Nina2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας και καλη χρονια! Το web.tv του αντεννα http://webtv.antenna.gr/webtv/ δεν επιτρεπει να εχουν προσβαση χρηστες εκτος ελλαδας. (βλ εικόνα) (γεγονός που μου φαινεται χαζό...) Ως κατοικος εξωτερικού, λοιπον, πώς μπορω να συνδεθω στο site εχοντας ελληνική IP, έτσι ώστε να έχω τη δυνατοτητα να δω κανονικά το περιεχόμενο; Φανταζομαι πως έχει να κανει με proxy αλλα δεν ξέρω ακριβώς. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μου πει. Ευχαριστώ
ANHLIKOS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Γδεν επιτρεπει να εχουν προσβαση χρηστες εκτος ελλαδας. (βλ εικόνα) (γεγονός που μου φαινεται χαζό...) Δεν ειναι τοσο χαζό αν αναλογιστείς τα πνευματικά δικαιώματα των εκπομπών (κυρίως των ξένων)
isay Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ορθά τα λέει ο dermitzos όχι χρειάζεσαι ένα transparent proxy αλλά πρέπει να είναι και εν λειτουργία.
Lucifer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Transparent σε βλέπει, σε μένα μόνο με elite δουλεύει.
isay Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ειχα βρει κάποιους transparent που παίξανε κάποιες μέρες και δεν είχα πρόβλημα (πλέον δεν είναι Online). Επί ευκαιρίας έχεις βρει κανένα elite;
Lucifer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Είχα βρει ένα αλλά μια μέρα έπεσε και την επόμενη έδινε Ολλανδική IP. Από τότε απλώς πρότεινα στην ενδιαφερόμενη να αντιμετωπίζει την πραγματικότητα σα να είχε lag μιας ημέρας και να τα βλέπει την επόμενη στο Livemovies.
isay Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μήπως ήταν CoDeeN proxy server; Τέτοιου είδους proxy είναι πολύ καλή λύση για καθημερινό browsing αλλά δεν κάνει για τη χρήση που ζητάει ο φίλος
Lucifer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Codeen ήταν, ναι. Για κάνα διβδόμαδο δούλευε άψογα και γρήγορα, αλλά μετά έφαγε relocation.
2arkoudi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Και το free προγραμμα Hotspot Shield πρεπει να κανει δουλεια μιας και σε βαζει σε ανωνυμο proxy
Nina2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις! Δεν ξέρω ποια ειναι η διαδικασία όμως για να συνδεθώ μεσω proxy. Πώς ακριβώς μπορω να χρησιμοποιησω αυτά τα links? Για δοκίμασε με αυτά εδώ
Nina2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 opera και Firefox χρησιμοποιω συνηθως
isay Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Για firefox πας tools --> options --> Advanced --> Καρτέλα network --> Πατάς κουμπι Settings Μετά επιλέγεις Manual proxy configuration στο http proxy βάζεις τη διεύθυνση και στο port βάζεις τη θύρα (port) Πατάς δυο ΟΚ, κάνεις restart τον firefox και δοκιμάζεις. Τα proxies που σου πρότεινε ο dermitzos δε λειτουργούν (είναι πολύ παλιά) αλλά μπορείς να καταλάβεις τι ψάχνεις.
Nina2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 OK Isay ευχαριστώ πολύ. Έχω όμως 2 ερωτήσεις: 1. πώς καταλαβαίνω αν τα proxies ειναι ενεργά; (μόνο δικιμάζοντας; ) και 2. στο port, τι πρέπει να βάλω; Έψαξα και δοκίμασα αρκετά proxies (το port το άφησα κενό) αλλά πάλι τα ίδια, δεν μου επιτρέπει να δω το περιεχόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.