Deathmace Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 @Deathmace: Θα σου πρότεινα να πάρεις αυτόν τον σκληρό με αυτή την θήκη και καθάρισες με €92... Βασικά τον έχει έτοιμο:http://www.plaisio.gr/Peripherals/Data-Storage/External-HDD/Turbo-X-1Tb-Usb-Sata.htm Και με βάση τα λεγόμενα του πωλητή που μου είπε ότι ο σκληρός είναι Seagate (7200 rpm) και μόνο η θήκη είναι TurboX. Απλά είμαι γενικά λίγο επιφυλακτικός με "τέτοιες" μάρκες.
xhack3rjn Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ρε συ το πιστωτικό έχεις ένα μήνα να το χρησιμοποίησης. Σε μια - δυο βδομάδες πιθανόν να φέρουν κάτι που θα σου κάνει. Εγώ θα περίμενα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 δεν υπάρχει χρονικό όριο του πιστωτικού, μπούρδες του πλαισίου...
JIMBOAthens Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Βασικά τον έχει έτοιμο:http://www.plaisio.gr/Peripherals/Data-Storage/External-HDD/Turbo-X-1Tb-Usb-Sata.htm Και με βάση τα λεγόμενα του πωλητή που μου είπε ότι ο σκληρός είναι Seagate (7200 rpm) και μόνο η θήκη είναι TurboX. Seagate μπορεί να είναι αλλά μπορεί να είναι από τις προβληματικές σειρές 7200.11 (το πιο πιθανό μια και τον συγκεκριμένο εξωτερικό τον έχουν πολύ καιρό) και όχι 7200.12 που σου πρότεινα πιο πάνω. Να τις προσέχεις αυτές τις λεπτομέρειες... Όσο για το χρονικό όριο το πιστωτικού σαφώς και δεν υπάρχει πλέον. Παλιότερα σου έλεγαν ότι ισχύει για 1 μήνα, 1 χρόνο κ.τ.λ. αλλά πλέον δεν υφίσταται κάτι τέτοιο...
Deathmace Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Seagate μπορεί να είναι αλλά μπορεί να είναι από τις προβληματικές σειρές 7200.11 (το πιο πιθανό μια και τον συγκεκριμένο εξωτερικό τον έχουν πολύ καιρό) και όχι 7200.12 που σου πρότεινα πιο πάνω. Να τις προσέχεις αυτές τις λεπτομέρειες... Όσο για το χρονικό όριο το πιστωτικού σαφώς και δεν υπάρχει πλέον. Παλιότερα σου έλεγαν ότι ισχύει για 1 μήνα, 1 χρόνο κ.τ.λ. αλλά πλέον δεν υφίσταται κάτι τέτοιο... Όντως διάβασα βιαστικά την απάντησή σου δεν το πρόσεξα αυτό και ευχαριστώ για την επισήμανση. Θα περιμένω λίγο μήπως φέρουν κάτι καινούργιο αλλιώς μάλλον θα πάω σε αυτή τη λύση.
blacksuede Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 εγώ πάντως θα χτύπαγα τον samsung 1.5T με 99E...απλά μου λείπουν τα 98Ε....χαχαχαχααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.