Προς το περιεχόμενο

Αντρική VS Γυναικεία Απιστία

dark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote @_zerocool:</font><hr> A girl says any of the following to you:

* "You're like a brother to me"

* "You're like a big teddy bear"

* "I feel like I can talk to you about anything"

* "You're so nice"

* "Can you help me with my homework"

Ladder Theory Explanation: You are on the friends ladder. So Sorry.

Συμφωνώ και επαυξάνω. Το πρόβλημα είναι όμως ότι βρίσκομαι μόνο σε friend ladders :( .

Βασικά το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει εντελώς διαφορετική συμπεριφορά γυναικών όταν αυτές είναι αναγκαζμένες να βρήσκονται μαζί σου και όταν δεν χρειάζετε να είναι μαζί σου.

<hr /></blockquote>

Na kai kapoios pou diavase to ladder logic tis gynaikas...

Zerocool den epa8es plaka me diafora pragmata pou leei kai ONTWS einai etsy?-ta exeis synanthsei?

Eidika stin anafora sou gia tous "filous" se gomenes einai poly realistiko pisteyw...

Δημοσ.

Έκατσα χθές κάνα μισάωρο και διάβασα όλη τι θεωρία. Αν και συμφωνώ κάτα 90% με την θεωρία του ξεφεύγη ένα σημείο... Την αγάπη πού τότε ανατρέπεται.

Αλλά μου έχει τύχει ούκ ολίγες φορές αυτό που περιγράφει η σκάλα. Επιτέλους κατάλαβα πότε είμαι φίλος και πότε έχω ελπίδες για κάτι παραπάνο. Nice link ;)

Δημοσ.

αχ διαβαζοντας ολα τα προηγουμενα θυμηθηκα τοτε που εκανα ενα ποστ με θεμα " Γυναικες γιατι μας τυρανανε τοσο"

τελικα την ξεχασα κατα καποιο τροπο..παιζω λιγο το παιχνιδι της..αδιαφορια δλδ και ειρωνια..επιασε το κολπο..με κατηγορει οτι δε την παιρνε τηλεφωνο..οτι δε της απανταω στα μηνυματα..με κατηγορησε οτι της γυρισα την πλατη αγιες μερες ( ναι το κανα)..αλλα δε με πειραζει..αυτη μου κανε χειροτερα..παλι καλα που το παραδεχετε..τελικα καταλαβα πως στη ζωη και ερωτευομαστε πολλες φορες αλλα ΑΓΑΠΑΜΕ και πολλς φορες (αυτο το τελευταιο δε το πιστευα..το απεριπτα)

Δημοσ.

xm endiaferouses apopseis..Distixos omos sto sigekrimeno zitima den iparxoun kanones stereotipa ktl ktl ola einai poli reusta kai sxetika.Paratauta mou arese polli h apopsi tou Crass kai me vriskei simfono se polla simeia..Alla o idios efarmozei auta pou leei peri eilikrinias egoismou kai apokleistikotitas-monadikotitas?Poli oraia ola auta idanika alla den tautizontai me tin pragmatikotita tis simerinis koinonias mas.Distixos ola ta parapano stoixeia se kathistoun kapos pathitiko kai arketa eualoto..Opote an peseis stin katallili periptosh tha se tsakisei.

As paratheso kai tin diki mou xidaia plin tekmiriomenh apopsi.Loipon gia tin apisteia kai gia tin katantia pollon ginaikon giati peri katantias prokeite ftene oi Kagoures..Kai ti esti kagouras stin simerini koinonia simenei o aideio doulos pou trexei piso apo mia ginaika kai tin theopeiei dinontas tis parapano aksia apo oso exei.Em meta pos to kathe m$#smeno na min sou rixnei X h na min sta foraei.Den to exoun to problima autes alla oi antres pou distixos den kseroun na prosegisoun mia gineka..

Oso gia to kerato o antras fteei pou exei katantisei floros kai den tin vazei ligo sti thesh tis kai tis dinei aporioristes eleutheries.Tha mou peite ti leei o [censored] se pia epoxh zeis re karamitro..Em ki egw tin exo pathei tis edwsa eleutheria kai stin proti eukeria ta forese..

Den mou to pe alla molis girise apo Mykono pou xe paei me tin fili tis to katalava..Gata o Ex_tep se auta kai tin dialosteila..Bebaia theloun apo tim mia isotita alla apo tin alli sou lene kanonise to ena kane to allo den mporo na apofasiso egw ,niotho abola apo pano kai alles @@ries .

Telos ti diafora exei i antriki apo tin Ginaikia apisteia ?

Den ksero tin diafora tous alla ksero oti kai oi 2 ponane poli opote min ta forate gia na min sas ta foresoun.

<blockquote><font class="small">Quote dark:</font><hr> Εγω νομιζω οτι υπαρχει διαφορα

Και η διαφορα ειναι στη φυση των 2 φυλων

Ο αντρας μπορει να αγαπαει τη γυναικα του και να τυχει να παει για ενα γρηγορο

Η γυναικα οταν παει με αλλον αντρα παει περισσοτερο εγκεφαλικα παρα απο σωματικη αναγκη <hr /></blockquote>

Telos epeidi tin exo ksanakousei auth thn apopsi tha hthela na sxoliastei ..einai arketa endiaferousa ;)

Δημοσ.
opote min ta forate gia na min sas ta foresoun.<hr /></blockquote>

Μου φαινεται λιγο εγωιστικο αυτο, δηλαδη αν ηξερες σιγουρα πως δεν θα στα φορεσει θα της τα φοραγες εσυ ???

Εγω θα ελεγα "μην τα φορατε γιατι δεν ειναι σωστο"

Δημοσ.

Egw poly apla 8a syblhrwsw oti mesa sthn ennoia ths agaphs perilamvanetai kai h pra3h ths sygxwreshs..

An8rwpoi eimaste kai pote den 3eroume ti 3hmerwnei aurio..

Egw pws 8a antidrousa an katalavaina oti mou aresei mia kopelia,allh apo auth pou eimai mazi ? 8a zygiza ti 8elw kai ti exw..Ean apofasiza oti 8elw pragmatika na paw me thn allh 8a stamataga thn sxesh pou exw,prin akomh kanw to opoiodhpote vhma pros thn allh pleura...

Kai merikes skepseis mou :

Mhn paizete me ta synais8hmata twn allwn...

Kalytera mia fora h alh8eia kai as ponesei para 1000 psemata...

Dysthxws otan teleiwnei kati synh8ws 8ymomaste mono tis asxhmes stigmes...

Dwste olon ton eauto sas ston an8rwpo pou exete dipla sas.Na eiste sigouroi oti, o,ti kai na symvei eseis 8a vgeite kerdismenoi...

Δημοσ.

Αν και μόλις τώρα διάβασα όλα τα post, ένα έχω να πω:

Crass έχεις απόλυτο δίκιο!!!

Αυτά τα "φτυσίματα", τα δήθεν ξενογυρίσματα είναι για άτομα που φοβούνται τον ίδιο τον εαυτό τους. Τόσο δύσκολο είναι πια!

Σου αρέσω; Μείνει μαζί μου!

Δεν σου αρέσω; Πέστο κατάφατσα και φύγε!

Γενικά πιστεύω ότι η αιτία είναι ότι σαν λαός (δεν ξέρω αν γίνετε ακριβώς έτσι στο εξωτερικό), προτειμούμε να πούμε κάτι κακό (συνήθως) πίσω από την πλάτη ενός, παρά face-to-face. Μέγα λάθος!!!

Κeleysti, πιστεύω ότι οι γυναίκες(σε μεγάλο ποσοστό) είναι σαν τις μαϊμούδες. Αν δεν πιάσουν ένα άλλο κλαδί δεν αφήνουν αυτό που κρατάνε ήδη!

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote timiman:</font><hr> Αν και μόλις τώρα διάβασα όλα τα post, ένα έχω να πω:

Crass έχεις απόλυτο δίκιο!!!

Αυτά τα "φτυσίματα", τα δήθεν ξενογυρίσματα είναι για άτομα που φοβούνται τον ίδιο τον εαυτό τους. Τόσο δύσκολο είναι πια!

Σου αρέσω; Μείνει μαζί μου!

Δεν σου αρέσω; Πέστο κατάφατσα και φύγε!

Γενικά πιστεύω ότι η αιτία είναι ότι σαν λαός (δεν ξέρω αν γίνετε ακριβώς έτσι στο εξωτερικό), προτειμούμε να πούμε κάτι κακό (συνήθως) πίσω από την πλάτη ενός, παρά face-to-face. Μέγα λάθος!!!

Κeleysti, πιστεύω ότι οι γυναίκες(σε μεγάλο ποσοστό) είναι σαν τις μαϊμούδες. Αν δεν πιάσουν ένα άλλο κλαδί δεν αφήνουν αυτό που κρατάνε ήδη! <hr /></blockquote>

Re c, h roufiania einai PANTOY TELOS...ti ellada ti ekswteriko...douleyw part time se ena clubbaki edw agglia otan den eimai Uni...kai kserw kala ti roufiania paizei...

Δημοσ.

Νομίζετε ότι υπάρχει διαφορά ?

<hr /></blockquote>

Όχι, καμία. Αν υποθέσουμε ότι μιλάμε για μια σοβαρή σχέση φυσικά (του στυλ 2 ανθρωποι να συζούν ή να είναι παντρεμένοι). Είναι κατακριτέο και απαράδεκτο για μένα.

Αν μιλάμε για σχέσεις επιπόλεες (δηλαδή σε μικρές ηλικίες ή που απλά τις νομίζουμε σοβαρές λόγω έλλειψης πείρας) δεν έχει και μεγάλη σημασία. Έχει και αλλού πορτοκαλιές, μανταρινίες, μηλιές και γενικά ότι οποροκηπευτικό θέλετε.

Θα ηθελα να σχολιάσω και μερικές απόψεις που μου έκαναν εντύπωση.

Από την Cristina:

Σαφώς υπάρχουν γυναίκες με κακή συμπεριφορά όπως ακριβώς υπάρχουν και άντρες με εξ ίσου κακή συμπεριφορά.

<hr /></blockquote>

Το θέμα είναι όμως στα νούμερα. Αν οι γυναίκες παρουσιάζουν συστηματική συμπεριφορά που εμείς ως άντρες την θεωρούμε μη λογική κτλ. προφανώς είναι θέμα συζήτησης. Και τούμπαλιν φυσικά.

Από nodreams.ct:

Γιατι πρεπει να κανω ενα σωρο μαλακιες για να αρεσω σε καποια??? αυτος ειμαι, αν θελεις ελα.

<hr /></blockquote>

Μόνο που αυτό είναι παθητική συμπεριφορά.

Από Narayan:

Αν το έχει φιλοσοφήσει το ζήτημα πιστεύω θα ανακαλύψει πως το σεξ είναι το λιγότερο καθοριστικό μέρος της σχέσης, υπάρχουν κι άλλες μορφές απιστίας που ενώ θα έπρεπε να έχουν σημασία παραβλέπονται, υπάρχει δηλαδή η ψευδαίσθηση ότι επειδή δεν υπάρχει "κέρατο" η σχέση πάει καλά.

<hr /></blockquote>

Όταν το διάβασα αυτό τρελάθηκα.Τέτοια να λέμε στις γυναίκες να μας έχουν για παιχνιδάκια τους. Λίγο ζοριλίκι δεν πειράζει.

Από keleystis:

Mhn paizete me ta synais8hmata twn allwn...

<hr /></blockquote>

Τι κρίμα που αυτό το λένε κυρίως άντρες που θα ήθελαν να μην τους είχαν δουλέψει γυναίκες. Γιατί άραγε το αντίθετο είναι πιό σπάνιο;

Δημοσ.

File Crass, perissotero dikio den mporeis na exeis B)

Mexri stigmis exo diabasei to parapano site mexri ekei pou leei auto:

<blockquote><font class="small">Quote apo to parapano link...:</font><hr>Novelty - Let's face it, if you're like every other guy who works a normal job and tries to live a good life, you're probably like just about every other guy. Chicks don't dig this, and why would they? Who wants someone who is just like everyone else?<hr /></blockquote>

Kala, an akousete aurio gia enan nearo pou autoktonise sto Marousi, min aporisete giati stamatisa na postaro edo mesa :crazy:

Δημοσ.
Ep..Ep..H autoktonia htan dikia mou skepsh...Den sou epitrepw..Egw to skefthka prwtos :P :P :P

<hr /></blockquote>

koita, min agxonesai, mporoume na pidiksoume mazi apo auti tin taratsa... xeraki xeraki... :P ;)

Δημοσ.
Από nodreams.ct:

Quote:

--------------------------------------------------------------------------------

Γιατι πρεπει να κανω ενα σωρο μαλακιες για να αρεσω σε καποια??? αυτος ειμαι, αν θελεις ελα.

--------------------------------------------------------------------------------

Μόνο που αυτό είναι παθητική συμπεριφορά.

<hr /></blockquote>

Οταν εγραφα "αμα θελεις ελα" δεν εννοουσα οτι θα κατσω, ας πουμε, σε μια γωνια και θα περιμενω να ερθει η κοπελα να μου μιλησει, αλιμονο.

Δηλαδη δεν πιστευω πως πρεπει να εισαι αντικοινωνικος σε καμια πριπτωση, απλα να μην γινεσαι καραγκιοζης εφαρμοζοντας "τεχνασματα" και "τεχνικες" για να προσελκυσεις μια κοπελα..

Πρεπει να εισαι ο εαυτος σου (οπως και εκεινη) και αν ειναι να συμβει κατι θα συμβει.. αυτο το κατι θα ειναι πραγματικο ομως.

Μου την σπανεοι τυποι που λενε "γιατι δεν με γουσταρει, τι κακο εχω, που θα βρει καλυτερο" κτλ..

Ακρως εγωιστικο..

Γιατι ρε φιλε να σε γουσταρει ντε και καλα??? δεν εισαι ο τυπος της, δεν εισαι το ενα, δεν εισαι το αλλο.Σε αλλες θα αρεσεις σε αλλες οχι,οπως και καποιες σου αρεσουν ενω αλλες οχι, δεν θα χαλαμε τις καρδιες μας τωρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...