FaRMaKhs Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μου δινεται αυτη η επιλογη μεσω της μητρικης απο ενα προγραμμα που εχει και λεει καλιμπραρει τη γραμμη για καλυτερο κατεβασμα κτλ κτλ! Το θεμα ειναι 1)λεει πως η διαδικασια μπορει να διαρκεσει κατι μερες και 2)αξιζει κατι τετοιο?
isay Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Το load line calibration δεν έχει σχέση με τη γραμμή σου, αλλά με overclocking του επεξεργαστή. Μη μπερδεύεσαι.
FaRMaKhs Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Oχι οχι καλα τα λεω calibration της συνδεσης λεει καθαρα
isay Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 ποια μητρική εχεις; ακριβές μοντέλο και αυτό που λες, που το διάβασες;
FaRMaKhs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 H mobo ειναι http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=0ODEkxv4cmlXkqmr&templete=2 αυτη και το μηνυμα που βγαζει η επιλογη line calibration ειναι
tarantules Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 GameFirst The speed you need to pwn Low Internet latency allows you to frag more, and get fragged less. That´s why ROG has introduced GameFirst, a feature that manages the flow of traffic according to your needs so that you can still listen to online music, download and upload files, and engage in Internet chats without sacrificing the low ping times you need to pwn your opponents Αυτό γράφει στο site της εταιρίας. Απότι κατάλαβα δίνει συγκεκριμένο bandwith σε εφαρμογές (με προτεραιότητα στα online game) ώστε να μπορείς πχ να ακούς online μουσική αλλά και να κατεβάζεις ταυτόχρονα ή να παίζεις δικτυακό παιχνίδι χωρίς διακοπές. Κάτι σαν Qos μου φαίνεται και πρέπει να είναι και ψιλομούφα. Γνώμη μου : Ασε το pc και τη σύνδεση όπως έχει.Μαρκετίστικες πατέντες για να πουλήσουν...
isay Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Διάβασα για την υπηρεσία αλλά δεν εντυπωσιάστηκα. Παρακολουθεί για μερικές μέρες τι κάνεις στο νετ (σου φτιάχνει ένα profile) και μετά "ρυθμίζει" το πόσο bandwidth θα αφιερώνεται σε κάθε εφαρμογή, ώστε να μπορείς να τα κάνεις "όλα". Για χρήστες χωρίς εμπειρία, ίσως βοηθήσει ελάχιστα, αλλά προσωπικά το θεωρώ μη πρακτικό γιατί το πραγματικό παρεχόμενο bandwidth είναι μεταβαλλόμενο και σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιούμε το ντερνετ με τον ίδιο τρόπο. Σκάλισε το να δεις πως λειτουργεί (για την εμπειρία), αλλά μην αφιερώσεις πολύ χρόνο, δεν αξίζει.
FaRMaKhs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Παιδες ευχαριστω μαλλον δεν θα το χρησιμοποιησω δεν μου γεμιζει το ματι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.