Προς το περιεχόμενο

chinavasion.com

tasoskont

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τα γλυκοκοιταζα κι εγω καιρο αυτα,τα ειδη αυτοκινητου!Αυτη η καμερα παρκαρισματος τι να λεει?μου φανηκε μπελαλιδικη στην στο να τη βαλεις,δεν ξερω..

Κοιτα εγω ειχα παρει μια που ηταν καθρεπτης και καλα με 4 αισθητηρες και ειχε υπερυθρη καμερα και στον καθρεπτη μπορουσες να την συνδεσεις με dvd αυτοκινητου και εβλεπες και ταινιουλες.

Εγκατασταση μονος μου ενα UDP 10αρι για να επεκτεινω και να περασω τα διπλα καλωδια απο τους 4 αισθητηρες ενα καλωδιο που παιρνει ρευμα απο την οπισθεν το καλωδιο της καμερας θερμοκολα για να τα στερεωσω στις τρυπες που εκανα στους προφυλακτυρες αυτα λιγο πολυ αν εχεις και 2 φιλους που πιανουν τα χερια τους ειναι παιχνιδακι.

Δεν την βλεπω διαθεσιμη τωρα αλλα εχει μια ωραια εγχρωμη που ζαχαρωνω!

Δημοσ.

Όσοι αγοράσετε απτό site αυτό πληρώσετε επιπλέον χρήματα λόγω τελωνειου; Και αν ναι, τι αξία είχε η παραγγελία κ ποσα πληρωσατε;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Και εγω εδω και αρκετο καιρο γλυκοκοιταζω τους προτζεκτορες που εχει (ειναι ιδανικοι για dvd και ps2 ;) ) αριστη τιμη για προτζεκτορες που εχουν καλη αποδοση (απο διαφορα reviews σε φορουμ + βιντεο που εχω δει) και το κυριοτερο λαμπα η οποια δεν κοστιζει πανω απο 10ε σε οποιοδηποτε καταστημα ηλεκτρικων!!!! το μονο που με κανει και κολαω λιγο ειναι το τελωνειο....

αν καποιος φιλος ειχε καποια εμπειρια με παρομοιας αξιας προιον απο το συγκεκριμενο site θα βοηθουσε πολυ η εμπειρια του....

Δημοσ.
Όσοι αγοράσετε απτό site αυτό πληρώσετε επιπλέον χρήματα λόγω τελωνειου; Και αν ναι, τι αξία είχε η παραγγελία κ ποσα πληρωσατε;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Σε αγορά των 71 ευρώ όχι.. Μου το μάρκαρε σαν αξίας 10$.

---------- Προσθήκη στις 14:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:01 ----------

Γεια παράδειγμα ένα τέτοιο http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/quadband-dual-sim-gsm-worldwide-tv-cellphone/ πόση αυτονομία θα έχει πάνω-κάτω;

Έχω βαρεθεί να κουβαλάω δυο κινητά! Κ δυστυχώς τα χρειάζομαι και τα δυο.

• Talk Time: 2-3 hours
  • Playing Time (music): 6-8 hours
  • Playing Time (video): 2-3 hours
  • Standby Time: 40-60 hours (depending on use)
  • Battery Charge Time: 2 hours

Υπολόγισε ένα 30-40% κάτω τουλάχιστον.

• Moderators
Δημοσ.

Eιδα το site, αρκετα αξιολογα gadgetακια! Μαλιστα σκοπευω να παραγγειλω αυτο, http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/broad-spectrum-cell-phone-jammer/

ξερουμε βασικα αν ειναι νομιμο να εισελθει στην Ελλαδα και αν υπαρχει περιπτωση να μου χρεωσουν εξτρα σε τελωνεια?

Δημοσ.

Βασικά το συγκεκριμένο το πουλάνε και online ελληνικά καταστήματα, οπότε κατά 99% δεν θα έχεις πρόβλημα. Άσε που πιθανως να μην ελεγχτεί καν.

Σχετικά με τις 3πλάσιες τιμές που λέτε, εν μέρη είναι λογικό ρε παίδες. Ένα κατάστημα θα κάνει μαζική παραγγελία και άρα θα πληρώσει σίγουρα τελωνείο. Βάλε και το ΦΠΑ 19% ε λογικό δεν είναι να το πουλάει στην τριπλάσια τιμή για να βγάλει κέρδος.

Δημοσ.
Βασικά το συγκεκριμένο το πουλάνε και online ελληνικά καταστήματα, οπότε κατά 99% δεν θα έχεις πρόβλημα. Άσε που πιθανως να μην ελεγχτεί καν.

Σχετικά με τις 3πλάσιες τιμές που λέτε, εν μέρη είναι λογικό ρε παίδες. Ένα κατάστημα θα κάνει μαζική παραγγελία και άρα θα πληρώσει σίγουρα τελωνείο. Βάλε και το ΦΠΑ 19% ε λογικό δεν είναι να το πουλάει στην τριπλάσια τιμή για να βγάλει κέρδος.

οχι δεν ειναι λογικο, γιατι με αυτο το επιχειρημα δεν θα υπηρχε εμποριο.. αντιθετως οταν ενα καταστημα κανει μαζικη παραγγελια επιτυγχανει πολυ μικροτερη τιμη στα προιοντα και πολυ μικροτερα μεταφορικα εξοδα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...