Προς το περιεχόμενο

chinavasion.com

tasoskont

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν ειναι αξιοπιστο λεω να χτυπησω ενα ψηφιακο μικροσκοπιο που το εχει 32 ευρο ενω στα γκατζεταδικα μαγαζία ελλαδα το εχουν κανα 90ρι!!

Δημοσ.

Παιδιά μην πέφτεται στην παγίδα ότι είναι Κινέζικα και μπλά μπλά μπλά και τα καταστήματα εδώ τα ίδια πουλάνε στην διπλή τιμή.Προσωπικά σε συσκευές που πήρα κινητό και κάτι γκατζετάκια δεν έχω πρόβλημα με μπαταρία.

Δημοσ.

Ναι δεν αντιλέγω.. αλλά μικρή αυτονομία έχουν σχεδόν όλα.Όχι τόσο λόγο μπαταρίας αλλά επειδή έχουν μεγάλη οθόνη και πολλές δυνατότητες.

Δημοσ.

ένας φίλος που πήρε κινητό και του ήρθε με τελειωμένη μπαταρία την βρήκε με 0.70 σε άλλο site και πήρε τρεις! είχε πάει και αστο Γερμανό για ίδια και του είπαν 30 ευρώ!...

μη σε απασχολεί το θέμα της μπαταρίας..θα βρεις από αλλού αν έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να μην αγοράσει κινέζικο κινητό. Όχι επειδή το chinavasion δεν είναι έμπιστο(είναι και παρά-είναι), όχι επειδή ουσιαστικά δεν έχεις εγγύηση, αλλά επειδή τα κινέζικα είναι GTP! Είχα φάει κι εγώ ένα σκάλωμα πριν λίγο καιρό με αυτά, αλλά βγάζουν τόσα πολλά προβλήματα κι έχουν και μεγάλο δείκτη ακτινοβολίας, που τα ξεφορτώθηκα να τελειώνω. Όταν μπορείς να πάρεις άψογη συσκευή όπως το Samsung Corby στα 160€, πιστεύω δεν υπάρχει κανένας λόγος να στραφείς σε κινεζούμπες.

Δημοσ.

Ειναι απο τα πιο,αν οχι το πιο αξιοπιστο site του ειδους και με τιμες λιωμα σε 100αδες πραγματακια επειδη εχω ψωνισει πολλες φορες και κινητα αλλα και αισθητηρες παρκαρισματος,DvD αυτοκινητου κλπ μια φορα μονο δεν μου δουλεψε κατι το εστειλα πισω και μου εστειλαν καινουργιο με εξοδα δικα τους.

Κινεζουμπα ξε κινεζουμπα και 2 μπαταριες και Τv και 2 sims και το Sar τους δεν ειναι τοσο που ψηνει αυγο στο 5λεπτο οπως τα πρωτα αλλωστε για την τιμη τους ειναι φοβερη λυση Lg κινητο ρολοι 1000€ απο chinavasion 70€.

Στο θεμα αποδοσης τιμης απλα δεν παιζονται!

Και οχι δεν δουλευω στο Chinavasion :-D

Δημοσ.

Θεωρώ κι εγω πως είναι αξιόπιστο...Προσοχή όμως σε κάτι έξυπνους "ελληνάρες" που έχουν κάνει copy paste το περιεχόμενο του chinavasion, μόνο που τα πουλάνε σε....τριπλάσια τιμή!!

Δημοσ.
Ειναι απο τα πιο,αν οχι το πιο αξιοπιστο site του ειδους και με τιμες λιωμα σε 100αδες πραγματακια επειδη εχω ψωνισει πολλες φορες και κινητα αλλα και αισθητηρες παρκαρισματος,DvD αυτοκινητου κλπ μια φορα μονο δεν μου δουλεψε κατι το εστειλα πισω και μου εστειλαν καινουργιο με εξοδα δικα τους.

Κινεζουμπα ξε κινεζουμπα και 2 μπαταριες και Τv και 2 sims και το Sar τους δεν ειναι τοσο που ψηνει αυγο στο 5λεπτο οπως τα πρωτα αλλωστε για την τιμη τους ειναι φοβερη λυση Lg κινητο ρολοι 1000€ απο chinavasion 70€.

Στο θεμα αποδοσης τιμης απλα δεν παιζονται!

Και οχι δεν δουλευω στο Chinavasion :-D

τα γλυκοκοιταζα κι εγω καιρο αυτα,τα ειδη αυτοκινητου!Αυτη η καμερα παρκαρισματος τι να λεει?μου φανηκε μπελαλιδικη στην στο να τη βαλεις,δεν ξερω..

παντως ξερω ατομα που εχουν κανει πολλες αγορες gadget απο αυτο το site,και ειναι αξιοπιστο! Οπως ειπαν και τα παιδια,site ελληνικα,που διαφημιζονται σε πολλα αλλα sites,τα παιρνουν απο εκει,και τα πουλανε σε τριπλασια τιμη... ονοματα δεν λεμε... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...