Cristina Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δεν θα μπω καν στον κόπο να προσπαθησω να σε πείσω διότι είναι μάταιο. Δίχως να θέλω να σε ειρωνευτώ, απλώς θα σου πω πως τα χρόνια περνούν γρήγορα. Σε 5 χρόνια θα έχεις άλλες αντιλήψεις. Οι εμπειρίες σου ακόμα δεν είναι τόσες που θα μπορούσες τόσο αβίαστα να βγάλεις συμπεράσματα για το σύνολο των γυναικών. Εντελώς πληροφοριακά, δεν έχω τέτοιες φίλες. Δεν αξίζω σε τέτοιους ανθρώπους! Όσο για την μητέρα του φίλου σου, μου κάνει για δήθεν "αντράκι". Τύπος της γυναίκας που αρέσκεται να πρωτοτυπεί και να γίνεται αρεστή (ιδίως σε άτομα αρσενικού φύλου) με τις επίσης δήθεν απόψεις της. Συνήθως είναι αγορομάνες... Σαφώς υπάρχουν γυναίκες με κακή συμπεριφορά όπως ακριβώς υπάρχουν και άντρες με εξ ίσου κακή συμπεριφορά. Η ανηθικότητα δεν έχει φύλο. Συνεπώς και η απιστία είναι χαρακτηριστικό και των 2 φύλων. Και αν το πάρουμε στατιστικά, ε ναι... Οι άνδρες απιστούν πιο εύκολα! Και έχουν και 1002 ελαφρυντικά! Αλλά και πάλι τι να λέει; Το μόνο που διαφέρει μεταξύ γυναικείας και ανδρικής απιστίας είναι τα κίνητρα. Δυστυχώς είμαστε λίγες εδώ μέσα και οι περισσότερες, μικρής ηλικίας. Δεν νομίζω να υπάρξουν πολλές γυναικείες τοποθετήσεις. Μάλλον έχεις ελάχιστες γυναίκες στο περιβάλλον σου για να ακούσεις εμπειρίες τους από πρώτο χέρι και όχι μέσω φίλων σου.
BLi--zER Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Well.. den exo skopo na to analyso kai sigoura de tha katso na yperaspisto to fylo mou. Apla ayto (kai ennoeitai oti einai h gnomh mou): H apistia den exei na kanei me thn praksh ayth kath'eayth, alla me ta kinhtra kyrios. Kathe ksenophdhma de theoreitai apistia... Pantos sigoura paizei kapoio rolo kai to fylo (pera apo thn ksexoristh prosopikothta tou kathenos). Apo th fysh mas, antres kai gynaikes diaferoume arketa sto sygkekrimeno tomea, opos sosta parathrhse o dark. Koinos, enas antras mporei na phdhksei apla gia na phdhksei, eno mia gynaika gia na to kanei prepei na yparxei kati parapano. Ki an den yparxei, tha yparksei sthn poreia. Ki ayto isxyei san kanonas, me tis aparaithtes eksaireseis panta...
SiMP Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Εγω πιστευω οτι υπάρχει μια τεράστια διαφορά. Το αίσθημα απόριψης. Οι γυναίκες δεν το εχουνε σε τοσο μεγαλο βαθμο αν απατηθούν αφου μπορούν ειτε λανθασμένα ειτε οχι να επαναπαυτούν οτι ηταν μια στιγμή αδυναμίας και κατι επόλαιο. Αλλα αμα την κανει η γυναικα την μαλακια .... Πιστευω οτι δυσκολα υπάρχει γυρισμος.
Narayan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Το έχω σκεφτεί αρκετά το συγκεκριμένο θέμα... Μπορώ να πω πως δεν θα με πείραζε καθόλου η απιστία σε μια σχέση, αρκεί η κοπέλα να το έκανε επειδή το ήθελε η ίδια και όχι για να με πληγώσει. Μάλιστα θα μπορούσα ταυτόχρονα εγώ να είμαι πιστός σαν σκυλί. Σας φαίνεται υπερβολικό; Για σκεφτείτε το λίγο, είστε σε μια σχέση με ένα άτομο για το οποίο νοιάζεστε πραγματικά. Δεν θα θέλατε να είναι ευτυχισμένο ανά πάσα στιγμή, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε πως πρέπει να πληγωθείτε εσείς; Θα μπορούσατε ποτέ να υπάρξετε τόσο ανιδιοτελείς; Στο κάτω κάτω δεν έχει και τόση σημασία η σωματική απιστία όσο η ψυχική. Θα άντεχα να γνωρίζω πως μια κοπέλα με απατά σωματικά, αν ήταν ειλικρινής μαζί μου για αυτό και γνώριζα πως υπάρχει κάποιος βαθύτερος λόγος για τον οποίο είναι μαζί μου.
BrwmogazoS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote Cristina:</font><hr> Δεν θα μπω καν στον κόπο να προσπαθησω να σε πείσω διότι είναι μάταιο. Δίχως να θέλω να σε ειρωνευτώ, απλώς θα σου πω πως τα χρόνια περνούν γρήγορα. Σε 5 χρόνια θα έχεις άλλες αντιλήψεις. Οι εμπειρίες σου ακόμα δεν είναι τόσες που θα μπορούσες τόσο αβίαστα να βγάλεις συμπεράσματα για το σύνολο των γυναικών. Εντελώς πληροφοριακά, δεν έχω τέτοιες φίλες. Δεν αξίζω σε τέτοιους ανθρώπους! Όσο για την μητέρα του φίλου σου, μου κάνει για δήθεν "αντράκι". Τύπος της γυναίκας που αρέσκεται να πρωτοτυπεί και να γίνεται αρεστή (ιδίως σε άτομα αρσενικού φύλου) με τις επίσης δήθεν απόψεις της. Συνήθως είναι αγορομάνες... Σαφώς υπάρχουν γυναίκες με κακή συμπεριφορά όπως ακριβώς υπάρχουν και άντρες με εξ ίσου κακή συμπεριφορά. Η ανηθικότητα δεν έχει φύλο. Συνεπώς και η απιστία είναι χαρακτηριστικό και των 2 φύλων. Και αν το πάρουμε στατιστικά, ε ναι... Οι άνδρες απιστούν πιο εύκολα! Και έχουν και 1002 ελαφρυντικά! Αλλά και πάλι τι να λέει; Το μόνο που διαφέρει μεταξύ γυναικείας και ανδρικής απιστίας είναι τα κίνητρα. Δυστυχώς είμαστε λίγες εδώ μέσα και οι περισσότερες, μικρής ηλικίας. Δεν νομίζω να υπάρξουν πολλές γυναικείες τοποθετήσεις. Μάλλον έχεις ελάχιστες γυναίκες στο περιβάλλον σου για να ακούσεις εμπειρίες τους από πρώτο χέρι και όχι μέσω φίλων σου. <hr /></blockquote> Sigoura se kapoia xronia einai poly pi8ano na exw allaksei merikes apo tis antilhpseis mou...TO IDIO KAI GIA SENA OMWS! Koita epeidh den mporeis na exeis idea me to poses gynaikes kai ti eidous gynaikes eixa sxesh gia na vgalw tis antilhpseis mou DEN mporeis na krineis tis apopseis mou kai na eisai 100% sigourh... Yparxoun atoma stin hlikia mou pou den eixan pote tous kopela opws epishs kai atoma pou eixan alles toses kai megalyterh empeiria apo emena... Milas me tetoio tropo les kai eisai gynaika pou exei faei tin zwh me to koutalaki...Poswn xronwn eisai by the way? DEN EXEIS KAMIA IDEA i mhtera tou kollhtou mou ti eidos gynaikas einai!!!H gynaika einai AGNH kai exei doulepsei sklhra stin zwh tis mazi me ton antra tis.Exw akousei arketa sofa pragmata gia tin zwh apo tin gynaika afth pou makari na ta deis kai kapoia stigmh esy sthn zwh sou...DEN EINA KA8OLO AGORAMANA opws tin nomizeis h alliws KREVVATOGEMISTRA kai poser opws nomizeis...(koita amesws apo ena post sou pws edeikses misos gia mia akoma tou eidous sou lol ) Exw milhsei anoikta me arketes mporw na pw gynaikes megalhs hlikias opws kai 8eies mou na sou pw tin alh8eia kai exw parei arketo feedback gia to pws skeftontai oi gynaikes. (akou syzhthsh pou akousa me ena filaraki se kafeteria a8hna metaksy dyo gynaikwn.Ah,,,vre...poion na dialeksw ton antrea me to Punto GT pou maresei pio poly h ton Giorgo me to BMW to cabrio?AN EINAI DYNATON...) Den mou apanthses omws pali se afto pou se rwthsa peri gynaikeiou koutsompoliou gia to an ginetai me kakh pro8esh panta metaksy twn gynaikwn...To KATINES den vghke apo to pou8ena u know kai to epivevvaiwnoun files mou,atoma entelws open minded kai xwris taboo... Oso gia to oti oi antres apistoun pio efkola den kserw pou to sthrizeis...opws epishs den mporw na sthriksw to anti8eto...8a meinw se mia prohgoumenh anafora pou egine giafto apo kapoion isomniac pws gia tin gynaika ginetai gia egkefalikous logous... To oti mia gynaika den afhnei mia sxesh an den exei kapoia kavatza to 8ewreis psemma?To oti sxedon stis perissoteres sxeseis gia tis gynaikes 8a paizei kai kapoios prwhn mesa poly syxna einai kai afto tyxaio? Exw akousei gia arketa KERATA gia mia mikrh koinwnia tis pelloponhsou pou menw otan den eimai UK...Ena apo afta egine se poly filo diko mou alla kai tou patera mou, an8rwpou EKSW KARDIA me paidi, pou i kariola i gynaika tou phdiotan me to afentiko tis kai enw diavase mynhmata se kinhto, eide kapoia trella skinhka kai pali tou to arniotan.Alla epeidh einai PSYXOULA prospa8ei na to katapiei o an8rwpos...Den exeis dei 40 xronwn an8rwpo na klaei mprosta sou etoimo na skasei apo tin stenoxwria tou... Idio skinhko me allh gynaika synadelfou tou patera mou pou phdietai me enan karagiozh oikogeneiako filo tous pantremeno me paidia stin hlikia mou(phgainame mazi kai sxoleio)...Skaei myth ta vradia mexri kshmerwmata kai meta kryvete mesa sto garaz gia na to paiksei oti erxetai apo ton pisw dromo kai oxi apo tin polykatoikia tin idia se osous tyxei na einai sta balkonia kai koitane... Kai ena akoma skinhko ston idio ton kollhto mou.Gynaika agglida enos akoma synadelfou tou patera mou phdiotan me ton kollhto mou gia mia periodo giati o antras tis afosionotan para poly sthn douleia tou kai oxi se afthn.18 xronwn paidi kai "epaize" me ton kollhto mou...otan omws to ema8e o typas kai h8ele na skasei myth spiti tou kollhtou mou na milhsei stous goneis tou h PAMPONHRH agglidoula tou eipe pws an dem me pisteyeis (pws den eixe tipota mazi tou) shmainei pws den me empisteyesai ara xwrizoume, kai o an8rwpakos ekatse sta avga tou. Ase re cristina...exw dei sta 21 xronia mou arketa pragmata kai exw sxhmatisei kapoies apopseis panw se facts gia tin zwh kai gia to ti esty gynaika... Eimai megalh koufala kai den pianomai m@l@k@s se polla tetoia 8emata(toulaxiston se enan megalo va8mo).Alla den dexomai na mou to paizoun aga8es par8enes oles oi gomenes eidika otan o antras se mia sxesh dinei pio poly KARDIA- Synais8hma apo mia gynaika... Gia osous 8eloune vrhka ena link me to Ladder theory gia tis gynaikes...Diavaste to opws kai esy Cristina kai pisteyw 8a deis oti polla pragmata einai alh8hna kai ta exeis dei sigoura se kapoio stadio stin zwh sou an kai kyriws pio polloi oi antres insomniacs pou 8a to diavasoun afto 8a ekplagoun.Perimenw entypwseis http://www.intellectualwhores.com/masterladder.html BTW: den kserw an exeis akouseis logia tis piatsas as to poume: Oi gynaikes DEN ma8ainontai, h Abyssos h psyxh mias gynaikas...Tetoia logia den vgainoun apo to pou8ena. H to pio petyxhmeno: OI gynaikes DEN kseroun ti 8eloun... Oh well.Milaw panta filika Cristina kai elpizw na mhn 8igesai me afta pou grafe genika giati den exoun skopo na plhgwsoun h na 8iksoun kanenan.Apla 8a i8ela na diastavrwsw akomh me kapoia atoma kapoies apopseis-paradeigmata pou exw parei apo tin zwh mexri stigmhs, opws epishs perimenw kai tis dikes sou parathrhseis sto antriko fyllo fili Cristina Filika again Dimitris
crAss Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Όλοι αποφασίζουμε πως θα ζήσουμε τις ζωές μας. Μπορεί να είμαι μικρός (23) αλλά ήδη έχω κάνει κάποιες σχέσεις (δεν μιλάω φυσικά για σχέσεις που δεν έχουν να δείξουν τίποτα παραπάνω από το σεξ), έχω ερωτευτεί, με έχουν ερωτευτεί, έχω αγαπήσει, με έχουν αγαπήσει, έχω φάει χυλόπιτες όπως και έχω ρίξει, έχω απατήσει, όπως και έχω απατηθεί. Αλλά τίποτα μα τίποτα δεν με έκανε να σιχαθώ περισσότερο από τη διαφορετική αντιμετώπιση της απιστίας μεταξύ των δύο φύλων. Ναι ρε δεν μου αρέσουν οι κοινωνικές νόρμες της εποχής. Προτιμώ την αλήθεια και την ειλικρίνια. Και προτιμώ να ακούω μερικούς να με λένε μαλάκα, αλλά να έχω τη συνείδησή μου ήσυχη. Ο καθένας επιλέγει τον κοινωνικό του περίγυρο με κριτίρια που θέτει εκείνος. Δεν είμαι σεξιστής και δεν πιστεύω στον ορισμό που δίνουν στην αγάπη στην εποχή μας. Δεν πιστεύω στα κτητικά σε μια σχέση (δικός ΜΟΥ, δική ΜΟΥ), δεν πιστεύω στον εγωισμό (να περνάω εγώ καλά και γάμα την άλλη τι σε νοιάζει), δεν πιστεύω στην αποκλειστικότητα και τη μοναδικότητα. Θα αγαπήσω πολλές φορές. Δεν υπάρχει αυτό το ο/η ιδανικός άνθρωπος, η μοναδική αγάπη. Αυτή η αντίληψη της αναζήτησης του ενός έχει καταστρέψει την κοινωνία μας. Μας βάζει παρωπίδες να κοιτάμε μόνο τον ένα/τη μία και να κλείνουμε τα μάτια μας στον υπόλοιπο κόσμο. Και κάτι ακόμα η αγάπη δεν είναι κάτι που την παίρνουμε πίσω όποτε κάτι σταματήσει να μας αρέσει. Όταν αγαπήσεις κάτι πραγματικά το αγαπάς για πάντα, αν νιώσεις πως θέλεις να το πάρεις πίσω ήταν μόνο μια εγωιστική παρόρμηση και με τίποτα αγάπη. Και η απιστία? Υπάρχει απιστία? Ναι, μα φυσικά όμως μόνο μέσα στο μυαλό μας. Το μυαλό μας είναι το μόνο που μπορεί να απατήσει... Όταν ανοίξουμε τα μάτια μας και αγαπήσουμε πραγματικά πρώτα από όλα την ίδια μας τη ζωή θα μπορέσουμε να δούμε πως τα πράγματα είναι πιο απλά. Και οι κοινωνικές νόρμες της εποχής (όλες αυτές οι ανόητες παπαριές του τύπου αν την αγαπάς φτύσε τη λίγο και θα κολλήσει κτλ)? Ε, αυτές να πάνε να γαμιθούνε... Με πολύ αγάπη crAss
psarontoufekas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote BrwmogazoS:</font><hr> Gia osous 8eloune vrhka ena link me to Ladder theory gia tis gynaikes...Diavaste to opws kai esy Cristina kai pisteyw 8a deis oti polla pragmata einai alh8hna kai ta exeis dei sigoura se kapoio stadio stin zwh sou an kai kyriws pio polloi oi antres insomniacs pou 8a to diavasoun afto 8a ekplagoun.Perimenw entypwseis http://www.intellectualwhores.com/masterladder.html <hr /></blockquote> mporw napw poli epistimonika diatipomeno mou elise arketes apories xwris plaka!! edw APACHE 90 CRESSI SUB me mouline filarako !boutaw akoma plin ximwna alla pou 8a paei....
nodreams.ct Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Και οι κοινωνικές νόρμες της εποχής (όλες αυτές οι ανόητες παπαριές του τύπου αν την αγαπάς φτύσε τη λίγο και θα κολλήσει κτλ)? Ε, αυτές να πάνε να γαμιθούνε... <hr /></blockquote> Μαζι σου crAss, εισαι πολυ σωστος. Ολα αυτα τα τεχνασματα μου φαινονται τρομερα υποκριτικα και τουλαχιστον βλακωδη.. Γιατι πρεπει να κανω ενα σωρο μαλακιες για να αρεσω σε καποια??? αυτος ειμαι, αν θελεις ελα. Δεν μπορει να γινει πιο απλο νομιζω.
BrwmogazoS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote nodreams.ct:</font><hr> </font><blockquote><font class="small">Quote:</font><hr /> Και οι κοινωνικές νόρμες της εποχής (όλες αυτές οι ανόητες παπαριές του τύπου αν την αγαπάς φτύσε τη λίγο και θα κολλήσει κτλ)? Ε, αυτές να πάνε να γαμιθούνε... <hr /></blockquote> Μαζι σου crAss, εισαι πολυ σωστος. Ολα αυτα τα τεχνασματα μου φαινονται τρομερα υποκριτικα και τουλαχιστον βλακωδη.. Γιατι πρεπει να κανω ενα σωρο μαλακιες για να αρεσω σε καποια??? αυτος ειμαι, αν θελεις ελα. Δεν μπορει να γινει πιο απλο νομιζω. <hr /></blockquote> Ontws...einai oi m@[email protected] ta gymnasia kai to kollhma tis ka8emias gia na "mhn" se vare8ei grhgora... Sthn teleytaia kopela pou eixa to kalokairi, epaize tetoio paixnidi...ekei pou ka8omastan san parea efeyge kai phgene se kati ksekarfwtous...Eprepe na arxisw to idio paixnidi me kati files mou, kai mprizwne agria...eskage myth amesws dipla mou kai trivotan...les kai hmoun kthma tis...Ti na peis...den eimai tetoios typos giafto kai den krathse...
Absolut_D Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Πιστευω οτι εχει ερχισει να δημιουργειται (εδω και καιρο)...... ενα "νεο" στιλ ανθρωπων που δεν ενδιαφερονται για τα συναισθηματα των αλλων απο τις πραξεις τους.....δλδ δεν τους ενδιαφερει αν θα κερατωσουν αλλα τους πειραζει αν κερατωθουν, κοιτανε την παρτη τους μονο και γενικοτερα........οτι παει και οτι ερθει.... Το κακο ειναι οτι γινονται ολο και περισσοτεροι.....
Vaggelovich Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Shmera den yparxoun anaxiopistes ginekes h anaxiopistoi antres.Distixos yparxoun anaxiopista atoma.Auto kata th gnomh mas einai provlhma pou kirios xekina mesa apo thn oikogeneia h opoia den katafernei na perasei swstes axies....Exw 27 xronia sth plath mou apo ta opoia ta 7 ta exw faei sto exwteriko spoudazontas kai akoma me ekplhsei h symperifora merikwn atomwn Pantos kata th gnomh mou atomo pou sevetai ton eauto tou den 8a xenopidouse pote katastrefontas mia sovarh sxesh...Opos kai pote den 8a sinxorouse mia P###@A pou 8a tou ta forage
Narayan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote Vaggelovich:</font><hr> Shmera den yparxoun anaxiopistes ginekes h anaxiopistoi antres.Distixos yparxoun anaxiopista atoma.Auto kata th gnomh mas einai provlhma pou kirios xekina mesa apo thn oikogeneia h opoia den katafernei na perasei swstes axies....Exw 27 xronia sth plath mou apo ta opoia ta 7 ta exw faei sto exwteriko spoudazontas kai akoma me ekplhsei h symperifora merikwn atomwn Pantos kata th gnomh mou atomo pou sevetai ton eauto tou den 8a xenopidouse pote katastrefontas mia sovarh sxesh...Opos kai pote den 8a sinxorouse mia P###@A pou 8a tou ta forage <hr /></blockquote> Εξαρτάται πόσο βάρος δίνει αυτό το άτομο στο "κεράτωμα". Αν το έχει φιλοσοφήσει το ζήτημα πιστεύω θα ανακαλύψει πως το σεξ είναι το λιγότερο καθοριστικό μέρος της σχέσης, υπάρχουν κι άλλες μορφές απιστίας που ενώ θα έπρεπε να έχουν σημασία παραβλέπονται, υπάρχει δηλαδή η ψευδαίσθηση ότι επειδή δεν υπάρχει "κέρατο" η σχέση πάει καλά.
BlizardBill Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 ------OFF TOPIC ON------- Θα ειναι χειροτερο δημοψιφισμα και απο αυτο του Χριστουδολου! Ακου εκει να αποφασισουμε πλειοψηφικα αν η μειοψηφια θα εχει δηκαιωματα! <hr /></blockquote> Θα παρακαλουσα,οταν θελουμε ολοι να πεταξουμε την καθε χαζομαρα μας και το καθε καυστηκο μας σχολιο,να την λεμε σε σχετικα Topic,για να μπορει ο αλλος να μας απανταει ανετα... Ο καθε λαος, μπορει να κανει οτι γουσταρει αν εχει το 51%,και αν δεν παραβιαζει ατομικα δικαιωματα. Κανενα δικαιωμα αλλοθρησκων δεν θα παραβιαζοτανε με την αναγραφη του θρησκευματος στην ταυτοτητα. Ειναι υποχρεωση της κυβερνησης να ακουει το 51% ακομα και αν αυτο σκεπτεται λαθος,εστω σε λιγα θεματα,για να δικαιολογηται καπως και ο ορος "δημοκρατια" μεσα στον ορισμο του πολιτευματος μας. Οι υπερβολικοι και γελοιοι φοβοι, οτι θα απολυονταν ολοι οι μη Χριστιανοι απο την δουλεια τους,οτι θα τους δειχνανε στο δρομο, θα τους κρεμαγαν στην ομονοια η δεν ξερω τη αλλο,και πως δεν υπαρχει αλλη λυση απο μια αντιδημοκρατικη αποφαση απαγορευσης, δεν αρμοζουν σε δημοκρατικα σκεπτομενους,η απλος σκεπτομενους ανθρωπους. Ακου εκει να υπαρχουν ανθρωποι, που πιστευουν ολες τις γελοιες δικαιολογιες της εκαστοτε κυβερνησης ,που ουσιαστηκα θελει να μας παρει ολες τις δυνατοτητες αποφασεων απο τα χερια μας... Μια απλη προπονηση φασιστικης συμπεριφορας ειναι η μη αναγραφη της θρησκειας,για να δει και ποσο κουτοχορτο μπορουμε να φαμε,(αν δεν ειναι απλη βλακια της). Κατα την γνωμη μου παντος, δεν υπαρχει λογος να αναγραφετε η θρησκεια στην ταυτοτητα,και θα ηταν βλακεια και κακο για τον Χριστιανισμο, γιαυτο και δεν υπεγραψα. Αλλο ομως αυτο, και αλλο να μας βγαινουν ως δημοκρατες ,οι δηθεν προστατες του ανθρωπου, απο την καθε υποτιθεμενη Χριστιανικη-κομουνιστικη-εβραικη-εξωγηινη απειλη. ----------------- Μαντευω πως θα γραψεις: 1)Παντως δεν βλεπω εσυ ο ιδιος να κανεις αυτο που προτεινεις.. γιατι δεν ανοιγεις ενα topic αφου θες να το σηζητησουμε. Σωστος, δεν με νοιαζει και πολυ εδω που τα λεμε εμενα, το λεω απλος για να μην το παρακανουμε. Αλλα ουτε και θελω να πω και παρα πολλα. 2)Τι λες για το δικαιωμα να μην ξερει ο καθενας το προσωπικο μου δεδομενο του τι πιστευω; Τριχες λεω...κανεις το τοσο τοοοοοσο,υπαρχουν πολλες λυσεις για αυτο,οπως να το αφησεις κενο. 3)Αν και για την "χαζομαρα" μου οπως λες, δεν μπορω να καταλαβω απο το κειμενο σου γιατι ειναι λαθος. Τι μπορει να μην καταλαβες? -Σε δημοκρατια το 51% αποφασιζει -Δεν κανει σε κανεναν κακο μια αποφαση για αναγραφη του θρησκευματος,και αρα δεν πρεπει να παραβιασουμε τους κανονες της δημοκρατιας, λογο "ανωτερας βιας". -Δεν ειναι ο σκοπος του δημοψηφησματος της εκλησιας να παραβιασει τα δικαιωματα της μειοψηφιας οπως λες, ειναι αυθερετο και χαζο για εμενα συμπερασμα. -------OFF TOPIC OFF--------
@_zerocool Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 A girl says any of the following to you: * "You're like a brother to me" * "You're like a big teddy bear" * "I feel like I can talk to you about anything" * "You're so nice" * "Can you help me with my homework" Ladder Theory Explanation: You are on the friends ladder. So Sorry. Συμφωνώ και επαυξάνω. Το πρόβλημα είναι όμως ότι βρίσκομαι μόνο σε friend ladders . Βασικά το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει εντελώς διαφορετική συμπεριφορά γυναικών όταν αυτές είναι αναγκαζμένες να βρήσκονται μαζί σου και όταν δεν χρειάζετε να είναι μαζί σου.
nodreams.ct Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote BlizardBill:</font><hr> Θα παρακαλουσα,οταν θελουμε ολοι να πουμε την καθε χαζομαρα μας ,να την λεμε σε σχετικα Topic,για να μπορει ο αλλος να μας απανταει ανετα...<hr /></blockquote> Απλα εγραψα κατι που μου ηρθε στο μυαλο εκεινη την στιγμη.. Παντως δεν βλεπω εσυ ο ιδιος να κανεις αυτο που προτεινεις.. γιατι δεν ανοιγεις ενα topic αφου θες να το σηζητησουμε. Μαλλον επρεπε να ανοιξω ενα topic "χαζομαρες" για να λεω τις βλακειες μου.. Αν και για την "χαζομαρα" μου οπως λες, δεν μπορω να καταλαβω απο το κειμενο σου γιατι ειναι λαθος. Κανενα δικαιωμα αλλοθρησκων δεν θα παραβιαζοτανε με την αναγραφη του θρησκευματος στην ταυτοτητα.<hr /></blockquote> Τι λες για το δικαιωμα να μην ξερει ο καθενας το προσωπικο μου δεδομενο του τι πιστευω; Συγνωμη για την καταχρηση του topic παιδια.. ------------------------------------------------- edited Επαναλαμβανω οτι αν θελεις να το σηζητησουμε ανοιξε topic. Δεν ειναι προσωπικη συζητηση και ειναι τελειως εκτος θεματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.