vampirion Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 γεια σας εχω το sharp GX25 κ εχω αλλαξει παροχο απο Vodafone σε wind..αυτο που θελω να κανω ειναι να εχω προσβαση σε Wap σελιδες, προσπαθησα απο τα wap settings αλλα δεν εβγαλα ακρη με τις Ip, θυρες COM και ολα τα αλλα κινεζικα για μενα...αν καποιος εχει τις γνωσεις ας με βοηθησει. Ευχαριστω εκ των προτερων
basilis5 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 γεια σας εχω το sharp GX25 κ εχω αλλαξει παροχο απο Vodafone σε wind..αυτο που θελω να κανω ειναι να εχω προσβαση σε Wap σελιδες, προσπαθησα απο τα wap settings αλλα δεν εβγαλα ακρη με τις Ip, θυρες COM και ολα τα αλλα κινεζικα για μενα...αν καποιος εχει τις γνωσεις ας με βοηθησει.Ευχαριστω εκ των προτερων υπαρχει αυτη η σελιδα αλλα δεν βλεπω να εχει το μοντελο σου https://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1127 δεν ρωτας καλυτερα σε κανενα καταστημα;
Ethnikos14 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δεν νομίζω ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημα σου, το είχα και εγώ πριν από χρόνια και δεν τα κατάφερα ποτέ να περαστούν οι ρυθμίσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.