Προς το περιεχόμενο

Περι αυξησης των τσιγαρων

Evgenios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα που τα τσιγαρα θα πανε στα 5 ευρω (κατι τετοιο πηρε το αφτι μου). Εμεις οι καπνιζοντες τι μπορουμε να κανουμε? Στην αθηνα (στο μπαλκονι μου) μπορω να καλλιεργησω καπνο, θα ειναι καλη η ποιοτητα του? Καμια εναλλακτικη, αγορα τσιγαρων καλης ποιτητας?

ΥΓ: Εγω που περνω 500 ευρω.... κλεφτης θα γινω? :rolleyes:

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευτυχως που υπαρχετε και εσεις και μας το θυμιζετε οτι το τσιγαρο κανει κακο.

Παρεξηγιεστε κιολας αμα καποιος δεν θελει να το κοψει.

Παρτε το χαμπαρι. Δεν καπνιζουμε επειδη δεν ξερουμε πως κανει κακο.

Υπαρχουν πολλοι λογοι, αναμεσα τους οτι πασχουμε και απο μια μορφη μαλακιας, δεν αντιλεγω.

Μην μας τα πρηζετε ομως οποτε βλεπετε την λεξη τσιγαρο σε καποιο thread.

Δεν περιμενουμε εσας να μας συμβουλεψετε.

Εχουμε φιλους , γκομενες και οικογενεια.

Αν δεν ακουμε αυτους, φανταστειτε που γραφουμε εσας.

Ευχαριστω.

Ontopic

Δεν θα αυξηθει τοσο πολυ η τιμη. Αλλα σιγουρα κερδιζεις αρκετα λεφτα αμα παρεις απο μονος σου την αποφαση να το κοψεις.

Επισης πολυ αμφιβαλω αν μπορεις να καλλιεργησεις και να επεξεργαστεις καπνο ετσι απλα.

Δημοσ.
Τα πακέτα των 3,2€ θα αυξηθούν +40λεπτά.

:-)

Ο πρόεδρος των περιπτεριούχων είπε σήμερα οτι αυτό είναι λάθος και θα φτάσουν 5 ευρώ.

Κατανοώ οτι υπάρχουν πολλοί λόγοι που καπνίζουν μερικοί όπως το να ξεχνάει λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Απλά ήταν η πιο εύκολη λύση.:rolleyes:

Δημοσ.

Σε λίγο θα αυξήσουν και τα προφυλακτικά και ούτε να μαμήσουμε δεν θα μπορούμε:P

Πάντως ντάξει η αύξηση είναι τεράστια ελπίζω να πάει όσο είχαν πεί αρκετά(3.60) και όχι 5 ευρώ για την κάτσαμε...

Δημοσ.

Καπνίστε, πληρώστε, ξεχρεώσαμε.

Και πως θα ξεχρεώσει το κράτος αν δεν πληρώσετε εσείς;

Βέβαια αυτό δεν το κάνει για τίποτα άλλο παρά για την καλή σας υγεία.

Σας (μας) προσέχει αυτό το κράτος.

Δημοσ.

Καπου διαβασα οτι θα ανεβει τωρα 40 λεπτα, μεσα στο χρονο σε καποια φαση θα παει 4 ευρω, το 2011 θα παει 5 και το 2012 θα παει 6 ευρω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ να λείπουν εξυπνακισμοί και σχόλια για το κόψιμο του καπνίσματος και τις βλαβερές συνέπειες του καπνού. Χορτάσαμε πια.

Εάν θέλετε να συνεισφέρετε στο topic, καλώς.

Εάν δεν θέλετε να συνεισφέρετε στο topic ή/και θεωρείτε τους καπνιστές εξαρτημένους, άχρηστους, αυτοκτονούντες κλπ, μην συμμετέχετε.

Δημοσ.

πάντως μεταξύ σοβαρού και αστείου θα ήταν....μια κάποια λύση η επιστροφή στην παλιά μόδα που τα περίπτερα έδιναν και ενα-ενα τα τσιγάρα αντι για πακέτο.....!!! 'Η να κάνετε κανένα "κονε" με κάποιον που να δουλεύει σε duty free..... :P

Δημοσ.

Ε αυτό είναι εύκολο! Είχα γνωρίσει κάποτε ενώ πηγαίναμε οδικώς Τουρκία έναν συνοριακό, "σκυλά" από εκείνους δηλαδή που έχουν ένα κτήνος και το βάζουν να μυρίσει αμάξι σου για να βρουν τα ναρκωτικά. Μου είχε πει αν θέλω να του δώσω διεύθυνση ώστε να μου στέλνει μια κούτα τσιγάρα μια στο τόσο..

Δημοσ.

Εγώ έκοψα ήδη τα Ντάβινχιλ και το γύρισα σε άσσο φίλτρο. Πατάει κάτω ΟΛΑ τα αμερικάνικα σε άρωμα με μόνο 2.40. Τέρμα οι ποζεριές, μπάκ του δε ρούτς. Κι άμα σφίξει κι άλλο η πείνα, καρέλια μαστόρικο ναούμ.

Δημοσ.

Και μιας και τα λέμε, πήγα σήμερα με τις ωραίες 39 μου κορώνες να πάρω ντάνχιλ και μου λένε ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΘΕΣ; ΠΗΓΕ 54!

39 κορώνες = 5.25 ευρώ

54 κορώνες = 7.25 ευρώ

Υγιής ή προδότης; Τα prince είναι ακόμα στα 33.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...