Προς το περιεχόμενο

Toshiba DVD player και μεγεθος υποτιτλων.

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ενα dvd player της toshiba και εχω το εξής πρόβλημα. Οταν παίζω xvid ταινια οι υπότιτλοι εχουν μικρο μέγεθος και δεν μπορώ να το αλλάξω. Μπορώ με κάποιον τρόπο να εξάγω το firmware και να το τροποποιήσω ; Τι μπορώ να κάνω για να αλλάξω το μεγεθος εκτός απο το να ενσωματώσω τους υπότιτλους στης ταινία ;

Δημοσ.
Αγόρασα ενα dvd player της toshiba και εχω το εξής πρόβλημα. Οταν παίζω xvid ταινια οι υπότιτλοι εχουν μικρο μέγεθος και δεν μπορώ να το αλλάξω. Μπορώ με κάποιον τρόπο να εξάγω το firmware και να το τροποποιήσω ; Τι μπορώ να κάνω για να αλλάξω το μεγεθος εκτός απο το να ενσωματώσω τους υπότιτλους στης ταινία ;

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα- η Τoshiba δεν έχει αναβαθμίσεις του firmware στα dvd player της, όπως λ.χ. η Philips.

Αλλά θα σου συνιστούσα το υπέροχο πρόγραμμα AVIAddXSubs, με το οποίο μπορείς να ενσωματώσεις μέχρι και 9 υπότιτλους διαφορετικών γλωσσών στο ίδιο αρχείο avi!!

Είναι ένα πανεύκολο πρόγραμμα και ρυθμίζεις τους υποτιτλους όπως θες εσύ.

Μετά το τέλος της ενσωμάτωσης, η οποία κρατάει μόλις 3 λεπτά έχεις ένα αρχείο DivX, το οποίο περιέχει και τους υπότιτλους μέσα, σε θέση της οθόνης και γραμμένους σε μέγεθος που εσύ έχεις ρυθμίσει!!;)

Δημοσ.

Δοκίμασα το πρόγραμμα αλλα δεν μου δουλευει σωστα. Οταν επιλεγω καποιον φακελο να κανει save την ταινια μου γραφει -error code 5 access denied. Οταν δεν επιλέγω κάποιον φάκελο και φτιάχνει την ταινία εκεί που είναι και η αρχικη τοτε δεν μου βγαζει υπότιτλους.

Εν το μεταξύ ενω το dvd-player διάβαζε κανονικά μια sd που είχα με usb adapter, τώρα που αγόρασα usb stick δεν το αναγνωρίζει... :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...