Προς το περιεχόμενο

Πακέτο με CREATIVE AUDIO HQ

dwarves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα σε ολους...

και εκει που ολα ηταν φυσιλογικα.... ξαφνικα δεν μου ανοιγει το EAX control Panel της sblive 5.1 που έχω... !! το κάνω uninstall και ξανά install και τιποτα... :-(

Δείχνει οτι παει να τρεξει και δεν ανοιγει ποτέ....

επισης παρατηρησα οτι την επιλογη που ρυθμίζεις ηχεία και εντασεις δεν την ανοιγει μεσα απο το AUDIOHQ αλλα μόνο απο το start/programs/creative.... scortcut που εχει εκει..!

εχει κανεις καμια ιδέα τι μπορει να εγινε?? τι να πω... να λεγα οτι ειχα κανει καποια αλλαγη παει στο καλο..! αλλα ετσι στα καλά καθουμενα....!!!

ΤΗΑΝΧ..!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Windows XP me SP1.! περασα και το update κατι drivers που ειχαν βγει τον 7/2002 αλλα παλι τα ιδια... δεν ανοιγει τιποτα μεσα απο το AudioHQ. Ουτε το surround mixer που το ανοιγει ομως απο το start menu οπως ειπα και ποιο πανω..!!

Δεν ξερω ποιους εννοεις (και εγω xp με sp1 εχω) αλλα οι τελευταιοι που ξερω ειναι audio HQ 1.10.21...(το interface ειναι χρωματος μπλε) ...

Δοκιμασε το creative diagnostics-repair και μετα αν δεν πετυχει απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση

Good luck

δυστιχος τα εχω κανει ολα αυτα... το diagnostic μερικες φορες μου βγαζει fail στο surround mixer setting... μετα το κανει fix... και τιποτα αλλο... uninstall εχω κανει... κατι διαβασα οτι φταιει το acpi ! θα κοιταξω και στην creative μηπως και βγαλω καμια ακρι....! (τους ιδιους drivers λεμε)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...