mindtrapper Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Ίσως ακουστεί λίγο περίεργο αλλά μόνο αν την βιώνεις μπορείς να εκφέρεις ολοκληρωμένη άποψη γι' αυτήν... Αλλιώς μπορείς μόνο εικασίες να κάνεις (πιστεύω) (Σεβόμενος την απέχθια σου για τα greeklish.... )
Ν._Βοναπάρτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δεν μπορείς να ξέρεις όμως πόσες ήταν οι μη πολλαπλές μου εμπειρίες, καθόσον πιστεύω τώρα στα 42 μου, ότι οι κατέχοντες εμπειρίες δεν τις διαλαλούν, όπως και οι κατέχοντες γνώση δεν κοκορεύονται γι αυτήν.
BrwmogazoS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Kyrie Bonaparth... Sevomai tin apopsh sou opws kai sevomai oti ONTWS meta apo kapoia xronia+perissoteres empeiries 8a ana8ewrhsw arketa pragmata-apopseis mou panw se oxi mono afto to 8ema alla kai se alla polla akomh:).Hdh exw piasei ton eafto mou na symfwnw me apopseis-symvoules tou patera mou se diafora 8emata gia ta opoia arxika den symfwnousa:) To post peri feminhsth den eixe skopo na prosballei fysika...kai to poios exei to pano xeri stin oikogenia...Eprepe na to ksanagrapsw prospa8ontas na sou ekshghsw pws se vlepw poly "prostateytiko" 8a to elega me tis gynaikes wste na mou pernas tetoies entypwseis:) Kai kati akoma... Katalavainw tin dyskolia sas gia ta greeklish...an kai proswpika den to 8ewrw tipota to dyskolo na diavaseis, but thats just me...alla me ta keyboard layouts edw sto UK pou den exoune printarismenous tou ellhnikous xarakthres einai arketa dyskolo na dialeksw grapsimo ellhnikwn apo to keyboard afou psaxnw me tis wres na dw pou einai ta grammata pou xreiazomai...
Ν._Βοναπάρτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Φίλε Brwmogazos, Καταρχήν δεν είναι ανάγκη να μου μιλάς στον πληθυντικό. :smirk: Δεν είμαι προστατευτικός με τις γυναίκες, απλά εκείνο που θέλω να πω είναι ότι αν από τα 21 έχει κάποιος «αρνητικές» ματιές για τις γυναίκες θα κάνει την ζωή του περισσότερο δύσκολη με αυτά τα υπέροχα πλάσματα παρά εύκολη. Δεν μου αρέσει να δίνω συμβουλές, άλλωστε είμαι μόνο 42 χρονών, αλλά αν ήμουν ξανά 21, πρώτα θα...παρατηρούσα και έπειτα θα...προχωρούσα. Υ.Γ Συνέχισε με το πληκτρολόγιο που έχεις, αλλά με λίγη εξάσκηση, όταν δεν γράφεις στην insomnia, θα τα μάθεις τα πλήκτρα, που θα πάει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.