mhtsos1925 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 για σας παιδια εχω ενα προβληματακι μολης απεκτισα το πρωτο μου mac και ειμαι λιγο ασχετος. Κατευσα τα office για mac αλλα δεν παιζουν τους κανω εγκατασταση και δεν ανειγουν! και κατι αλλο πως κανουμε απεγκατασταση καποιου προγραματος? Ευχαριστω!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 για σας παιδια εχω ενα προβληματακι μολης απεκτισα το πρωτο μου mac και ειμαι λιγο ασχετος. Κατευσα τα office για mac αλλα δεν παιζουν τους κανω εγκατασταση και δεν ανειγουν! και κατι αλλο πως κανουμε απεγκατασταση καποιου προγραματος? Ευχαριστω! 1. Δεν ξέρω τι κατέβασες, πάντως το Microsoft Office υπάρχει σε έκδοση για MacOS - μπορείς να κατεβάσεις το trial εδώ. Θα σου πρότεινα να πας μέχρι το OpenOffice.org και να κατεβάσεις την πιο πρόσφατη έκδοση. 2. Η απεγκατάσταση ενός προγράμματος γίνεται πολύ απλά: πετάς το εικονίδιο του προγράμματος που θες να απεγκαταστήσεις, στο καλάθι των αχρήστων του Mac. Αυτό ήταν, το πρόγραμμα απεγκαταστάθηκε.
fockos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 εγώ έχω της Μιcrosoft αλλά δεν είναι τόσο καλή έδκοση όσο στα pc
tempo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 2. Η απεγκατάσταση ενός προγράμματος γίνεται πολύ απλά: πετάς το εικονίδιο του προγράμματος που θες να απεγκαταστήσεις, στο καλάθι των αχρήστων του Mac. Αυτό ήταν, το πρόγραμμα απεγκαταστάθηκε. ναι με αυτή τη διαδικασία το πρόγραμμα εξαφανίζεται άλλα ίσως αφήσει πίσω του αρχεία που πλέον δεν χρειάζονται. Προτού αρχίζουν να πανηγυρίζουν οι anti-mac να πω εδώ ότι τα αρχεία αυτά δεν εμπλέκονται πουθενά αλλού, δηλ. δεν υπάρχει κάποια registry κλπ όπου αν καταλάθος σβήσεις ή αφήσεις κάτι θα έχεις του κόσμου τα προβλήματα. Απλά τα αρχεία που μένουν καταλαμβάνουν χώρο στον δίσκο (συνήθως λίγο χώρο). Για τον λόγο αυτό υπάρχουν και στο mac os προγράμματα απεγκατάστασης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.