karaap Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Του έστειλα e-mail αλλά μάλλον δεν ασχολείται με e-mail . Συνεχίζω να έχω το δικό του ασυρματο internet . Η κατάσταση αυτή με βολεύει γιατί μπορώ και παίρνω το laptop στο δωμάτιο και δεν τραβώ σύματα απο το router . Δεν εχω τυψεις γιατί τον ειδοποίησα
liopyr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Εναλλακτικά, μπακαλίστικος τρόπος να τον εντοπίσεις, είναι να πάρεις το laptop αγκαλιά και να κόβεις βόλτα έξω από τα διαμερίσματα/τοίχους μέχρι να πετύχεις το ισχυρότερο σήμα.
isay Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνώ. Είναι ένα από τα διαμερίσματα που βρίσκονται γύρω από σένα. Αν έχεις full σήμα τότε είναι σε διπλανό διαμέρισμα.
arxaggelos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μελετάμε καθόλου την πιθανότητα να μη θέλει να το κλειδώσει? Btw τόσος αλτρουισμός για το χαμένο bandwidth του γείτονα κι εμένα μου φαίνεται από υπερβολικός εώς ύποπτος. No offense.
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Του έστειλα e-mail αλλά μάλλον δεν ασχολείται με e-mail . Συνεχίζω να έχω το δικό του ασυρματο internet . Η κατάσταση αυτή με βολεύει γιατί μπορώ και παίρνω το laptop στο δωμάτιο και δεν τραβώ σύματα απο το router . Δεν εχω τυψεις γιατί τον ειδοποίησα το τελευταιο μαρεσε..ενας τροπος να διωξουμε τυψεις.πλακα κανω Εναλλακτικά, μπακαλίστικος τρόπος να τον εντοπίσεις, είναι να πάρεις το laptop αγκαλιά και να κόβεις βόλτα έξω από τα διαμερίσματα/τοίχους μέχρι να πετύχεις το ισχυρότερο σήμα. netstumbler Συμφωνώ. Είναι ένα από τα διαμερίσματα που βρίσκονται γύρω από σένα. Αν έχεις full σήμα τότε είναι σε διπλανό διαμέρισμα. λαθος.πιο ευκολα θα πετυχεις full σημα παραθυρο με παραθυρο σε απεναντι σπιτια παρα μεσα απο τοιχους Μελετάμε καθόλου την πιθανότητα να μη θέλει να το κλειδώσει? Btw τόσος αλτρουισμός για το χαμένο bandwidth του γείτονα κι εμένα μου φαίνεται από υπερβολικός εώς ύποπτος.No offense. μπορει να μην παιρνει χαμπαρι καν ο γειτονας οτι τον κλεβουν
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 παιδιά, καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να το πιστέψετε αλλά συμβαίνει να μπαίνει κανείς από δίκτυα άλλων και για λόγους όχι πονηρούς. εξηγώ: έρχομαι στην αθήνα σε διαμέρισμα που είναι άδειο για 11μισι μήνες το χρόνο και δεν έχει νόημα να πληρώνω σύνδεση ίντερνετ. ή (όπως μου συμβαίνει τώρα) περιμένω να μπορέσω να κάνω αίτηση για να το ενεργοποιήσω. αν λοιπόν υπάρχει κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο δίκτυο και θελήσω να επικοινωνήσω με τον ιδιοκτήτη του για να πάρω την άδειά του να το χρησιμοποιήσω προσωρινά, ή να τον ευχαριστήσω, δε θα ήταν χρήσιμο να υπήρχε κάποιος τρόπος να του στείλω ένα μήνυμα? πάντως έναν τρόπο να βρω πού βρίσκεται τον ανακάλυψα εντελώς τυχαία, μέσω i-phone αλλά μήνυμα δεν έχω βρει τρόπο να στείλω ...
firewalker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Αν έχει τον router με το default κωδικό ίσως να μπορείς να κάνεις redirect όλες τις συνδέσεις προς μια σελίδα που να λέει επικοινώνησε μαζί μου στο τάδε νούμερο, email κ.τ.λ.
Lucifer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Αν μου το έκαναν εμένα αυτό πάντως, θα έκανα το ίδιο με μια σελίδα που θα έλεγε "δε φτάνει που με κλέβεις, πρέπει να σε φάω και στη μάπα".
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Αν έχει τον router με το default κωδικό ίσως να μπορείς να κάνεις redirect όλες τις συνδέσεις προς μια σελίδα που να λέει επικοινώνησε μαζί μου στο τάδε νούμερο, email κ.τ.λ. too much.....
takos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Εγω θα του κλείδωνα τον ρουτερ χωρις να πειραξω τιποτα άλλο εφόσον είναι εύκολο, αλλα εμενα μπενει παντα στο δικο μου ποτε σε καποιο δικτυο που δεν έχω επιλέξει εκτος και αν εχει πεσει το δικο μου.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Αν μου το έκαναν εμένα αυτό πάντως, θα έκανα το ίδιο με μια σελίδα που θα έλεγε "δε φτάνει που με κλέβεις, πρέπει να σε φάω και στη μάπα". εσύ αρκεί να ονομάσεις το δίκτυό σου σωστά και δε θα σε ενοχλήσει κανείς
digimyth Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Από τη στιγμή φίλε μου που συνδέεσε τοπικά μπορείς να κάνεις πολλά-πολλά πράγματα...:devil: Ειδικά από τη στιγμή που έχεις πρόσβαση στο ρούτερ του :devil: Δες αυτές τις σελίδες: http://www.worldofvishnu.com/tech/hack-the-computers-in-your-lan/ http://rahulhackingarticles.wetpaint.com/thread/839673/HACKING+THROUGH+LAN Μπορείς από το να υποκλέψεις πληροφορία (sniffing) μέχρι να δεις και τα αρχεία που μοιράζει ο κάθε υπολογιστής που είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο... Επίσης μπορείς να πάρεις τον έλεγχο του ρούτερ και να κάνεις αναδρομολόγηση στο δικό σου υπολογιστή και ουσιαστικά ότι βλέπει ο συγκεκριμένος να έρχεται κατευθείαν σε εσένα...
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 δλδ μπορείς με λίγη καλή θέληση να κάνεις τα πάντα εκτός απ΄το να επικοινωνήσεις μαζί του
poulinos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 το θεμα ξεφυγε λιγακι.ειπαμε να πει πως παιρνει ιντερνετ οχι να παρει τα παντα απο τον αλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.