pika Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Γειά χαρά, Αγόρασα ένα σκληρό sataII 640GB αλλά όταν πάω να εγκαταστήσω τα Windows XP Home (χωρίς κανένα service pack) μου αναγνωρίζει μόνο 128GB.. Το BIOS είναι μια χαρά υποθέτω (αν εγκαταστήσω τα τελευταία blackXP μου τον αναγνωρίζει μια χαρά) οπότε φταίει το cd των XP Home. Όταν εγκαταστήσω τα XP Home και κατεβάσω μετά το service pack και παώ Πίνακας ελέγχου->διαχείριση δίσκων και πάλι δε βλέπει τα υπόλοιπα GB για να τα φορμάρω! Υπάρχει κάποια λύση χωρίς να καταφύγω σε κρακαρισμένες λύσεις τις οποίες θέλω να αποφύγω για λόγους ασφαλείας; Τα XP Home που έχω είναι αυθεντικά. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μήπως τα υπόλοιπα gb είναι unlocated?
pika Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μήπως τα υπόλοιπα gb είναι unlocated? δε νομίζω βλέπει μόνο 128GB
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Eντω μεταξύ θέλει και δεύτερο 'l' το unlocated! Στην διαχείρηση πως τον δείχνει;
xhack3rjn Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Τα XP που έχεις είναι αρκετά παλιά. Σε XP που έχουν ενσωματωμένο SP2 λύνονταν το συγκεκριμένο πρόβλημα. 1]Μπορείς είτε να βρεις μια άλλη έκδοση των XP. 2]Είτε αφού τα εγκαταστήσεις μπορείς να δημιουργήσεις ενα δεύτερο partition με τον υπόλοιπο σκληρό. [Περνα πρωτα το SP3] Μπορείς με το Acronis Disk Director να τα ενώσεις.
caution Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ...SP3 και το partition magic για resize και λογικά είσαι εντάξει
washcloud Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ...και νομίζω το ζήτημα επίσης λύνεται απλά με κάποιο registry tweak, για το οποίο μπορείς να γκουγκλάρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.