koulouri Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Με λεει: update is available.. και λεω, σιγα παντα κανω update και δεν ειχα προβλημα.. και απο την ωρα που εκανα το update κολλαει ΣΥΝΕΧΕΙΑ.. εκανα unistall - reinstall αλλα τιποτα.. Εχει κανεις προβλημα με την καινουργια εκδοση του orbit? Μην μου πειτε οτι ο τιτλος ειναι μπερδεμενος γιατι στο insomnia ποσταρα
nickarmy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 με ποιο πρόγραμμα έκανες την απεγκατάσταση,δοκίμασε με το revounistaller
Benton Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Το ιδιο προβλημα εχω και γω φιλε μου,σε windows 7 x86 λειτουργικο..δουλεψε για πολυ λιγο και μετα αρχισε να κρασαρει καθε φορα που παταω download,εκανα και απεγκατασταση με το Revo αλλα τιποτα δεν εγινε...ευτυχως εβαλα μια παλιοτερη εκδοση που ειχα και ειναι ολα οκ!
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Exει βγει ο 3.0.0.1,αλλα δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα για να δω αν δουλευει.
accipio Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δείτε τη συζήτηση εδώ για τα προβλήματα της έκδοσης 3.0.0 (crashes). Σε ένα ποστ υπάρχει λινκ για την 2.8.0 που -σύμφωνα με τα λεγόμενα- δουλεύει απροβλημάτιστα.
SpirosLouis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Εγώ έχω κάνει και το τελευταίο update και είναι όλα οκ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τρέχω με windows vista ultimate
koulouri Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 οοοοοοοοοοοο.. θενκς μέιτ..εκανα install την παλια εκδοση και οπως φαινεται μεχρι τωρα δεν εχει προβληματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.