el02154 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Χαιρετε και καλή χρονιά σε όλους. Πρόσφατα είχα φτιάξει ένα στατικό σάιτ και τώρα ο πελάτης μου ζήτησε ένα τρόπο να μετράμε την επισκεψιμότητα του σάιτ. Υπάρχει κάποιος τρόπος (είτε με σκριπτ ή με οτιδήποτε άλλο) να του το φτιάξω? Ευχαριστώ πολύ.
antonisid Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Η εταιρεία που φιλοξενεί την σελίδα , δεν έχει στατιστικά με καθημερινή ανανέωση?
3DViRuS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 αν εχεις φιλοξενια σε καποιο πανελ διαχειρησης οπως cpanel μπορεις να δεις στατιστικα απο εκει ...
kwstas_pap Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 το πιο εύκολο και για τον ιδιοκτήτη (για να μην παιδεύεται με cpanel κτλ) είναι τα google analytics.. σε 30 λεπτά (αν το κάνεις για πρώτη φορά) θα έχεις ξεμπερδέψει και θα του δώσεις και user/pass να τα βλέπει όποτε θέλει χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να σου κάνει ζημιά στο Hosting.. μόνο που θα έχεις στατιστικά από τη μέρα που τα ενεργοποιήσεις και έπειτα και όχι νωρίτερα. Για τα έως τώρα πρέπει να μιλήσεις με την εταιρεία που σου κάνει τώρα το hosting.
lunatic89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Παιδια εχω να προτεινω κ αλλο ενα πολυ καλο.Ισως καλυτερο και απ το analytics To sitemeter. http://www.sitemeter.com/ Δοκιμαστε το ειναι πολυ καλο
el02154 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Θα κοιτάξω αυτά που μου προτείνατε. Άσχετο με αυτό που μου ζήτησε ο πελάτης, αλλά το σκέφτηκα κι αυτό, μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να βάλω μετρητή επισκέψεων σε κάποιο σάιτ;
antonisid Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Θα κοιτάξω αυτά που μου προτείνατε. Άσχετο με αυτό που μου ζήτησε ο πελάτης, αλλά το σκέφτηκα κι αυτό, μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να βάλω μετρητή επισκέψεων σε κάποιο σάιτ; Υπαρχουν πολλοι free counters , αλλα μη βάλεις!!! είναι περασμένης δεκαετίας . Δε θα βρεις πουθενα σε καινουργια σελιδα να χει μετρητη.Αντε να λεει απλα πόσοι είναι συνεδεμένοι σε cms τύπου Joomla.
el02154 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Υπαρχουν πολλοι free counters , αλλα μη βάλεις!!! είναι περασμένης δεκαετίας . Δε θα βρεις πουθενα σε καινουργια σελιδα να χει μετρητη.Αντε να λεει απλα πόσοι είναι συνεδεμένοι σε cms τύπου Joomla. οκ σε ευχαριστώ πολύ. θα ακολουθήσω την συμβουλή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.