12mats Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου καταρχας για εμενα θα ηταν καλυτερα να αγορασεις ενα αμαξι μεχρι 100 αλογα να το μαθεις καλα και να πας σταδιακα σε περισσοτερα αλογα αφου μπαινεις και στρατο.θα εχεις δωσει τοσα λεφτα και δεν θα το εχεις ευχαριστηθει το αυτοκινητο και μολις βγεις απο το στρατο θα θελεις καποιο αλλο.και αυτο που λες με την εμπειρια και τα φορτηγα και ολα αυτα μου φαινεται λιγο αστοχο Υ.Γ.φιλικα ---------- Προσθήκη στις 14:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:28 ---------- Τα άλογα, η μαμά και ο 19χρονος. Γιατί τα θέλεις τα άλογα και τους 2λιτρους κινητήρες; Και κατά πόσο θα νιώθεις δικό σου ένα αμάξι που σου πήρανε, που άλλοι θα πληρώνουν τις βενζίνες του, την ασφάλεια, τα τέλη και τα συνεργεία; βασικα αυτο που λες δεν εχει καμια σχεση και τι εγινε που το πληρωνουν οι γονεις του παιδιου δεν θα το θεωρει δικο του.δηλαδη το σπιτι που μπορει να εχεις εσυ απο τους δικους σου δεν θα το θεωρεις δικο σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Καταρχάς φίλε Νεαλ εγώ θα τα πληρώνω όλα! απλά για να μην μπλέκω με τράπεζες θα κάνω δάνειο από τους γονείς μου! Δεύτερον να σας πω την αλήθεια πάντα οδηγούσα μεγάλα αμάξια όπως π.χ. την BMW που έχουμε!και λίγες φορές έπαιρνα "μικρό" αμάξι όπως π.χ. το opel corsa 1,4 της αδερφής μου! και δεν τα μπορώ καθόλου διότι για εμένα δεν "τραβάνε" και δεν τα αντέχω . Τέλος πάντων τελικά και λογικά θα περιμένω την GTC έκδοση του new opel astra sport που θα βγει το καλοκαίρι του 2011 μέχρι τότε με βολεύει η bmw (Αν δεν την πουλήσει )και να την πουλήσει όμως την βγάζω πέρα και με το nissan του dady μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 μετα συγχωρησεως αλλα το μαχαιρι και το καρπουζι δεν ανηκει σε κανεναν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. αν βγει στο δρομο ο καθε παλαβος και κανει οτι καγκουρια θελει μπορει να παρει σβαρνα και εμενα και τον καθε ατυχο που θα βρεθει μπροστα του. αρα νομιζω οτι η εκφραση σου φιλε τενσι κολλαει ΜΟΝΟ αν ο φιλος μας παρει το αμαξι για πιστα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Μια παρένθεση εδώ φίλε μου,γιατι μάλλον παρεξήγησες τα γραφόμενά μου. Το παλικάρι καλώς η κακώς έχει μια "έλξη" πρός αυτού του είδους τα αμάξια και πέραν τούτου,το δικαίωμά του στον τρόπο που θα διαχειριστεί τα χρήματά του (που δέν είναι,άλλα τέσπα) δέν μπορεί να του το αφαιρέσει κανείς. Στην παρούσα φάση εσύ και εγώ μόνο μια συμβουλή μπορούμε να δώσουμε,η οποία μπορεί να έχει σημασία μικρότερη ή ίση του μηδενός για τον αναγνώστη. Απο εκεί και πέρα,στον ζωτικό χώρο aka. δρόμο (ή πεζοδρόμιο αν παίζει και εκεί πάνω)που είναι κοινόχρηστος, μπορείς και πρέπει να απαιτήσεις να φέρεται βάση κοινής λογικής και να ακολουθεί τον ΚΟΚ,ασχέτως αν το αμάξι έχει 200-500-1000 άλογα,αν πετάει φλόγες και αν πιάνει τα 0-100 πιο γρήγορα απο τον οργασμό του μέσου Έλληνα.Θα ήμουν τουλάχιστον υποκριτής αν υποστήριζα το αντίθετο,αφού ενστερνίζομαι τις ίδιες απόψεις σε αρκετά (αν όχι όλα) τα νήματα αυτού του είδους. Οταν όμως διαβάζω για φορτηγά,κούρσες και αγωνιστικά στην ηλικία των 19 (μόλις ένα χρόνο μετά την νόμιμη ηλικία έκδοσης διπλώματος),μόνο προκατειλημμένος μπορώ να είμαι για την συνέχεια.Ο καιρός θα δείξει...στον δόμο. ps.Μου έβγαλαν δίπλωμα οδηγού μέσα σε μια βδομάδα στο στρατό και είχαν απαίτηση να πάρω Steyr.Τους είπα με τρόπο να συνουσιαστούν,γιατι δέν θέλω να παρω κανέναν στον λαιμό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Εγώ θα πρότεινα ένα Ibiza Cupra.Έχει και το αυτόματο DSG συν ότι καίει και λίγο.Τα Opel πρέπει να καίνε λιγάκι και έχω ακούσει ότι τσιμπάνε στα ανταλλακτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lunatic89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον φιλε pontios16.Ειμαι 20 χρονων και καταλαβαίνω απόλυτα τον ενθουσιασμο σου. Άκου όμως την γνωμη μου διότι το αυτοκίνητο μου ειναι ενα 106 rallye 160 αλογα.... Και 160 αλογα σε 106 μεταφράζονται σε πάνω απο 200 αλογα για οποιοδήποτε άλλο αμάξι λόγω βάρους.... Πίστεψε με δεν εχει καμια μα καμια σχεση η οδηγηση ενος γρηγορου αυτοκινήτου με ενός συμβατικου (περίπου 100 αλογα). Αρα αυτο που λες οτι εισαι εμπειρος καταρρίπτεται διότι αν πάρεις γρήγορο αμάξι ειναι σαν να ξεκινάς σχεδόν απ την αρχή... Οι αντιδράσεις σου πρέπει να αυξηθούν δραματικά για να μπορέσεις να το ελέγχεις με ασφάλεια και να γίνει ένα ασφαλές παιχνίδι στα χέρια σου.Φαντάζομαι πως αυτο θες. Πολλοι εχουν βγαλει τα σαξόραλα σκοτώστρες.Αυτο δεν ισχυει ομως.Σκοτώστρα ειναι ο καθε οδηγος που νομιζει οτι ελεγχει το αμαξι του χωρις πραγματικα να το κανει... Και πολλες απο τις περιπτωσεις με σαξοραλα που η μπροστα πινακιδα κολλησε με την πισω ειναι απο παιδια στην ηλικια μας που νομιζαν οτι ειχαν εμπειρια επειδη οδηγουσαν το atos της μανας τους πριν παρουν δυνατο αμαξι.... Αυτο που θελω λοιπον δεν ειναι να σε αποτρεψω απ το να παρεις γρηγορο αμαξι.Αυτο που θελω ειναι να σε προσγειώσω λίγο γιατί απ ότι κατάλαβα νομίζεις οτι θα ειναι απλη η υποθεση της μετάβασης απ το συμβατικό στο γρήγορο... Επίσης το γκάζι ειναι γλυκό....Τωρα που δεν το χεις δεν το καταλαβαινεις αλλα οταν το αποκτησεις θα καταλαβεις... Καλοταξιδο οποιο κ αν ειναι κ προσοχη....!!! Παρεπιπτόντως δεν θα πηγαινα σε οπελ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Εγώ θα πρότεινα ένα Ibiza Cupra.Έχει και το αυτόματο DSG συν ότι καίει και λίγο.Τα Opel πρέπει να καίνε λιγάκι και έχω ακούσει ότι τσιμπάνε στα ανταλλακτικά. Γιατι οχι το FR που επισης εχει DSG, ενω παραλληλα εχει λιγο πιο γήινα αλογα και καταναλωση? Συν οτι κοστιζει και 3 χιλιαρικα λιγοτερο. Αν και δε βλεπω να απασχολει ιδιαίτερα το παιδι...εχμ τη μανα του δηλαδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Γιατι οχι το FR που επισης εχει DSG, ενω παραλληλα εχει λιγο πιο γήινα αλογα και καταναλωση?Συν οτι κοστιζει και 3 χιλιαρικα λιγοτερο. Αν και δε βλεπω να απασχολει ιδιαίτερα το παιδι...εχμ τη μανα του δηλαδη Εσύ μή μιλάς,είσαι τιμωρία είπαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Εγώ θα πρότεινα ένα Ibiza Cupra.Έχει και το αυτόματο DSG συν ότι καίει και λίγο.Τα Opel πρέπει να καίνε λιγάκι και έχω ακούσει ότι τσιμπάνε στα ανταλλακτικά. Δεν μπορώ να πω, ωραίο και το cupra http://www.seat.gr/IbizaCupra/engines.html Ώμος δεν θέλω seat και δεν ξέρω το γιατί :/ επίσης είναι 1.4 λίτρα ο κινητήρας του!εδώ 1.8λίτρα θέλω και εσύ με πας σε 1.4 ... Lunatic89 μπορώ να πω πως έδωσες παράσταση με τα σωστά λόγια σου! πράγματι έτσι είναι, σαν μικροί έχουμε μια τρέλα μέσα μας! όμως δεν το θέλω εγώ για να δείξω δύναμη και ταχύτητα σε κάποιο τρίτο πρόσωπο!διαφορετικά θα έπαιρνα κάτι σαν mazda3 mps ή ακόμα και το mitsubishi Evo 9 ακόμα και αν τα έπαιρνα μετά από 2-3 ή και 4 χρόνια! το θέμα είναι πως θέλω μόνο μια φορά να πάρω αμάξι ποιο πολύ για 2-3 στάνταρ διαδρομές (χωριό και στο εξοχικό)δεν το θέλω για καγκουρόβολτες στα πάρκα και στης καφετέριες, απλά θέλω μεγάλο κινητήρα γιατί δεν μπορώ με τα μικρά για μέσα στην πόλη συνήθως βγαίνω με το μηχανάκι! Μια απορία... Γιατί δεν θα πήγαινες σε opel? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Εσύ μή μιλάς,είσαι τιμωρία είπαμε Εμ αυτα να βλεπουν μερικοι μερικοι, τι μπορει να γινει με αμαξι οχι 180, αλλα λιγοτερων απο 100 αλογων... PS: Αυτο ποιο? Δε βλεπω κατι... Ας προσεχες να μη το κοπαναγες απο δω κι απο κει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Γιατι οχι το FR που επισης εχει DSG, ενω παραλληλα εχει λιγο πιο γήινα αλογα και καταναλωση?Συν οτι κοστιζει και 3 χιλιαρικα λιγοτερο. Αν και δε βλεπω να απασχολει ιδιαίτερα το παιδι...εχμ τη μανα του δηλαδη Α και ξεκολλάτε με αυτό... έχω και δικά μου λεφτά απλά για να μην κάνω δάνειο από τράπεζα θα μου δανείσουν οι γονείς μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Α και ξεκολλάτε με αυτό...έχω και δικά μου λεφτά απλά για να μην κάνω δάνειο από τράπεζα θα μου δανείσουν οι γονείς μου! Δέν είναι ντροπή...το 99% των Ελλήνων το κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Seat Leon 1.8 TSI και αν μπαίνει και DSG βάλε και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lunatic89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δεν ειναι θεμα να πουλησεις μαγκια σε τριτο προσωπο...Ισα ισα που εγω βλακειουλες κανω μονο οταν ειμαι μονος μου... Απλα να ξερεις ποτε να τις κανεις κ να εισαι σιγουρος γι αυτο που κανεις.. Δεν θα πηγαινα σε οπελ γιατι δεν τα εχω με καλο ματι. Κ γενικα η οπελ δεν ειναι κ πολυ του σπορ....Το μονο που θα σκεφτομουν απο οπελ ισως ηταν το κορσα opc το οποιο μαμισιο σερνεται....Με ενα προγραμματακι ομως παει καλα... Συμφωνω με την ιδεα του ιμπιζα όπως επισης και με την ιδεα καποιου golf gt/gti... Μην σκεφτεσαι υποτιμητικά για τα 1400....Το μελλον πλεον ειναι χαμηλα κυβικα με τουρμπο => Μεγάλη ιπποδύναμη με κατανάλωση που πριν μερικά χρόνια ούτε καν φανταζόμασταν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Τέλος πάντων δεν θέλω τελικά κάτι τρελό και αγονηστικό κατέληξα στο άστρα τελικά και ίσως πάρω αυτό τελικά έκτος αν ακούσω τίποτα για προβλήματα... Lunatic89 όπως και εσύ δεν έχεις με καλό μάτι το opel έτσι και εγώ δεν έχω την seat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Απο που να ακουσεις προβληματα?Ποσα καινουρια astra να εχουν προλαβει να πουληθουν? Καλοριζικο και με το καλο να το παρεις.Εννοειται turbo μοτερ,αξιζει τα επιπλεον χρηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.