Προς το περιεχόμενο

απορίες για αγορά αμαξιου!

pontios16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ή καλύτερ "Καλήμερα" σε όλους!

αν δείτε ορθογραφικά λάθη μην πείτε τίποτα γιατί νυστάζω πάρα πολύ :P:p...

Λοιπόν...καταρχάς να τονίσω πως είμαι 19 χρονών!, όπως όλοι ξέρετε κάποια στιγμή έρχεται η μεγάλη χαρά στον άνθρωπο όταν είναι έτοιμος να αγοράσει αυτοκίνητο!λοιπόν εδώ και κάτι χρόνια και εγώ ονειρεύομαι τι αμάξι θα πάρω!

Πριν πω τις απορίες μου θα σας πω στα γρήγορα ποια αμάξια είχα βάλει στο μάτι για να αγοράσω...!

1ο πριν πολλά χρόνια ήθελα το opel astra

opel-astra.jpg

μετά και περίπου πριν 4-5 χρόνια είχα τρέλα με το mazda mx5, πολύ καλό αμάξι!

2005%20Mazda%20MX-5%202.0.jpg

μετά πιο να είδα άραγε .... :P :p :P φυσικά το mazda RX8 που το γούσταρα πάρα πολύ ως σπορ αμάξι! το είχα πάρει και βόλτα μια φορά!όμως αυτό δεν λέει γιατί και έχει πάρα πολλά έξοδα και δεύτερον ο κινητήρας του είναι vangel και όπως ξέρετε δεν είναι και ασφαλές αυτοί άσε που έχουν και χρόνο ζωής :-( ...

Λοιπόν....τώρα τελευταία βγήκε το Mazda 3 MPS και το θέλω σαν τρελός :P 2.3L kai 260hp άσε που μου αρέσει και ο σχεδιασμός του!

Τέλος πάντων είχα και εγώ τα όνειρα μου!!! Εώς σήμερα δλδ! γιατί σήμερα (ή μάλλον εχθές) πήγε η μαμά μου στην OPEL να ρωτήσει για το OPEL INSIGNIA γιατί το θέλει η αδερφή της, και ξαφνικά που λέτε και εκεί που δεν το περίμενα με παίρνει τηλέφωνο η μαμά μου και μου λέει "Γιάννη θέλεις το OPEL ASTRA TWIN TOP? αν το θέλεις στο παίρνω και τώρα!!!" Ερε χαρούλες ο Γιαννάκης μετά :D :D :D ...πήγα από εκεί μετά για να το δω! ορίστε δείτε το και εσείς:

2007-opel-astra-twin-top-17_1600x0w.jpg

Φυσικά εγώ δεν το ήθελα αυτό το αμάξι γιατί πρώτον ως κάμπριο χάνει πάρα πολύ χώρο και γενικά δεν λέει... είδα άλλα αμάξια πάντως και τώρα μπαίνω στο αρχικό μου Θέμα!

Όπως καταλάβατε αγαπάω πολύ το "ΓΚΑΖΙ" και γουστάρω πολύ τους γρήγορους κινητήρες έτσι λοιπόν ότι OPEL και να πάρω θα του βάλω τον κινητήρα 1.6L 180HP turbo εργοστασιακό!θα ήθελα το 2λίτρο αλλά τώρα το σκέφτομαι και λίγο οικονομικά :P (ουδέν σχόλιο lol ) λοιπών για δείτε τώρα ποια έβαλα στο μάτι για να αγοράσω! http://www.opel.gr/vehicles/mellontika-aftokinita/ng-astra/photo-gallery/fotografies-eksoterikou.html

σε δίπορτο όμως! αν προσέξετε μέσα στο αμάξι δλδ εδώ

http://www.opel.gr/vehicles/mellontika-aftokinita/ng-astra/photo-gallery/fotografies-esoterikou.html

θα δείτε πως έχει όλο το σαλόνι του φοβερού ISIGNIA! ενώ αυτά που είχε στην έκθεση η opel ήταν χωρίς αυτό το σαλόνι :/ και θα του πω αν γίνετε να το κάνουμε στυλ OPC όμως αυτό το αυτοκίνητο δεν είναι GTC :( και εδώ με απογοητέυει... δεύτερη επιλογή είναι το corsa OPC αλλά δεν θέλω να πάω σε "μικρό" αμάξι.

ξέρετε μήπως κάποια πληροφορία για το νέο opel astra? για να καταλάβετε αυτό που θέλω τώρα είναι το opel astra 2010 GTC 1.6L 180hp turbo!2 πορτο!και με σαλόνι από Isignia! και αν θέλετε προτήνεται μου κανένα άλλο αυτοκίνητο (μη μου πείτε κανένα ford fiesta RS :P δεν θέλω "μικρά")

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

1) Ειναι Wankel, οχι vangel...

2) Ειναι Insignia, οχι ISIGNIA.

3) Ποσο θα γουσταρα να υπηρχε ο περιορισμος στα χρονια οδηγησης/ αναλογια κιλων-ιππο που ισχυει στην Ιταλια.

4) Εισαι σε λαθος section :P

5) Ελπιζω τουλαχιστον τις βενζινες να τις βαζεις με λεφτα που εχεις βγαλει εσυ :-( [Η ωραια μουρη χρειαζεται και επιδεξιο κWLο που λενε...]

6) Καλοταξιδο οποιο κι αν παρεις και ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. Και δε στα λεει αυτα 50ρης... 19ρης στα λεει ;)

Δημοσ.

Α ξέχασα... πάω για ύπνο :) :) :) δεν αντέχω άλλο ξύπνιος, παρακαλώ απαντήστε και θα τα δω αύριο! ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

Δημοσ.

Πάρε κάνα Κia ceed , golf , focus , C4 , Megane ( Πολυ μου αρεσε το καινουργιο το κοφτο ) και άσε τα rx-8 γιατί και γω στην ηλικία σου τέτοια φουσκωμένα μυαλά είχα .Τελικά μια χαρά με βόλεψε το c4 (όχι ότι είμαι κανένας παππούς 23 είμαι , αλλά μετά τα 18-19 σοβαρεύεις :-) )

Δημοσ.

http://www.autotriti.gr/newcars/afixeis/

gtc 2011

αν υποθεσω πως δεν εχεις κανα σοβαρο προβλημα με τα οικονομικα εγω θα επερνα ενα mini s λεει 2010 θα βγει νεο ή facelift.

ή mito ή λεον 1.8 ή scirocco ή ibiza cupra αν θελω κατι γρηγορο..

ισως να χει ευκαιριες στην saab που εκλεισε αλλα...

Δημοσ.

Δέν είναι τραγικά γρήγορο αμάξι με 0-100 σε 9,2...άλλα γι αυτόν ακριβώς τον λόγο μπορεί να είναι ουσιαστικά και πιο επικίνδυνο,αφού θα το "στήνει" σκεπτόμενος τα 180ps,θα χάνει πανηγηρικά απο αμάξια μικρότερης ιπποδύναμης,θα εκνευρίζεται και στο τέλος θα πιέσει καταστάσεις,θα κάνει λάθος και θα προκαλέσει και ατύχημα.

Υγ.Οντως όσα αμάξια αναφέρθηκαν,πλην του ταπεινού Astra στην αρχή,ηταν το απόλυτο FAIL για νέο οδηγό.Οχι πισωκούνες πρίν πήξει το μυαλό λέμε...

Δημοσ.

Παιδιά δεν είμαι νέος οδηγός!να φανταστείτε έχω κάνει και ένα σωρό μετακομίσεις με φορτηγό μέσα στην πόλη! έχουμε και BMW 2,3L... δεν κάνω τρέλες και πιστέψτε με οδηγώ καλύτερα και από έμπειρο 10-15 χρόνων...εκτός την BMW και τα φορτηγά και κάποια άλλα αγονηστικά που οδηγούσα παλιά, έχω κουβαλήσει και Νταλίκα (την πήγαινα για επισκευή!πιστέψτε με δεν κινδυνεύει κανείς από εμένα!

λοιπόν "Moldovan20" τα είδα και αυτές τις εταιρίες που λες αλλά το opel μπορώ να το πάρω ποιο εύκολα γιατί είναι "φίλος μας" αυτός...

Φίλε "Kage" :

Astra (νέο) - Αρχές 2010*

Astra GTC (νέο) - 2011

Τώρα κυκλοφορήσαν το απλό Άστρα, λέτε να έχει πολλές διαφορές το GTC? αν είναι να το περιμένω (αλλά σε 1 χρόνο θα έρθει :*( )

Δημοσ.
... δεν κάνω τρέλες και πιστέψτε με οδηγώ καλύτερα και από έμπειρο 10-15 χρόνων...

Καταρχάς ο πραγματικά καλός οδηγός δέν παραδέχεται ευθαρσώς οτι είναι... καλός οδηγός.Επίσης που κάνει εντύπωση η εμπειρία που έχεις αποκομίσει στα 19 σου χρόνια (και αγωνηστικά;orly).

Τεσπα,δικα σου το μαχαίρι,δικιό σου το καρπούζι,πάρε κάτι που να σού αρέσει και που δέν θα μετανιώσεις,να το χαρείς με προσοχή και σύνεση.

Αυτα...

Δημοσ.

μετα συγχωρησεως αλλα το μαχαιρι και το καρπουζι δεν ανηκει σε κανεναν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. αν βγει στο δρομο ο καθε παλαβος και κανει οτι καγκουρια θελει μπορει να παρει σβαρνα και εμενα και τον καθε ατυχο που θα βρεθει μπροστα του. αρα νομιζω οτι η εκφραση σου φιλε τενσι κολλαει ΜΟΝΟ αν ο φιλος μας παρει το αμαξι για πιστα ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Δημοσ.
Παιδιά δεν είμαι νέος οδηγός!να φανταστείτε έχω κάνει και ένα σωρό μετακομίσεις με φορτηγό μέσα στην πόλη! έχουμε και BMW 2,3L... δεν κάνω τρέλες και πιστέψτε με οδηγώ καλύτερα και από έμπειρο 10-15 χρόνων...εκτός την BMW και τα φορτηγά και κάποια άλλα αγονηστικά που οδηγούσα παλιά, έχω κουβαλήσει και Νταλίκα (την πήγαινα για επισκευή!πιστέψτε με δεν κινδυνεύει κανείς από εμένα!

χαχαχα αυτό μ 'άρεσε! :-D

Δημοσ.

:D :D ναι γιατί π.χ. σε κατοικήσιμη περιοχή δεν τρέχω και πάντα προσέχω! τώρα αν πέσει κάποιος πεζός πάνω μου τότε αλλάζει :P ... λοιπών γυρνώντας από την opel τώρα, κατέληξα στο opel astra sport με τον κινητήρα που σας είπα από την αρχή δλδ 1,6 με 180 ίππους!κρίμα που δεν βγαίνει και στα 1.8L :( πάντως το new opel astra τα σπάει και θα το πάρω με OPC line pack :) 23.500.000 θα βγει +ότι του ρίξει η μαμά μου ίσως και 1.000 ευρώ :P επίσης να τονίσω πως το Πρότυπο εκπομπών των ρύπων του κινητήρα είναι στο πρότυπο EURO 5 ενώ το παλιό άστρα στο Euro 4.

Τέλος να πω πως τον φεβρουάριο φεύγω στρατό :D οπότε μάλλον θα πάρω το opel astra GTC που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι 2011 :P.

Ά guys αν ξέρει κανείς πόσο κοστίζει πραγματικά το astra ας μου πει για να του κόψω και άλλα λεφτά...

Δημοσ.

Τα άλογα, η μαμά και ο 19χρονος. Γιατί τα θέλεις τα άλογα και τους 2λιτρους κινητήρες; Και κατά πόσο θα νιώθεις δικό σου ένα αμάξι που σου πήρανε, που άλλοι θα πληρώνουν τις βενζίνες του, την ασφάλεια, τα τέλη και τα συνεργεία;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...