Προς το περιεχόμενο

ατυχημα με μηχανη

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τελικα τα εζησα ολα θα ελεγα...ιδου η ιστορια μου.

προχτες το βραδυ με τρακαρανε ενω οδηγουσα σε δρομο με προτεραιοτητα.πεταχτηκε ενας αλβανος με αμαξι απο στοπ και με βρηκε απο δεξια 1στενο απο το σπιτι μου κ ενω γυρνουσα απο μνημοσυνο.ημουν αναισθητος για λιγο κ αυτο που δεν καταλαβαινω ακομα ειναι οτι βρεθηκα 8μετρα μακρια και η μηχανη 3μετρα σε καθετη αποσταση απο μενα.σαν να μην εφτανε αυτο σηκωθηκα κουτσαινοντας-χωρις εμφανη σημαδια τραυματισμου- κ περιμενα την τροχαια μια ωρα για να καταγραψει το συμβαν.ο αλβανος φωναξε και τον αδερφο του και τον ασφαλιστη του ενω τα παιδια που με σηκωσανε καλεσανε κατι φιλους μου που τους ζητησα.η συνεχεια εχει ενδιαφερον.η τροχαια ρωτησε τον αλβανο τι εγινε κ ειπε οτι σηκωθηκα σουζα.σαν δεν ντρεπεται λιγακι.αντι να πει ο ελεεινος οτι με χτυπησε ελεγε και ψεματα.η τροχαια δεν το ελαβε υποψην της γιατι τον ψιλιαστηκαν,ενω ο ασφαλιστης του ελεγε 'εφταιγες και μην μιλας'.βεβαια,ειχε αλβανικο διπλωμα και του ειπαν οτι δεν ισχυει.η μηχανη σμπαραλια με διαρροες και οι φιλοι μου την μετεφεραν σε συνεργειο.εγω χτες ειχα λίποθυμια και ζαλαδες και πηγα στον ερυθρο σταυρο που με κρατησανε 6ωρες κ με αφησανε με κρανιοεγκεφαλικη κακωση.και τωρα που το αναφερω ακομα ζαλιζομαι....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τελικα τα εζησα ολα θα ελεγα...ιδου η ιστορια μου.

προχτες το βραδυ με τρακαρανε ενω οδηγουσα σε δρομο με προτεραιοτητα.πεταχτηκε ενας αλβανος με αμαξι απο στοπ και με βρηκε απο δεξια 1στενο απο το σπιτι μου κ ενω γυρνουσα απο μνημοσυνο.ημουν αναισθητος για λιγο κ αυτο που δεν καταλαβαινω ακομα ειναι οτι βρεθηκα 8μετρα μακρια και η μηχανη 3μετρα σε καθετη αποσταση απο μενα.σαν να μην εφτανε αυτο σηκωθηκα κουτσαινοντας-χωρις εμφανη σημαδια τραυματισμου- κ περιμενα την τροχαια μια ωρα για να καταγραψει το συμβαν.ο αλβανος φωναξε και τον αδερφο του και τον ασφαλιστη του ενω τα παιδια που με σηκωσανε καλεσανε κατι φιλους μου που τους ζητησα.η συνεχεια εχει ενδιαφερον.η τροχαια ρωτησε τον αλβανο τι εγινε κ ειπε οτι σηκωθηκα σουζα.σαν δεν ντρεπεται λιγακι.αντι να πει ο ελεεινος οτι με χτυπησε ελεγε και ψεματα.η τροχαια δεν το ελαβε υποψην της γιατι τον ψιλιαστηκαν,ενω ο ασφαλιστης του ελεγε 'εφταιγες και μην μιλας'.βεβαια,ειχε αλβανικο διπλωμα και του ειπαν οτι δεν ισχυει.η μηχανη σμπαραλια με διαρροες και οι φιλοι μου την μετεφεραν σε συνεργειο.εγω χτες ειχα λίποθυμια και ζαλαδες και πηγα στον ερυθρο σταυρο που με κρατησανε 6ωρες κ με αφησανε με κρανιοεγκεφαλικη κακωση.και τωρα που το αναφερω ακομα ζαλιζομαι....

ναι....καλα...sorry κιολας...αλλά εμάς οικογενειακά...μας έχει τύχει χειρότερο...με έλληνα οδηγό λεωφορείου...που παραβίασε κόκκινο....αλλά να ξέρεις οι πιο πολλοι όταν έχουν άδικο ψάχνουν δικαιολογίες...και λένε ψέματα...

εντιτ.: η συμπεριφορά του εν λόγω μετανάστη δείχνει πως έχει γίνει ισότιμο μέλος της ελληνικής κοινωνίας.... :lol:

Φίλε μου πριν από 5 χρόνια είχα και εγώ ένα ατύχημα με αλβανό. Εφταιγε 100%. Ηταν μεθυσμένος και με αλβανικό δίπλωμα. Εμεινα στο κατ 40 ημέρες. Έκανα 3 χειρουργεία.

Στο σπίτι έκανα 6 μήνες να βγω έξω. Το πόδι μου ακόμα είναι χάλια και δεν θα γίνει ποτέ όπως ήταν. Είχα δικαστήρια και έχω ακόμα.

Στην περίπτωση σου θα έλεγα να συμβουλευτείς δικηγόρο. Επίσης από γιατρό να πάρεις ιατρική γνωμάτευση.

Αυτό που την δίνει είναι ότι και στην δική μου περίπτωση ενώ έφταιγε 100% μετά και ο ίδιος αλλά και ο δικηγόρος της ασφαλιστικής προσπάθησαν να τα γυρίσουν.

Μην τον αφησεις σε χλωρο κλαρι...Τουλαχιστον αν παραδεχοταν το λαθος του 100% να ησουν καπως ευγενικος μαζι του...Αλλα τωρα παρτου κ τα σωβρακα...

Αυτό που την δίνει είναι ότι και στην δική μου περίπτωση ενώ έφταιγε 100% μετά και ο ίδιος αλλά και ο δικηγόρος της ασφαλιστικής προσπάθησαν να τα γυρίσουν.

Μάρτυρες υπήρχαν/υπάρχουν (στην περίπτωση του φίλου);

Μάρτυρες ????

Λοιπόν το σημαντικότερο είναι η έκθεση της τροχαίας. Εκεί θα υπάρξουν καταθέσεις και των 2. Επίσης μπορεί να υπάρξουν στην έκθεση της τροχαίας και καταθέσεις των μαρτύρων. Τώρα στο δικαστήριο μόνο ένας μάρτυρας μπορεί να καταθέσει. Εγώ είχα μάρτυρα ακριβώς αυτόν που ερχόταν από πίσω μου. Όταν ήμουν στην άσφαλτο περιμένοντας το ασθενοφόρο ήρθε και μου έβαλε ένα χαρτί με το τηλέφωνο του να τον πάρω όποτε τον χρειαστώ. Αποτέλεσμα τον είπε ο δικηγόρος της ασφαλιστικής αρκετές φορές ψευδομάρτυρα.

ευχαριστω για την συμπαρασταση σας παιδια ειλικρινα.

νιωθω στεναχωρια για τη μηχανη μιας κ ηταν το μονο μεσο μου που με εβγαζε απο την οικονομικη κριση και το μεσο επισκεψης μου για τα υπολοιπα αρρωστα μελη της οικογενειας και τωρα εχω και ζαλαδες,που φοβαμαι πολυ για τα επακολουθα.

οι γιατροι εγραψαν σε ενα χαρτι-για να γινει η αξονικη-οτι ειχα μετατραυματικη αμνησια.ιατρικη εκθεση δεν πηρα ακομα αλλα δεν βρηκαν κατι σπασμενο-ραγισμενο κ απο αξονικη και απο ακτινογραφιες.

η τροχαια εγραψε οτι περασε με στοπ ο αλβανος κ οτι δεν ειχε ελληνικο διπλωμα κ εχω την εκθεση της.αυτα μονο.δεν καταλαβαινα κ πολλα εκεινη τη στιγμη και δεν ξερω αν ειπαν τιποτα αλλο.

με βαση αυτα πρεπει να παρω δικηγορο ή να τα πω στον ασφαλιστη μου ωστε να τον ξεβρακωσω οπως λετε?δεν εχω ιδεα απο αυτα.

Χρειαζεσαι εναν εμπειρο δικηγορο στα οδικα και φυσικα μιλας και με τον ασφαλιστη σου(ισως εχει και καποιον δικηγορο να σου συστηση) αμεσα,περαστικα.

1.μεγαλο λαθος που δεν δηλωσες τραυματισμο -166-στο καπακι και ποσο μαλλον που ειναι αληθινος και ειχες τετοια αντιμετωπιση απο τον μαλακ*.παλι καλα που σε εσωσε το χαρτι της αστυνομιας.

2.αφου δεν ηξερες πως να το χειριστεις περνεις τηλ. στην ασφαλιστικη σου που ερχονται και αναλαμβανουν την ιστορια..

3.αν δεν πει ο μλκς οτι εφταιγε πας δικαστικα.λογικα συμπεριλαμβανονται στην ασφαλεια σου τα νομικα(αν κ μαλλον θα πληρωνεις την παρουσια ~100ε σε καθε δικη).

Αλλα να ξερεις οτι θα καθυστερισει αρκετο καιρο και στο μεσοδιαστημα αυτο θα πληρωσεις τα εξοδα εσυ.

αν δουλευεις ή μπορεις να το αποδειξεις οτι χανεις λεφτα ή ξοδευεις λογο του τρακαρισματος θα απαιτησεις λεφτα για καθε μερα ...ρωτα τον δικηγορο.

Σε τι φαση εισαι τωρα?πειρες τηλ.ασφαλιστικη να δηλωσεις οτι σε τρακαρε ο χ?απαντηση πειρες αν το δεχετε ο αλλος?

επειδη κυκλοφορουν πολλοι παρομοιοι τυποι εκει εξω,που ξερουν πως δουλευει το συστημα.Ποτε μην τους αφηνετε ελευθερους αν σας πουν θα κανω δηλωση αυριο,μην ανησυχεις ειμαι καλος ανθρ. κτλ. αν εχετε φιλικο διακανονισμο ακομη καλυτερα αφου εβαλε την υπογραφη του οτι εφταιγε +φροντιδα ασφαλειας .

Αλλιως καλειτε φροντιδα ασφαλειας(γραφει τηλ πισω απο το χαρτι ασφαλειας)+τροχαια.

η αστυνομια ρωτησε αν ηθελα ασθενοφορο κ τους ειπα οτι δεν ειχα καποιο σπασιμο πανω μου κ αφου ημουν ορθιος ας μην το κανουμε βαβουρα.αληθεια ηταν.

πηρα την ασφαλιστικη να στειλει ατομο κ μου ειπε να την ξαναπαρω οταν φτασει η τροχαια,κατι που δεν εκανα γιατι ημουν 1ωρα στο κρυο και την περιμενα και ημουν κουρασμενος κουτσος και ηθελα το σπιτι μου.

ο ασφαλιστης του αλβανου ειπε οτι θα κανει θετικη και σημερα ηρθε ο δικος μου για επισκεψη και να κανει δηλωσει και να μαθει παρεταιρω πως να κινηθω.

σημερα επρεπε να εχω και την ιατρικη εκθεση,αλλα μεχρι παρασκευη χρειαζομαι αναρρωση γιατι εχω τρεμουλο,στενοχωριες και ζαλαδες και φοβαμαι να βγω εξω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...