Προς το περιεχόμενο

Μου κοβεται το ιντερνετ με το τηλεφωνημα

plaths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν και εχω 8 mbps μου κοβεται και δεν ξερω το γτ αλλα επανερχετε γριγορα μηπως σας συμβαινει το ιδιο?

Έχεις βάλει φίλτρο σε κάθε τηλεφωνική συσκευή;

Δημοσ.
αν και εχω 8 mbps μου κοβεται και δεν ξερω το γτ αλλα επανερχετε γριγορα μηπως σας συμβαινει το ιδιο?

ποια εταιρία έχεις? με τα φιλτράκια όλα οκ? μήπως έχει καεί κανένα?

Δημοσ.
καλα πεζει ρολο και ο συναγερμός???

πότε κόβετε όταν χτυπήσει το τηλέφωνο?

ναι και τη ειναι το φιλτρο δεν καταλαβα χρηστο

Δημοσ.

Φιλε μου χρειαζεσε να βαλεις ενα φιλτρο πριν απο καθε συσκευη τηλεφωνου που εχεις αλλιως θα εχεις το προβλημα που περιγραφεις. Το φιλτρο ειναι ΑΥΤΟ Θα βρεις παντου.Ισως να ειχε και η συσκευασια του ρουτερ σου.Συνηθως βαζουν ενα.Τουλαχιστον ετσι κανανε παλια.Αν οχι αγορασε οσα τηλ εχεις και βαλε απο ενα σε καθε συσκευη.

Δημοσ.

αν βαλεις ολα τα φιλτρα που λενε και συνεχισει δοκιμασε να αφησεις μονο ενα τηλ. ή αν εχεις μονο ενα τηλ.συνδεδεμενο βαλτο σε αλλη μπριζα ,αν συνεχιζει δοκιμασε αλλο τηλ.

Δημοσ.
ποιο συναγερμό?

πολλοι συναγερμοι συνδεονται με την τηλεφωνικη γραμμη και αν χτυπησει ο συναγερμος παιρνει τηλεφωνα σε καποιους αριθμους....και θελει και εκει φιλτρο .Βεβαια το φιλτρο εκει θα σου το βαλει ο τεχνικος που εγτατεστησε τον συναγερμο....στο σπιτι μου τουλαχιστον αυτο επρεπε να γινει ...ισως να ειναι αυτο το προβλημα αν εχει σε ολεσ τις συσκευες φιλτρα...επισης αν δεν εχεις σε καποια συσκευη φιλρτο και εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ( που με την 8αρα λογικα εισαι συνεχεια) κανει ενα βουητο η συσκευη ...τουλαχιστον αυτο συνεβαινε σε εμενα...

Δημοσ.
πολλοι συναγερμοι συνδεονται με την τηλεφωνικη γραμμη και αν χτυπησει ο συναγερμος παιρνει τηλεφωνα σε καποιους αριθμους....και θελει και εκει φιλτρο .Βεβαια το φιλτρο εκει θα σου το βαλει ο τεχνικος που εγτατεστησε τον συναγερμο....στο σπιτι μου τουλαχιστον αυτο επρεπε να γινει ...ισως να ειναι αυτο το προβλημα αν εχει σε ολεσ τις συσκευες φιλτρα...επισης αν δεν εχεις σε καποια συσκευη φιλρτο και εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ( που με την 8αρα λογικα εισαι συνεχεια) κανει ενα βουητο η συσκευη ...τουλαχιστον αυτο συνεβαινε σε εμενα...

Κατάλαβα και λογικό είναι, από την άλλη για τις συσκευές που λες δεν προτείνεται να έχεις περισσότερες από 3 συσκευές και ας έχουν φίλτρο ή αν έχεις ασύρματο τηλέφωνο πάλι.

Εμένα πάλι έπεφτε όταν άναβα το φως του δωματίου...

Δημοσ.

Όπως πάντα η απάντηση είναι φίλτρα σε αυτές τις περιπτώσεις. Συνήθως σου δίνουν ένα, χρειάζεσαι περισσότερα. Very Cheap, κάθε μαγαζί του είδους τα έχει.

Καλά να κάνει κάποιος ορθογραφικά. Να τα βάζει και υπογραφή? :mad::mad::mad::mad:

Εκτός και αν είναι κάποιο λογοπαίγνιο που δεν κατάλαβα, topic starter.

Κατάλαβα και λογικό είναι' date=' από την άλλη για τις συσκευές που λες δεν προτείνεται να έχεις περισσότερες από 3 συσκευές και ας έχουν φίλτρο ή αν έχεις ασύρματο τηλέφωνο πάλι.

Εμένα πάλι έπεφτε όταν άναβα το φως του δωματίου... Σήμερα 16:50[/quote']

Τα μμάτια τα κλείσατε? Και τα τεέσσερα?:-D

Bad electrical wiring. Είναι κοντά το τηλεφωνικό και το ρεύματος καλώδιο και υπάρχει πρόβλημα. Ηλεκτρολόγοι Τ.Κ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...