Προς το περιεχόμενο

εκπτωσεις 15-01...

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατ αρχην,βγηκε φυλλαδιο καρφ...

lf 2510 32'...full hd mpeg4...368

>>>>>>>42΄'>>>>>>>>>>>>>>>499

wii ασπρο 169

λαπτοπ toshiba l 350-184 -17' -core duo 4300-160 gb vista σε win7 δωρεαν...499

hp 610 cel560-1g mem-vista ...349

mp4 philips 4g...59...

blue ray lg 370 με bd live(κατεβαζει απο ιντερνετ video με ethernet)149..

φτωχια............

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
σε ποιο καταστημα αναφερεστε οτι εχει αυτεσ τισ προσφορες?
αν.Θεσσαλονικη αλλα συνηθως ειναι πανελληνιες απ οτι ξερω...εκπτωσεις οχι προσφορες....ο φιλος παραπανω πρεπει να το ειπε ειρωνικα προς το καταστημα...
  • Moderators
Δημοσ.

lf 2510 32'...full hd mpeg4...368

Βρειτε μου άλλη FULL HD mpeg 4 32" με κατω απο 400...

Αυτο ειναι καλη περιπτωση.

Εγω την αγορασα απο Kostika Market στα 390 πριν 10 μερες που την ειχε "προσφορα".

Η φθηνοτερη τιμη αλλου ηταν 409.

Παρα πολλες προσφορες αυτες τις μερες σε τηλεορασεις, αλλα σε 32" full hd με Mpeg4 ΚΑΝΕΙΣ δεν εκανε προσφορα.

Δημοσ.
Βρειτε μου άλλη FULL HD mpeg 4 32" με κατω απο 400...

Αυτο ειναι καλη περιπτωση.

Εγω την αγορασα απο Kostika Market στα 390 πριν 10 μερες που την ειχε "προσφορα".

Η φθηνοτερη τιμη αλλου ηταν 409.

Παρα πολλες προσφορες αυτες τις μερες σε τηλεορασεις, αλλα σε 32" full hd με Mpeg4 ΚΑΝΕΙΣ δεν εκανε προσφορα.

358 την πηρα τελη νοεμβρη απο παμπλικ οταν ειχε -20 στις τι-βι....http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=344217
Δημοσ.

αν δεν κανω λαθος ο μουλτιραμας στις γιορτες ειχε προσφορα την 32 samsung series 5 full hd στα 333.

εγω την πηρα 400 απο πλαισιο με εκτπωση απο τον υπαλληλο (κανονικα ειχε 450) το καλοκαιρι

• Moderators
Δημοσ.

Γιεπ, απο το καλοκαιρι και μετα δεν εχουν πεσει οι τιμες στις Full HD 32 με mpeg4.

Το αν επαιξε καποια προσφορα συγκεκριμενα νοεμβρη δε το πληροφορηθηκα, γενικα ομως που εριχνα ματιες δεν πηρε το ματι μου κατι... Η αγορά ηταν σχεδιασμενη για δεκεμβρη ομως, οποτε και παλι δεν θα αγοραζα τοτε.

Οσο για το 333 του μουλτιραμα, ουτε αυτο το ακουσα (δυστυχως). Εμ που εισαι ρε Kingofgreece οταν σε χρειαζοματε? :P

Δημοσ.
Γιεπ, απο το καλοκαιρι και μετα δεν εχουν πεσει οι τιμες στις Full HD 32 με mpeg4.

....

Οσο για το 333 του μουλτιραμα, ουτε αυτο το ακουσα (δυστυχως). Εμ που εισαι ρε Kingofgreece οταν σε χρειαζοματε? :P

H Samsung LE32B450 είχε 333 στο Multirama και 339 στον Κωτσόβολο (νομίζω και στο Πλαίσιο για λίγο ήταν 333)

Επίσης καλή προσφορά ήταν και του getitnow για την Toshiba 32AV635DG στα 300.

Και οι δύο με MPEG4 και επώνυμες, HD όμως (όχι FullHD)

Ας μην αρχίσουμε για το αν έχει νόημα το FullHD στις 32" (εκτός απο PC monitor χρήση)

Δημοσ.

Το αν επαιξε καποια προσφορα συγκεκριμενα νοεμβρη δε το πληροφορηθηκα, γενικα ομως που εριχνα ματιες δεν πηρε το ματι μου κατι... Η αγορά ηταν σχεδιασμενη για δεκεμβρη ομως, οποτε και παλι δεν θα αγοραζα τοτε.

Πήρε απόσπαση στο e-psof.:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...