margarini Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Εχω τον ακολουθo κωδικα: module Quite_Weird (y, a, ; input a, b; output y; wire w1, w2, w3, w4; nand #10 (w1, a, ; not #5 (w2, ; or #10 (w3, w2, w1); nor #15 (w4, b, a); and #10 (w5, a, w4); or #20 (y, w5, w3, w4); endmodule και θελω να δημιουργησω ενα testbench για το κυκλωμα μου που να εφαρμοζει 2 διανυσματα, ενα αρχικο (a=0,b=1) και ενα τελικο διανυσμα (a=1,b=1).Το τελικο διανυσμα θα πρεπει να εφαρμοζεται 100 χρονικες στιγμες αργοτερα απο το αρχικο Εχω επιχειρησει να φτιαξω τον κωδικα αλλα δεν τα εχω καταφερει.Η βοηθεια σας ειναι ιδιαιτερα πολυτιμη!Ευχαριστω εκ των προτερων!
Pantelwolf Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Είμαι ο καθηγητής σου, μόλις κόπηκες στο μάθημα.
kwstas_pap Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 τι μου θύμισες τώρα....... πωπω.. δεν θυμάμαι τίποτα!
Dr.Fuzzy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Εχω τον ακολουθo κωδικα: module Quite_Weird (y, a, ; input a, b; output y; wire w1, w2, w3, w4; nand #10 (w1, a, ; not #5 (w2, ; or #10 (w3, w2, w1); nor #15 (w4, b, a); and #10 (w5, a, w4); or #20 (y, w5, w3, w4); endmodule και θελω να δημιουργησω ενα testbench για το κυκλωμα μου που να εφαρμοζει 2 διανυσματα, ενα αρχικο (a=0,b=1) και ενα τελικο διανυσμα (a=1,b=1).Το τελικο διανυσμα θα πρεπει να εφαρμοζεται 100 χρονικες στιγμες αργοτερα απο το αρχικο Εχω επιχειρησει να φτιαξω τον κωδικα αλλα δεν τα εχω καταφερει.Η βοηθεια σας ειναι ιδιαιτερα πολυτιμη!Ευχαριστω εκ των προτερων! Ορίστε για να πάρεις μια ιδέα. Δεν το έχω τρέξει διότι είμαι με το laptop στο αεροδρόμιο, οπότε είναι πολύ πιθανό να περιέχει συντακτικά λάθη. > // Testbench for "Quite_Weird module" module Quite_Weird_TB; reg astim; // stimulus for port "a" reg bstim; // stimulus for port "b" wire ymon; // connection to monitor port "y" // Instantiate the Device-Under-Test (DUT) Quite_Weird DUT ( .a(astim), .b(bstim), .y(ymon) ); // Apply input stimulus initial begin astim = 0; bstim = 1; #100 astim = 1; #100 bstim = 1; #120 $finish; end endmodule
margarini Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ορίστε για να πάρεις μια ιδέα. Δεν το έχω τρέξει διότι είμαι με το laptop στο αεροδρόμιο, οπότε είναι πολύ πιθανό να περιέχει συντακτικά λάθη. > // Testbench for "Quite_Weird module" module Quite_Weird_TB; reg astim; // stimulus for port "a" reg bstim; // stimulus for port "b" wire ymon; // connection to monitor port "y" // Instantiate the Device-Under-Test (DUT) Quite_Weird DUT ( .a(astim), .b(bstim), .y(ymon) ); // Apply input stimulus initial begin astim = 0; bstim = 1; #100 astim = 1; #100 bstim = 1; #120 $finish; end endmodule Ευχαριστω πάρα πολυ!!!Δεν φανταζεσαι πόσο με βοήθησες!!!Να είσαι καλά!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.