Προς το περιεχόμενο

γνήσια ή μουφα μπαταρία για laptop acer aspire 7720g

raven21gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα σας .Είμαι νέος στο φόρουμ σας γι αυτό ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν κάνω κανένα λάθος ως προς το τοπικ που δημοσιεύω.Έχω ένα acer aspire 7720g εδώ και 2 χρόνια περίπου και η μπαταρία του τα εχει φτήσει πλέον δλδ σε πλήρη φορτηση διαρκεί 5 λεπτά περίπου , έτσι λοιπόν ηρθε η ώρα για αλλαγή μπαταρίας ,το θέμα μου είναι το εξής : γνήσια μπαταρία απο την acer κοστίζει 125 ευρό με τρείς μήνες εγγύηση

και μαιμού 59.9 με 12 μήνες εγγύηση απο το κατάστημα

http://www.batteries.gr/product.asp?catid=3477&ref=pathfinder

Ποία πιστέυεται ότι πρέπει να πάρω;

---------- Προσθήκη στις 16:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:39 ----------

ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας

Δημοσ.

δεν ξερω ρε παιδια, τις μουφα τις εμπιστευεστε???

δεν ειναι λιγα τα περιστατικα με "εκρηξεις" απο τετοιου εδους μπαταριες...

και τα 125€ παντως δεν ειναι και λιγα

μπορει να προερχονται και της acer απο την Κινα αλλα φανταζομαι οτι θα πληρουν διαφορετικες προδιαγραφες...

Δημοσ.

Από αυτο το κατάστημα αγόρασα και εγώ για ένα hp και μέχρι στιγμής(2 μήνες) δεν έχω παράπονο.Διαρκεί σχεδόν όσο διαρκούσε η γνήσια όταν ήταν καινούργια.Οι μπαταρίες ειναι μάρκας multienergy και απ'οτι έψαξα υπάρχει πολύ φθηνότερα στο ebay αν είσαι διατεθιμένος να πάρεις το ρίσκο.

Δημοσ.

Επειδη ετυχε να αγορασω μπαταρια απο Κινα για το δικο μου 7520g μεσω ebay, μου στοιχισε 27 λiρες αγγλιας (30 ευρω), με μηδεν μεταφορικα.

Ειναι αυτη,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280408030866

και ειναι απο ξερω ιδια με τη δικη σου.

Το μειον στην υποθεση ειναι οτι εκανε ενα μηνα ακριβως να μου ερθει, μιλησα βεβαια με την εταιρια, και ηταν εξυπηρετικοτατοι, και μου ειπαν οτι υπηρχε γενικοτερο προβλημα με τις εξαγωγες απο το Χογκ Κογκ και οτι οποιαδηποτε στιγμη ηθελα μπορουσα να ζητησω τα χρηματα μου πισω.

Τελος καλο ολα καλα τελικα μια δυο μερες μετα το εμαιλ μου ηρθε, και ειδα οτι ηταν ιδια με αυτη που ειχε πανω του το μηχανημα (βεβαια λεει οτι ειναι 8 cell και οχι 6 που ειναι η μαμισια, αλλα ας μην το δεσουμε και κομπο).

Παντως και η μαμισια εμενα απο Κινα ηταν... οποτε δεν μπορω να πω οτι δεν πηρα αυθεντικη :-)

Δημοσ.

Τη μούφα, φθηνότερη, μεγαλύτερη εγγύηση, επώνυμα στοιχεία...

Άλλωστε, δεν είναι λίγα τα περιστατικά με εκρήξεις από ...original μπαταρίες :P

Δημοσ.

τι να λεμε ρε παιδια,το 90% απο λαπτοπ-μπαταριες και τα συναφη απο κινα-ταιβαν ειναι,το θεμα ειναι τι προδιαγραφες εχουν και αυτο δυστυχως δεν το ξερει κανεις,τα παιρνουμε στην τυχη κακα τα ψεμματα,ειδικα απο το ebay,απλα πονταρουμε να ειναι καλοθρεμενη η μαιμου:-)και απο καλη οικογενεια

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...