Ναι, στο σύνολο 2 φιλτράκια, ΕΝΑ πριν από ΚΑΘΕ τηλέφωνο. Δε βάζεις φιλτράκι στο καλώδιο που πάει στον router. Αυτό ακριβώς σου λέγανε και σε προηγούμενα μηνύματα. Διάβαζε τα όλα και όχι μόνο το τελευταίο.
Mika Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 απορω μερικοι γιατι ζητανε βοηθεια απο ενα φορουμ οταν δεν εχουν καμια ορεξη να διαβασουν αυτα που τους απαντανε...
Ethnikos14 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 απορω μερικοι γιατι ζητανε βοηθεια απο ενα φορουμ οταν δεν εχουν καμια ορεξη να διαβασουν αυτα που τους απαντανε... :lol: έπρεπε να φτάσουμε τις τρεις σελίδες!
plaths Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 αμα δεν τα διατυπωνετε σαφεστετα γτ μερικοι δεν ξερουν....αμα σου ελεγαν πιγενε μαγειρεψε και δεν ηξερες χωρις οδηγιες θα το κανες τεσπα ευχαριστο θα το δοκιμασω και ασ δουμε
isay Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 αμα δεν τα διατυπωνετε σαφεστετα γτ μερικοι δεν ξερουν....αμα σου ελεγαν πιγενε μαγειρεψε και δεν ηξερες χωρις οδηγιες θα το κανες τεσπα ευχαριστο θα το δοκιμασω και ασ δουμε Ίσως να έχεις δίκιο, αλλά πότε έγραψες "παιδιά δεν το καταλαβαίνω αυτό, μου το εξηγείτε πιο αναλυτικά, σας παρακαλώ;"
DDoS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Κανα τηλεφωνο στον ISP σου πηρες πριν χασεις τοσες μερες ψαχνοντας το προβλημα? Βασικα βραχυκυκλωμα στη γραμμη σου εχεις........... αλλα αν δε παρεις τον ISP σου και φιλτρα να γεμισεις το σπιτι σου......... δεν !
Mika Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 αμα δεν τα διατυπωνετε σαφεστετα γτ μερικοι δεν ξερουν....αμα σου ελεγαν πιγενε μαγειρεψε και δεν ηξερες χωρις οδηγιες θα το κανες τεσπα ευχαριστο θα το δοκιμασω και ασ δουμε οι απαντησεις ηταν ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΕΣ. δεν σου ειπε κανεις να μαγειρεψεις. σου ειπαν 3-4 ατομα να βαλεις φιλτρακια σε ολες τις τηλεφνικες συσκευες και εσυ απλα επειδη δεν διαβαζεις τι σου γραφουν ξαναμπαινεις και ρωτας αν πρεπει να βαλεις φιλτρακια σε ολες τις συσκευες.
cosmos000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Σε παρόμοια περίπτωση που μου είχε τύχει παλιότερα (ή θα ήμουν στο ίντερνετ ή θα μιλούσα στο τηλ,ταυτόχρονα δεν μπορούσα να τα κάνω κ τα δυο)δεν έφταίγαν ούτε τα φίλτρα ούτε τπτ άλλο εντός σπιτιού....το πρόβλημα ήταν σε καλώδιο εκτός σπιτιού και διορθώθηκε μετά από δική μου παρέμβαση από την τηλεφωνική εταιρία. Βέβαια το πρώτο που πρέπει να κοιτάξεις είναι τα φίλτρα στις τηλεφωνικές πρίζες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 οι απαντησεις ηταν ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΕΣ. ψεύδεσαι, ήταν τουλάχιστον rocket science...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.