Προς το περιεχόμενο

Αναδρομική αφαίρεση πινακίδων!!

imoulas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον Ιούλιο 2009 με γράψανε στο γνωστό δρόμο Αντίριο-Μεσολλόγγι η επίσης πασίγνωστη Τρόχαια Ναυπάκτου επείδη πάτησα διπλή γραμμή στην τεράστια εθνική οδό (με έχουν γράψει και επειδή πήγαινα με 100 σε κατοικημένη περιοχή στον ίδιο -εθνικό- δρόμο).

Στο θέμα μας. Δίπλή γραμμή και πρόστιμο επι τόπου 380€. Πληρώνω κανονικά τα μισά και είμαστε ΟΚ. Σήμερα μετά από 6 μήνες (!) αναδρομικά μου ζητούν να παραδώσω πινακίδες και δίπλωμα για 20 ημέρες επειδή μου επιβλήθηκε ΚΑΙ διοικητικό πρόστιμο...

Είπατε τίποτα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο ποτε ισχυει η ποινη; ποτε σου επιβληθηκε;

αν μπορεις πηγαινε το ημερολογιακα και πες οκ...απο τοτε μου επιβληθηκε (ταδε ημερομηνια) σημερα εχουμε (ταδε ημερομηνια)...η αφαιρεση ηταν για 20 ημερες...οποτε εχουν (δεν εχουν) περασει και ειμαστε οκ (η τις δινεις για τις αναλογες λιγοτερες ημερες).

μιλα και με κανα γνωστο σου δικηγορο καλου κακου.

δυστυχώς φίλε αυτή η παράβαση εμπεριέχει και αφαίρεση πινακίδων και διπλώματος.. http://www.automultifin.gr/UserFiles/File/Help%20Guide/KOK.htm

κακός δε σε ενημέρωσαν αμέσως.

δυστυχώς φίλε αυτή η παράβαση εμπεριέχει και αφαίρεση πινακίδων και διπλώματος.. http://www.automultifin.gr/UserFiles/File/Help%20Guide/KOK.htm

κακός δε σε ενημέρωσαν αμέσως.

OK κακώς δεν με ενημέρωσαν.... αλλά μετά από 6 μήνες θυμηθήκανε να με τιμωρήσουν για παράβαση που πλήρωσα κανονικά!!???

Δηλαδή την παράβαση θα την πληρώσω με δόσεις? Μπορεί να γίνει αυτό αναδρομικά? Θα τρελαθούμε τελείως!

OK κακώς δεν με ενημέρωσαν.... αλλά μετά από 6 μήνες θυμηθήκανε να με τιμωρήσουν για παράβαση που πλήρωσα κανονικά!!???

Δηλαδή την παράβαση θα την πληρώσω με δόσεις? Μπορεί να γίνει αυτό αναδρομικά? Θα τρελαθούμε τελείως!

Το ότι θα τρελαθούμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο με αυτά που βιώνουμε. ¨Αλλους τους στήλανε να πληρώσουν κλήση για παράνομο παρκάρισμα για αυτοκίνητο που δεν τους ανήκε!! Είχε γίνει ντόρος πριν λίγα χρόνια για αυτό το θέμα. Εσένα όταν σε έγραψαν σου δώσανε την κλήση όπου έγραφε τι ποσό θα πληρώσει και αν θα σου στερηθούν οι πινακίδες. Στην κλήση απ' όσο θυμάμαι, έχει τετραγωνάκια με την ποινή. Μήπως σου τσέκαραν στην κλήση και παράδοση πινακίδων σε 20 μέρες από την ημερομηνία της βεβαίωσης της παράδοσης και εσύ δεν το πρόσεξες; Μπορούν εκτός από χρηματικό ποσό, να προχωρήσουν και σε αφαίρεση πινακίδων. Αν γίνεται, επικοινώνησε με το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα και ζήτησε μία φωτοτυπία να σου αποστείλουν με φαξ αν δεν μένεις στο μέρος που σε έγραψαν, για να ξέρεις αν είναι όπως τα λένε. Πρέπει να έχουν κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει την αφαίρεση των πινακίδων, διότι, αν δεν τις παραδόσεις, θα σου κάνουν αυτεπάγγελτα μήνυση. Στο δικαστήριο, θα πρέπει να προσκομίσουν την κλήση.

Αν η κλήση δεν έχει τικαρισμένο κουτάκι για πινακίδες πήγαινε σε κανά δικηγόρο, στείλε εξώδικο και καθάρισες...

Αυτό δεν ισχύει. Πριν από δύο χρόνια με είχαν σταματήσει γιατί είχα κάνει προσπέραση σε διπλή γραμμή (ευθεία 600 μέτρα σε φορτηγό που κάνει τελείως δεξιά να το περάσω, ορατοτητα άψογη, τελος παντων) ήθελαν μου κόψουν 700 ευρώ και να μου πάρουν πινακίδες, μετά από συζήτηση και λίγο πρήξιμο μου κόβουν κλήση γιατί δεν είχα αφήσει αρκετό χώρο όταν έκανα προσπέραση 80 ευρώ.

Λέω εντάξει δεν τρέχει και τίποτα σημαντικό θα σκάσω 40 ευρώπουλα και θα τελειώσει εκεί η υπόθεση. Αμ δε. Μετά από 3 μήνες! με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι πρέπει να παραδώσω και τις πινακίδες και δίπλωμα για 20 μέρες! Κοιτάω την κλήση δεν το γράφει πουθενά, τους το λέω και μου λένε να κοιτάξω τον ΚΟΚ ότι το προβλέπει και λένε ότι ήδη θα έπρεπε να το είχα πράξει από μόνος μου!

Η μαλακία είναι ότι όντως ο ΚΟΚ λέει ότι εάν δεν αφήσεις αρκετό χώρο στο προσπέρασμα τιμωρήσαι με αφαίρεση πινακίδας και διπλώματος. ΓΤΠ

Χμ, κάπως έτσι έγινε και με εμένα :) Αλλά τους έστειλα εξώδικο οπότε μετά έληξε το θέμα...

Τέλοσπάντων, ΟΥ μπλέξεις με τους ανισόρροπους της ελληνικής αστυνομίας, γιατί μέχρι να καταλάβουν τι παίζει με αυτά θα μιλήσεις με 3-4 (συνολικό IQ=90-100 η παρέα)...

Για να μην ανοίξω νέο thread, την προηγούμενη Κυριακή μου σήκωσαν το μηχανάκι από εσοχή στην Πανεπιστημίου, απέναντι από το Attica συγκεκριμένα. Η κλήση γράφει πάνω, "για παράνομη στάθμευση σε πεζοδρόμιο". Η ερώτησή μου είναι η εξής: Θεωρείται η εσοχή πεζοδρόμιο?

Επίσης στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει σήμανση, αλλά στην αρχή της Πανεπιστημίου υπάρχει η σχετική πινακίδα με τον γερανό κλπ.

Τι ακριβώς ισχύει, γιατί τώρα που χρειάζονται λεφτά (που να τους τα φάνε οι γιατροί) έχουν ακούσει τα αυτάκια μου να σκαρφίζονται άπειρες μλκίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...