Narayan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote Lyman_Zerga:</font><hr> Από Narayan: </font><blockquote><font class="small">Quote:</font><hr /> Αν το έχει φιλοσοφήσει το ζήτημα πιστεύω θα ανακαλύψει πως το σεξ είναι το λιγότερο καθοριστικό μέρος της σχέσης, υπάρχουν κι άλλες μορφές απιστίας που ενώ θα έπρεπε να έχουν σημασία παραβλέπονται, υπάρχει δηλαδή η ψευδαίσθηση ότι επειδή δεν υπάρχει "κέρατο" η σχέση πάει καλά. <hr /></blockquote> Όταν το διάβασα αυτό τρελάθηκα.Τέτοια να λέμε στις γυναίκες να μας έχουν για παιχνιδάκια τους. Λίγο ζοριλίκι δεν πειράζει. <hr /></blockquote> Ναι, θα έρθει να μου πει η κοπέλα ότι πήγε με άλλον κι εγώ αντί να κάτσω να δω για ποιό λόγο έγινε αυτό θα την σπάσω στο ξύλο :crazy: Τι ζοριλίκι βρε; Που ζούμε, στη δεκαετία του '50 που η απιστία πληρώνοταν με αίμα; Είπα, εκτός από τη σωματική απιστία υπάρχουν κι άλλες μορφές απιστίας, αυτό ισχύει τόσο για τον άνδρα όσο και για τη γυναίκα. Που είναι αυτό που δεν πρέπει να λέμε στις γυναίκες, γιατί θα πάρουνε τάχα μου το πάνω χέρι; Μια σχέση βασίζεται στον αλληλοσεβασμό και την κατανόηση, όχι στον ανταγωνισμό και την καταπίεση. Γιατί δεν μπορούμε επιτέλους να βάλουμε στην άκρη τον ηλίθιο εγωϊσμό μας και να υποχωρήσουμε όταν ξέρουμε ότι ίσως να έχουμε και άδικο στη σχέση με το έτερο φύλο;
BrwmogazoS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Oxi 8a katsw na mou ta foresei kai 8a tis pw kai bravo...Ksylo stin esxath periptwsh an to xreiazetai...Alla klwtsia standard 8a faei kai eksw apo tin porta...An apo twra epitrepeis ston syntrofo sou na sou ta foraei otan pantrefteis ti 8a kaneis?Egw keratas den ginomai... Re milate sovara?
Absolut_D Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Αντε και το εριξες το ξυλο τι θα καταλαβεις? Θα σταματισει ο πονος που σου προκαλεσαν ως δια μαγειας? Δεν νομιζω......
Narayan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote BrwmogazoS:</font><hr> Oxi 8a katsw na mou ta foresei kai 8a tis pw kai bravo...Ksylo stin esxath periptwsh an to xreiazetai...Alla klwtsia standard 8a faei kai eksw apo tin porta...An apo twra epitrepeis ston syntrofo sou na sou ta foraei otan pantrefteis ti 8a kaneis?Egw keratas den ginomai... Re milate sovara? <hr /></blockquote>΄ Καλά αν αρχίσεις από τώρα να βαράς αν ποτέ παντρευτείς σε κόβω να την κυνηγάς τη γυναίκα σου με αλυσοπρίονο :grin: Ας το στηρίξω λίγο αυτό που λέω: 1) Έστω ότι τα έχεις με δύο κοπέλες, π.χ. τη Σούλα και την Κούλα. Η Σούλα είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε απατήσει, όμως δεν σε παίρνει ποτέ τηλέφωνο, προτιμάει να βγει για ψώνια με τις φίλες της παρά να βγει μαζί σου, και όταν βγαίνετε τρίο με τον κολλητό σου για καφέ δεν σταματάει να μιλάει μαζί του και να μιλάει στο κινητό. Σαν να μην υπάρχεις ένα πράγμα. Η Κούλα σε παίρνει τηλέφωνο τουλάχιστον πέντε φορές τη μέρα, ακυρώνει το ραντεβού με τις φίλες της για να σου κάνει έκπληξη που είσαι αρρωστούλης και όταν βγαίνετε με τον κολλητό σου σε πιάνει από το μπράτσο και απλά ακούει τη συζήτηση που έχετε για το overclocking του P4 C1. Μια μέρα χωρίς να υπάρχει κάποια ένδειξη σου λέει ότι σε ένα πάρτυ είχε πιει λίγο παραπάνω και πήγε με τον κολλητό σου, εξηγώντας σου πως δεν νιώθει έλξη για αυτόν και πως θέλει να είναι μόνο μαζί σου. Μπορείς να κάνεις τρία πράγματα: α)Πετάς την Σούλα στο δρόμο "με τις κλωτσιές" β)Πετάς την Κούλα στο δρόμο "με τις κλωτσιές" γ)Πετάς και τις δύο στο δρόμο "με τις κλωτσιές" και γίνεσαι μοναχός στο ʼγιο Όρος :grin: Προσωπικά επιλέγω το α) επειδή αν είμαι σε μια σχέση που είναι σχέση μόνο στο όνομα ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω. Μια κοπέλα σαν την Κούλα μπορεί να υπήρξε άπιστη σωματικά αλλά αποδεικνύει έμπρακτα πως θέλει να είναι μαζί μου, εξάλλου και πριν από εμένα είχε σχέσεις και θα ήταν χαζό αν της κράταγα μούτρα για αυτό. 2) Δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη για το αν θα νιώσεις άσχημα ή όχι όταν η κοπέλα σε απατήσει σωματικά. Δέχομαι ότι εσύ δίνεις το βάρος που πιστεύεις πως αρμόζει στο σεξ σε μια σχέση. Σκέψου όμως: τι είναι αυτό που σε ενοχλεί περισσότερο, το ότι ικανοποιήθηκε η κοπέλα από κάποιον άλλο ή το ότι σου κόλλησε η ρετσινιά του "κερατά"; Μας μαθαίνουν όταν είμαστε μικροί πως η γυναίκα πρέπει να είναι πιστή στον άνδρα και πως είναι αμαρτία αν τον απατήσει, ότι θα διαλυθεί το σπίτι αν συμβεί κάτι τέτοιο και πως ο άντρας οφείλει να την διώξει κτλ. Μήπως αυτό θεωρείται πεπαλαιωμένη αντίληψη σήμερα; Επαναλαμβάνω δική μου γνώμη, απλά μου φαίνεται πιο λογικό με τα σημερινά δεδομένα να υφίστανται σχέσεις λίγο πιο open minded...
BrwmogazoS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Eipa ksylo stin esxath periptwsh... Exw tin entypwsh oti den 8a sas polypeiraksei an sas ta foresoun or i am getting this wrong in here?
Narayan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote BrwmogazoS:</font><hr> Eipa ksylo stin esxath periptwsh... Exw tin entypwsh oti den 8a sas polypeiraksei an sas ta foresoun or i am getting this wrong in here? <hr /></blockquote> Βρε Βρωμόγκαζε δεν είπα ακριβώς αυτό το πράγμα, plz διάβασε πάλι το post παραπάνω.
BrwmogazoS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote Narayan:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote BrwmogazoS:</font><hr> Eipa ksylo stin esxath periptwsh... Exw tin entypwsh oti den 8a sas polypeiraksei an sas ta foresoun or i am getting this wrong in here? <hr /></blockquote> Βρε Βρωμόγκαζε δεν είπα ακριβώς αυτό το πράγμα, plz διάβασε πάλι το post παραπάνω. <hr /></blockquote> Anaferomoun ston Absolut_D alla postarame taftoxrona fenetai kai to phres gia sena? des to RE
BrwmogazoS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote Narayan:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote BrwmogazoS:</font><hr> Oxi 8a katsw na mou ta foresei kai 8a tis pw kai bravo...Ksylo stin esxath periptwsh an to xreiazetai...Alla klwtsia standard 8a faei kai eksw apo tin porta...An apo twra epitrepeis ston syntrofo sou na sou ta foraei otan pantrefteis ti 8a kaneis?Egw keratas den ginomai... Re milate sovara? <hr /></blockquote>΄ Καλά αν αρχίσεις από τώρα να βαράς αν ποτέ παντρευτείς σε κόβω να την κυνηγάς τη γυναίκα σου με αλυσοπρίονο :grin: Ας το στηρίξω λίγο αυτό που λέω: 1) Έστω ότι τα έχεις με δύο κοπέλες, π.χ. τη Σούλα και την Κούλα. Η Σούλα είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε απατήσει, όμως δεν σε παίρνει ποτέ τηλέφωνο, προτιμάει να βγει για ψώνια με τις φίλες της παρά να βγει μαζί σου, και όταν βγαίνετε τρίο με τον κολλητό σου για καφέ δεν σταματάει να μιλάει μαζί του και να μιλάει στο κινητό. Σαν να μην υπάρχεις ένα πράγμα. Η Κούλα σε παίρνει τηλέφωνο τουλάχιστον πέντε φορές τη μέρα, ακυρώνει το ραντεβού με τις φίλες της για να σου κάνει έκπληξη που είσαι αρρωστούλης και όταν βγαίνετε με τον κολλητό σου σε πιάνει από το μπράτσο και απλά ακούει τη συζήτηση που έχετε για το overclocking του P4 C1. Μια μέρα χωρίς να υπάρχει κάποια ένδειξη σου λέει ότι σε ένα πάρτυ είχε πιει λίγο παραπάνω και πήγε με τον κολλητό σου, εξηγώντας σου πως δεν νιώθει έλξη για αυτόν και πως θέλει να είναι μόνο μαζί σου. Μπορείς να κάνεις τρία πράγματα: α)Πετάς την Σούλα στο δρόμο "με τις κλωτσιές" β)Πετάς την Κούλα στο δρόμο "με τις κλωτσιές" γ)Πετάς και τις δύο στο δρόμο "με τις κλωτσιές" και γίνεσαι μοναχός στο ʼγιο Όρος :grin: Προσωπικά επιλέγω το α) επειδή αν είμαι σε μια σχέση που είναι σχέση μόνο στο όνομα ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω. Μια κοπέλα σαν την Κούλα μπορεί να υπήρξε άπιστη σωματικά αλλά αποδεικνύει έμπρακτα πως θέλει να είναι μαζί μου, εξάλλου και πριν από εμένα είχε σχέσεις και θα ήταν χαζό αν της κράταγα μούτρα για αυτό. 2) Δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη για το αν θα νιώσεις άσχημα ή όχι όταν η κοπέλα σε απατήσει σωματικά. Δέχομαι ότι εσύ δίνεις το βάρος που πιστεύεις πως αρμόζει στο σεξ σε μια σχέση. Σκέψου όμως: τι είναι αυτό που σε ενοχλεί περισσότερο, το ότι ικανοποιήθηκε η κοπέλα από κάποιον άλλο ή το ότι σου κόλλησε η ρετσινιά του "κερατά"; Μας μαθαίνουν όταν είμαστε μικροί πως η γυναίκα πρέπει να είναι πιστή στον άνδρα και πως είναι αμαρτία αν τον απατήσει, ότι θα διαλυθεί το σπίτι αν συμβεί κάτι τέτοιο και πως ο άντρας οφείλει να την διώξει κτλ. Μήπως αυτό θεωρείται πεπαλαιωμένη αντίληψη σήμερα; Επαναλαμβάνω δική μου γνώμη, απλά μου φαίνεται πιο λογικό με τα σημερινά δεδομένα να υφίστανται σχέσεις λίγο πιο open minded... <hr /></blockquote> Ontws oi dyo ekdoxes einai ligo periergo na deis pws 8a antidraseis an den tis zeis o idios... Pantws...8a tin estelna...an me keratwne me ton kollhto mou...8a stravwna kai me ton kollhto mou fysika alla oi filoi einai sxedon panta panw apo tis gomenes... An to ekane h gomena mia...DEN nomizw na kollouse na to kanei ksana!Akoma kai asyneidhta.An einai na faw kerato protimw na MHN to kserw an h gomena einai swsth...An omws to parw xampari h to sfyriksei kana poulakh o dromos einai gnwstos apo ta prohgoumena post mou :grin:
BrwmogazoS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Oso gia to "klasimo" as to poume gia tin a) gomena...ase to psiloeida fetos to kalokairi se mia gomena pou htan tou styl "egw na pernaw kala kai sto nimou mou".Phgene araze me kati asxetous etc enw vgainame kai "mazi" kai san parea...Eprepe na arxisw na psilokollaw "eikonika" se files mou gia na erxetai kai na mou kollaei-trivetai mprosta tous...Giafto kai efage podi... Elef8ero pouli loipon pros to paron
Gabriel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote Narayan:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote BrwmogazoS:</font><hr> Oxi 8a katsw na mou ta foresei kai 8a tis pw kai bravo...Ksylo stin esxath periptwsh an to xreiazetai...Alla klwtsia standard 8a faei kai eksw apo tin porta...An apo twra epitrepeis ston syntrofo sou na sou ta foraei otan pantrefteis ti 8a kaneis?Egw keratas den ginomai... Re milate sovara? <hr /></blockquote>΄ Καλά αν αρχίσεις από τώρα να βαράς αν ποτέ παντρευτείς σε κόβω να την κυνηγάς τη γυναίκα σου με αλυσοπρίονο :grin: Ας το στηρίξω λίγο αυτό που λέω: 1) Έστω ότι τα έχεις με δύο κοπέλες, π.χ. τη Σούλα και την Κούλα. Η Σούλα είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε απατήσει, όμως δεν σε παίρνει ποτέ τηλέφωνο, προτιμάει να βγει για ψώνια με τις φίλες της παρά να βγει μαζί σου, και όταν βγαίνετε τρίο με τον κολλητό σου για καφέ δεν σταματάει να μιλάει μαζί του και να μιλάει στο κινητό. Σαν να μην υπάρχεις ένα πράγμα. Η Κούλα σε παίρνει τηλέφωνο τουλάχιστον πέντε φορές τη μέρα, ακυρώνει το ραντεβού με τις φίλες της για να σου κάνει έκπληξη που είσαι αρρωστούλης και όταν βγαίνετε με τον κολλητό σου σε πιάνει από το μπράτσο και απλά ακούει τη συζήτηση που έχετε για το overclocking του P4 C1. Μια μέρα χωρίς να υπάρχει κάποια ένδειξη σου λέει ότι σε ένα πάρτυ είχε πιει λίγο παραπάνω και πήγε με τον κολλητό σου, εξηγώντας σου πως δεν νιώθει έλξη για αυτόν και πως θέλει να είναι μόνο μαζί σου. Μπορείς να κάνεις τρία πράγματα: α)Πετάς την Σούλα στο δρόμο "με τις κλωτσιές" β)Πετάς την Κούλα στο δρόμο "με τις κλωτσιές" γ)Πετάς και τις δύο στο δρόμο "με τις κλωτσιές" και γίνεσαι μοναχός στο ʼγιο Όρος :grin: Προσωπικά επιλέγω το α) επειδή αν είμαι σε μια σχέση που είναι σχέση μόνο στο όνομα ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω. Μια κοπέλα σαν την Κούλα μπορεί να υπήρξε άπιστη σωματικά αλλά αποδεικνύει έμπρακτα πως θέλει να είναι μαζί μου, εξάλλου και πριν από εμένα είχε σχέσεις και θα ήταν χαζό αν της κράταγα μούτρα για αυτό. 2) Δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη για το αν θα νιώσεις άσχημα ή όχι όταν η κοπέλα σε απατήσει σωματικά. Δέχομαι ότι εσύ δίνεις το βάρος που πιστεύεις πως αρμόζει στο σεξ σε μια σχέση. Σκέψου όμως: τι είναι αυτό που σε ενοχλεί περισσότερο, το ότι ικανοποιήθηκε η κοπέλα από κάποιον άλλο ή το ότι σου κόλλησε η ρετσινιά του "κερατά"; Μας μαθαίνουν όταν είμαστε μικροί πως η γυναίκα πρέπει να είναι πιστή στον άνδρα και πως είναι αμαρτία αν τον απατήσει, ότι θα διαλυθεί το σπίτι αν συμβεί κάτι τέτοιο και πως ο άντρας οφείλει να την διώξει κτλ. Μήπως αυτό θεωρείται πεπαλαιωμένη αντίληψη σήμερα; Επαναλαμβάνω δική μου γνώμη, απλά μου φαίνεται πιο λογικό με τα σημερινά δεδομένα να υφίστανται σχέσεις λίγο πιο open minded... <hr /></blockquote> Δεν συμφωνώ. Τι θα την εμποδισει τότε να στο ξανακάνει;Το έχει κάνει ήδη μια φορά,θα την εμπιστευόσουν το ίδιο;Ποιά είναι τότε η έννοια της λέξης σχέση;Εγώ,όσο και αν την αγαπούσα,θα την χώριζα.Είναι το μόνο πραγμα το οποίο κατα τη γνώμη μου,δεν επιδέχεται συγχώρεση.
Ν._Βοναπάρτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Ποια είναι η έρευνα που να μας δείχνει και ταυτόχρονα να στοιχειοθετεί κανόνα ότι οι γυναίκες είναι περισσότερο άπιστες από τους άνδρες; Ποια είναι τα νούμερα που δείχνουν ότι η συμπεριφορά των γυναικών είναι μη λογική; Ποιος κανόνας λεει ότι πρέπει να κάνουν οι άνδρες ένα σωρό μ@λ@κι3ς ώστε να αρέσουν στις γυναίκες; ΠΩΣ μπορούμε να στοιχειοθετούμε κανόνες και τσιτάτα βασιζόμενοι σε προσωπικές εμπειρίες, αφού οι εμπειρίες άλλων υποκειμένων από εμάς, μπορεί να καταλήγουν σε διαφορικά συμπεράσματα από τα δικά μας; Η ανθρώπινη συμπεριφορά μπορεί να διαφοροποιείται από το ένα φύλο στο άλλο, αλλά ποιος μπορεί να πει με ασφάλεια ότι η αγάπη, η πίστη, η ειλικρίνεια, τα ντόμπρα λόγια, είναι αποκλειστικά και μόνο, προσόν του ενός ή του άλλου φύλου; «Οι νεαροί επιθυμούν να είναι πιστοί και μπορούν, οι γηραιοί επιθυμούν να είναι άπιστοι αλλά δεν μπορούν» Όσκαρ Γουάιλντ.
W.A.Mozart_(jr.) Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 N. Βοναπάρτης Από τα καλύτερα post που διάβασα σε αυτό το topic (χωρίς φυσικά να θέλω να μειώσω κανέναν, μην παρεξηγηθούμε!) Η γνώμη μου. Δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα σε απιστία μεταξύ άνδρα και γυναίκας. Είμαι ενάντιος στην άποψη ότι ο άνδρας άμα δεν ξενο....ει δεν αξίζει και δεν είναι άνδρας και ότι η γυναίκα πρέπει να είναι άσπιλος, αμόλυντος, άφθορος.... Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο (για μένα) κρίνονται με τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά. Αν ο κύριος είναι γ@μήκουλας και έχει διάθεση να απατάει το έτερόν του ήμιση να έχει υπόψη του τη σοβαρή πιθανότητα ότι το αυτό μπορεί να συμβαίνει και από την άλλη πλευρά! Ο καθένας ότι ψάχνει βρίσκει. Έτσι λοιπόν, αν δεν σε ικανοποιεί μια σχέση κάνε αυτό που κάποιος παραπάνω έγραψε. Ζύγισε τα πράγματα. Δες αν τελικά αξίζει να μένεις σε αυτήν και αν όχι πάρε τα μπογαλάκια σου και φύγε και ξεκίνα ταξίδι για άλλο λιμάνι! Αυτό ισχύει και για τους δύο. ʼνδρα και γυναίκα! Τα συναισθήματα των άλλων δεν είναι κάτι με το οποίο μπορούμε να παίζουμε (όπως δεν θέλουμε να παίζουν και οι άλλοι με τα δικά μας). Τέλος, πιστεύω ότι αν μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας τότε θα μπορέσουμε να αγαπήσουμε και τον άλλον σαν τον εαυτό μας. Και όπως τον εαυτό μας δεν τον πληγώνουμε και δεν τον απατάμε έτσι θα κάνουμε και με τον άλλον. Φαίνεται δύσκολο αλλά είναι πολύ απλό. Έπειτα τι εύκολο υπάρχει σε αυτή τη ζωή. Όπως λέει και το τραγούδι...... ...ότι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο...
Edgar Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 simfono apolita me ton filo Narayan, sxetika me tin Soula kai thn Koula (kales kopelies... tis exo gnorisei kai tis 2!) Τι θα την εμποδισει τότε να στο ξανακάνει;<hr /></blockquote> Einai ola thema empistosinis... An den tin empisteuesai kai den se empisteuetai, poli apla den kaneis sxesi, alla exeis mia gomena mono gia pid...ma! An ekatse na methisei se kapoia fasi kai ekane sex (oxi erota, alla sex) me kapoion asxeto or sxetiko, alla AGAPAEI esena kai thelei na eiste mazi kai ta sxetika, tote den trexei tipota (peripou). Fisika tha sou pesei ligaki bari otan to matheis, (as ipothesoume oti oti egine, egine me kapoion asxeto, min mpleksoume kai tin filia stin mesi), alla an tin agapas kai blepeis oti se agapaei mazi, ola tha ginoun opos kai prin... Tora an i oli fasi ksanaginei, e, tote arxizei na ragizei to giali, mexri na spasei teleios...
Ν._Βοναπάρτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Προς φίλους ex tep και BrwmogazoS Πώς βάζετε μια γυναίκα στην θέση της και όταν το κάνατε ΠΩΣ το κάνατε; Πόσες είναι οι ελευθερίες που πρέπει να δίνουμε σε μια γυναίκα και κάθε πότε; Πόση και ποια είναι η αποδεκτή αξία που πρέπει να δίνουμε σε μια γυναίκα ώστε να ξέρουμε κάθε φορά πότε ξεπεράσαμε το όριo...της αξίας της; Επίσης Πόσα καντάρια ξύλο πρέπει να δίνουμε σε μια γυναίκα και κάθε πότε; Επί προσωπικού: Πότε προλάβατε στα 21 σας φίλε BrwmogazoS και στα 23 σας φίλε ex tep και κάνατε ΤΟΣΕΣ πολλές και τόσων διαφορετικών ειδών σχέσεις και μιλάτε με ύφος 100 καρδιναλίων και με τέτοιο αφοριστικό τρόπο για τις γυναίκες; Υ.Γ Και μην μου πείτε ότι εσείς με τις τόσες σχέσεις, ωσάν νεώτεροι Καζανόβες, δεν έχετε απιστήσει ποτέ σας; Όμως AN έχετε «τσιμπήσει το προσφερόμενο κερασάκι», μάθετε ότι «Ένοχος ένοχον, ου ποιεί»...
Edgar Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Πόσες είναι οι ελευθερίες που πρέπει να δίνουμε σε μια γυναίκα και κάθε πότε;<hr /></blockquote> ena koutalaki tou glikou, proi kai bradi... Ti einai re si i eleutheria? siropi... Opos thes na exeis kai esi eleutheria se mia sxesi (na bgeis se ena mparaki me or xoris me tin kopela sou kai me to pou deis tin jolie sto apenanti trapezi na kolliseis kai na eisai ektos topou kai xronou) etsi prepei na einai kai i alli eleutheri (na bgei se ena mparaki me or xoris esena kai me to pou dei ton Pitt sto apenanti trapezi na kollisei kai na einai ektos topou kai xronou)... Πόσα καντάρια ξύλο πρέπει να δίνουμε σε μια γυναίκα και κάθε πότε;<hr /></blockquote> Katholou kai pote! .- ps. Den sou epitithomai file Vonaparti, apla, ta grafo gia na ta doun oi alloi...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.