Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη vga με πιστωτικό απο Pixmania...για δυνατούς λύτες

papadakn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πρώτη απόπειρα για CF ήταν αποτυχημένη και η 1 4870 (saphire 512mb) κάηκε. Τώρα έχω πιστωτικό 150€ απο το pixmania και το εξής σύστημα:

C2D e7400 στα 3.9Ghz

5gb ddr2-800 Ram

Asus 4870 1GB (20 ημερών απο eshop, αγορασμένη σαν χριστουγενιάτικη παρόρμηση για να φτιάξω το Crossfire που δεν είχα ποτέ μου :) )

Ποιοτικό 700αρι τροφοδοτικο με 4 pci express τροφοδοσίες.

24αρι monitor 1920x1200 ανάλυση.

Παιχνίδια πολλά δεν παίζω πλέον γιατί δεν έχω χρόνο. Δοκιμάζω όμως αρκετά χωρίς να αναλώνω ώρες και θέλω όταν και όποτε παίζω να το κάνω απροβλημάτιστα (χωρίς σπασίματα στο framerate κτλ). O αδερφός όμως παίζει αρκετά έως πολύ fps.

Η αλήθεια είναι ότι η 4870 μας καλύπτει σε γενικές γραμμές αλλά το μικρόβιο της αναβάθμισης έχει μπει για τα καλά (με το ζόρι και πολύ σκέψη δεν πάω σε i7). Κανέναν δεν θα "χάλαγαν" παραπάνω fps ή περισσότερο Image Quality. Τέλος να πω πως θα ήθελα πολύ να παίξει και το osx σε ξεχωριστό δίσκο κάτι που με την 4870 το βλέπω κομματάκι δύσκολο.

Oπότε έχω τις εξής σκέψεις στο μυαλό μου (με τυχαία) σειρά.

- Πουλάω την 4870 και με το πιστωτικό αγοράζω με ζόρικη nvidia, συμβατή με snow leopard (ποια μπορεί να είναι αυτη? Απο όσο διαβάζω αναμένονται νεες nvdia dx11? Πότε?)

- Αγοράζω μια 2η 4870 και τις κάνω CF. Φασαρία, κατανάώση στο φούλ, το ίδιο και οι επιδόσεις. Δεν δίνω extra χρήματα καθώς έχουν φθηνήνει αρκετά.

- Πουλάω την 4870 και παίρνω μια 5850. Είμαι dx11, ήσυχος και φθηνός σε ρευματα αλλά πιο κάτω σε επιδόσεις απο 2x4870 και μεγάλο ερωτηματικό για το osx καθώς δεν υπάρχει driver προς το παρόν

- Αγοράζω μια 4850χ2 (200 ευρώ) και κάνω triple CF με την 4870 μου :)

- Αντί να προσπαθώ να νιώσω πάλι έφηβος με Cf και λοιπές ανωριμότητες αγοράζω έναν SSD :lol:

- Πείτε τις γνώμες σας και εσείς

---------- Προσθήκη στις 17:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:14 ----------

Μόλις είδα οτι 4870 δεν έχει πλέον η pixmania οπότε το fc μπορεί να γίνει είτε με 4890 στα 169€ ή με 4850χ2 στα 205€ ή με 4870χ2 στα 260€

Δημοσ.

αν ασχολησε με game τοτε κρατα τα λεφτα σου για τις νεες καρτες της nvidia ή πηγαινε για 5850.... και στο μελλον κανεις cf ;)

απο οτι ειδα ο αδερφο σου παιζει οπωτε κανε του ενα δωρο χαχαχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...