Προς το περιεχόμενο

Μέτρηση Επισκεψιμότητας

el02154

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε και καλή χρονιά σε όλους. Πρόσφατα είχα φτιάξει ένα στατικό σάιτ και τώρα ο πελάτης μου ζήτησε ένα τρόπο να μετράμε την επισκεψιμότητα του σάιτ. Υπάρχει κάποιος τρόπος (είτε με σκριπτ ή με οτιδήποτε άλλο) να του το φτιάξω?

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

το πιο εύκολο και για τον ιδιοκτήτη (για να μην παιδεύεται με cpanel κτλ) είναι τα google analytics.. σε 30 λεπτά (αν το κάνεις για πρώτη φορά) θα έχεις ξεμπερδέψει και θα του δώσεις και user/pass να τα βλέπει όποτε θέλει χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να σου κάνει ζημιά στο Hosting..

μόνο που θα έχεις στατιστικά από τη μέρα που τα ενεργοποιήσεις και έπειτα και όχι νωρίτερα.

Για τα έως τώρα πρέπει να μιλήσεις με την εταιρεία που σου κάνει τώρα το hosting.

Δημοσ.

ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Θα κοιτάξω αυτά που μου προτείνατε. Άσχετο με αυτό που μου ζήτησε ο πελάτης, αλλά το σκέφτηκα κι αυτό, μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να βάλω μετρητή επισκέψεων σε κάποιο σάιτ;

Δημοσ.
ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Θα κοιτάξω αυτά που μου προτείνατε. Άσχετο με αυτό που μου ζήτησε ο πελάτης, αλλά το σκέφτηκα κι αυτό, μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να βάλω μετρητή επισκέψεων σε κάποιο σάιτ;

Υπαρχουν πολλοι free counters , αλλα μη βάλεις!!! είναι περασμένης δεκαετίας . Δε θα βρεις πουθενα σε καινουργια σελιδα να χει μετρητη.Αντε να λεει απλα πόσοι είναι συνεδεμένοι σε cms τύπου Joomla.

Δημοσ.
Υπαρχουν πολλοι free counters , αλλα μη βάλεις!!! είναι περασμένης δεκαετίας . Δε θα βρεις πουθενα σε καινουργια σελιδα να χει μετρητη.Αντε να λεει απλα πόσοι είναι συνεδεμένοι σε cms τύπου Joomla.

οκ σε ευχαριστώ πολύ. θα ακολουθήσω την συμβουλή σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...